De Laurentis potvrdio, evo Čelsiju Žoržinja i Sarija! Formula 57.000.000+8.000.000

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.07.18. | 14:41

Za Seska Fabregasa se još ništa ne zna, u igri je i David Luiz...

Jutros je najavljeno, sada je potvrđeno - Čelsiju iz Napulja stiže paket Žoržinjo+Sari!

Prvi čovek Napolija Aurelio de Laurentis bio je danas vrlo raspoložen i poput otvorene knjige, pa je bio spreman da odgovara na pitanja novinara. Naravno, sve je interesovalo šta se dešava na relaciji London - Napulj i kada će poslovi biti završeni?
„Žoržinjo? Napravili smo dogovor s njim da ćemo razmotriti sve ponude koje budu dolazile. Moram da se izvinim ljudima iz Mančester Sitija. Žoržinjo jednostavno više želi Čelsi nego Siti, jer želi da živi u Londonu, ne u Mančesteru. Pregovori sa Sitijem bili su praktično zatvoreni pre 15 dana, ali su se stvari promenile“, rekao je De Laurentis i dodao:
„Razumem i zašto ga Čelsi plaća više. Da li će Žoržinjo i Sari otići zajedno? Žoržinjo želi u Čelsi, bez obzira na to da li i Sari dolazi“.

Izabrane vesti

Poznati filmski producent i prvi čovek Napolija potom se osvrnuo na situaciju s Mauricijem Sarijem.
„Sve bi moglo da bude jasno uskoro i apsolutno sve zavisi od njega. Ja sam svoje uslove izneo i stvar su preuzeli moji advokati, koji su u stalnom razgovoru sa njegovim predstavnicima. Mislim da će to biti završeno uskoro“.

Čelsi je rešen da u najskorije vreme objavi dva završena posla iz Napulja, a kako glase najnovije informacije, formula po kojoj će transferi biti realizovani je: 58.000.000 evra za Žoržinja, plus još 8.000.000 evra za Sarija.

U ovom trenutku nije poznato da li će biti uključen i Sesk Fabregas u transfer, ali sve vodi ka tome da hoće. Još nije poznato kako i po kojem modelu. Doduše, Napoli je sada pokazao veliko interesovanje i za Davida Luiza, pošto je on na radaru zajedno sa Ogbonom. Napoli traži još jednog štopera za narednu sezonu, a njih dvojica su navodno na najužoj listi kandidata. Luiz je, šuška se, želja Karla Anćelotija, pošto Lorenco Toneli odlazi, a navodno Nikola Maksimović bi trebalo da ostane u konkurenciji. Alternativa je Ogbona iz Vest Hema, koji se već neko vreme dovodi u vezu sa italijanskim klubovima. Luiz je, naime, otpisan u Čelsiju zbog lošeg ponašanja i negativne atmosfere koja se stvorila u svlačionici zbog njega.

Kako je potvrđeno na konferenciji, Napoli će u ovom prelaznom roku tražiti štopera, centralnog vezistu i napadača. Zato je bilo priče i o mogućem povratku Edinsona Kavanija u Napulj.
„Kavani? Razumemo navijače, ali i dalje nije realno. Ne možemo da pričamo o ovakvim stvarima trenutno“, kaže De Laurentis.

Transferi bi mogli da budu završeni do kraja sedmice. 

Foto: Action Images, Shutterstock


tagovi

Mauricio SariŽoržinjoAurelio De LaurentisKarlo AnćelotiLetnji prelazni rok 2018Sesk Fabregas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara