Danilo Pantić (©Starsport)
Danilo Pantić (©Starsport)

Danilo Pantić ne ide na Kipar

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.09.21. | 13:01

Vezista i dalje ima povredu mišića

Zaigrao je Danilo Pantić u poslednjih dvadesetak minuta revanša sa Santa Klarom i činilo se da je to dobar znak, da će povredu zalečiti brže nego što se u prvi mah učinilo.

Došla je dvonedeljna pauza zbog utakmica reprezentacije, pa je to bila prilika da se u miru, bez utakmica, Pantić posveti oporavku, ali kada je došao na red meč sa Radničkim u Kragujevcu, veziste crno-belih nije bilo ni na klupi.

Izabrane vesti

Povreda mišića je i dalje aktuelna, pa će Parni valjak morati u sredu ujutru na put ka Nikoziji, na megdan Anortozisu, bez pomoći Danila Pantića. Šteta je kako je i dalje mladog fudbalera povreda izbacila iz ritma, a odavno nije imao tako dobar početak sezone, sa dva gola i dve asistencije na osam utakmica.

S obzirom na to da su između mečeva sa Anortozisom i Crvenom zvezdom samo dva i po dana, ne deluje realno da Pantić bude u sastavu ni za večiti derbi, eventualno da kao protiv Santa Klare bude na klupi, pa da po potrebi uđe u finišu utakmice.

Za duel sa Anortozisom trener Partizana Aleksandar Stanojević ne može da računa ni na Sejdubu Sumu, koji je em povređen, em je pao u nemilost zbog svojevoljnog odlaska i nastupa za reprezentaciju Gvineje, gde je obnovio povredu.

Crno-beli će u sredu ujutru odleteti za Nikoziju, gde će u četvrtak veče igrati protiv Anortozisa u prvom kolu grupne faze Lige konferencije.


tagovi

FK PartizanDanilo PantićSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara