Danijel Aleksić
Danijel Aleksić

Danijel Aleksić se vratio u Tursku i oterao Robinja!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.08.19. | 15:17

Posle samo tri meseca u Saudijskoj Arabiji

Ugovor iz snova, ali život očigledno ne podjednako kvalitetan. Danijel Aleksić je prema izveštajima turskih medija napustio Al Ahli posle samo tri meseca u Saudijskoj Arabiji, iako je na Bliskom istoku dobio ugovor po kome je za naredne tri godine trebalo da prihoduje ukupno 6.000.000 evra. 

Gde je izbio problem nismo sigurni, ali Turci uveravaju da se srpski internacionalac, nekadašnji as Malatije, vraća u Super lig. Samo ne u Anadoliju, već u – Istanbul. Aleksić je navodno sve dogovorio sa Istanbul Bašakšehirom u kome ga, nadovezuje se srpski Sport Klub,

Izabrane vesti

Aleksića će u Bašakšehiru sačekati Miloš Jojić s tim da on, kako nam je nedavno rekao u intervjuu, traži izlaz zbog male minutaže. Posle fenomenalnih partija u Malatiji Aleksić nema tih problema.Uživa  on veliko poštovanje u turskom fudbalu. Toliko veliko da tamošnji mediji pišu da će Aleksićev dolazak u Bašakšehir automatski usloviti i odlazak čuvenog Robinja u Sivaspor.

Finansijskih detalja nema, mada Bašakšehir nije baš siromašan klub, pa neće imati problem. Posebno zato što se ni Al Hilal nije mnogo isprsio, svega 3.800.000 evra platio je za Aleksića. Sigurno će to vratiti.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara