Dani srpsko-ruskih veza: OFK Beograd potpisao ugovor sa Dinamom

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 18:51

Romantičari ozvaničili saradnju sa Moskovljanima

U danu kada je pažnja srpske fudbalske javnosti usmerena ka Moskvi zbog utakmice Rusije i Srbije, veliki posao u prestonici najveće zemlje na svetu obavio je OFK Beograd. Predstavnici Romantičara potpisali su danas ugovor o partnerstvu sa Dinamom iz Moskve, čime je ozvaničena višedecenijska prijateljska veza klubova.

Sastanku su prisustvovali generalni direktor Dinama Pavel Pivovarov i Kostadin Terzić, potpredsednik OFK Beograda, a dogovor klubova je da se saradnja podigne na visok nivo što uključuje komunikaciju između trenera, stručnog i igračkog kadra, zajednički odlazak na međunarodne turnire i razvitak omladinskih pogona.

Izabrane vesti

Kako je navedeno u saopštenju prvoligaša sa Stare Karaburme, klubovi će razmenjivati i poslovna iskustva iz oblasti marketinga, komercijalnih i organizacionih delatnosti.

Podsetimo, prijatelski odnosi između dva kluba traju decanijama, a Dinamo iz Moskve je bio gost na proslavi 100 godina OFK Beograda u septembru 2011. godine.

Saradnja dva kluba, upotpunila je nedelju srpsko-ruskih veza s obzirom na to da će osim kontrolne utakmice dve reprezentacije aktuelnu nedelju ukrasiti i prijateljski meč Crvene zvezde i Zenita zakazan za subotu.


tagovi

OFK BeogradPrva liga SrbijeMozzart Bet Prva liga SrbijeDinamo Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara