Dest viđen u Minhenu - da li je Ajaksov tinejdžer novi bek Bajerna?

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.02.20. | 14:37

Holanđani pišu da dogovor dva kluba još nije postignut, ali da će verovatno bit u narednim mesecima...

U Bajernu Jozuu Kimiha definitvno video kao zadnjeg veznog u budućnosti. Iz tog razloga Hansi Flik je tražio od uprave kluba da mu dovedu desnog beka za nastavak sezone. Odluka je pala da to bude Alvaro Odriozola iz Real Madrida, ali Španac je stigao u Minhen kao privremeno rešenje. Na leto će se, izvesno je, vratiti u domovinu, a Bavarci uveliko rade na pronalaženju trajnog rešenja za tu poziciju. 

Holandski mediji javljaju danas da je Bajern na dobrom putu da se dogovori sa Ajaksom oko kupovine 19-godišnjeg Seržinja Desta, momka koji se ove sezone ustalio u sastavu Erika ten Haga i jedan je od najboljkih asistenata Eredivizije.

Izabrane vesti

Sporazum još nije sklopljen, međutim pretpostavka da će se to dogoditi tokom narednih meseci, te da će Dest s prvim danom prelaznog roka zvanično postati igrač nemačkog kluba. U prilog tome govori i podatak na koji podseća Bild, da je Dest ove zime odbacio mogućnost da pređe u Vest Hem. 

Seržinjo Dest viđen je pre dva dana u Minhenu. Bio je na kup utakmici Bajerna protiv Hofenhajma. Takođe, Holanđani apostrofiraju da Hasan Salihamidžić i njegovi saradnici redovno posećuju mečeve Ajaksa i snimaju ovog momka.

Tržišna cena Seržinja Desta iznosi oko 12.000.000 evra.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara