Komentari na vest

Dani odluke: Vojvodina ima dve meč lopte za Evropu, Čuki potrebno pravo čudo

N

NN3

pre oko 1 mesec

Kao neutralan, naravno da sam na strani Vojvodine. Na Karađorđu će u Evropi biti 10 000+ navijača sigurno, dok ovi što ih prati uža familija ne bi skupili ni 1500.
s

sntrjm

pre oko 1 mesec

e kad bi vi sto pricate firma ovo firma ono znali kako je bilo za vreme g3
К

Куп је битан

pre oko 1 mesec

Лале су из Баната а не из Бачке.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Буквално 99% Војводина иде у Европу.Морамо се добро појачати,да поновимо зимски прелазни рок,убодемо 3-4 појачања на критичним местима и пробамо доћи до група ЛК.
V

Vojvodinaš je

pre oko 1 mesec

Inače juce je "Dnevnik"objavio pa sklonio vest da je Radulović prodat uMSL za 2,5 mil od toga pola ide Zvezdi,po meni vest je tačna ali nekom ne odgovara da je tu dok se ne završi sezona.E sad,ovo su smešni novci za najbojeg igrača a za funkcionisanje kluba je tek 10-15 % naravno ako iole ozbiljno nesto planiraju.
S

Srpska Atina

pre oko 1 mesec

Oko 2000 navijaca dolazi iz NS na finale, provereno, ko ne veruje neka dodje da nas prebroji.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Svaka cast! Taman ce biti odnos 2:10 hiljada.
P

Paculia Zaza

pre oko 1 mesec

@Zaza Paculia za tvoju informaciju kapacitet stadiona u Loznici je 8.000 gledalaca, pa ti malo proveri svoju računicu...
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Zna li Mozzart ili bilo ko drugi, da li je Radnički 1923 dobio licencu od UEFE?! Hvala na odgovoru
d

drug

pre oko 1 mesec

Licenca nikada nije ni bila problem, vec je ti pustena neproverena prica koja je bila malo i naduvana. Bilo je nekih sitnica ali su to bile stvari koje su lako resene, nista krupno.
?

??

pre oko 1 mesec

Da
H

Holse

pre oko 1 mesec

Za sad nije dobio i pitanje je hoce li..ono što je 99% jeste da ni jedan meč u evropi neće igrati u kg,stadion je raspad..samo se o svemu ovome ne prica da bi bio kao neki hajp
m

miki1973

pre oko 1 mesec

Dobiće, 25. se rešava
P

Pjer Karden

pre oko 1 mesec

Pravi se hajp oko tog finala kupa iako je svima jasno da će Zvezda to dobiti rutinski sa dva gola razlike,jednostavno razlika u kvalitetu je baš velika.Čisto sportski gledano bilo bi lepo da Vojvodina to uzme ali nema od tog posla ništa,takve stvari se na marakani ne praštaju i danas posle 35 godina se prepričava poraz od Borca iz Banja Luke kao da je izgubljeno finale LŠ,jednostavno kad je Zvezda u pitanju trofeji se podrazumevaju pogotovo kada se igra sa objektivno mnogo slabijim rivalom.Vojvodini želim da naredne sezone bude bar treća i da konačno dobije adekvatan stadion.
N

NS boys

pre oko 1 mesec

VOSA IMA SVE OSIM NAVIJACA, GLEDAM JUCE BASKET ZA ULAZAK U ABA LIGU NIGDE NIKOGA OD FIRME, U KRAGUJEVCU NIKOGA, DOK ZATO SA SVIH STRANA TE ZIVKAJU ZA SIGURAN GLAS NA IZBORIMA BUKVALNO MI ZVAKI 4 GARISE KOJI IDU NA GOSTOVANJA ISTO I MENE
P

Pjer Karden

pre oko 1 mesec

Firma je interesna grupa sastavljena od bivših navijača uglavnom partizana i delimično zvezde,svi oni koji nisu uspeli da se probiju u ta dva kluba idu u firmu,mnogi sa podebelim dosijeom.Slaninari su bili pravi navijači Vojvodine,problem Vojvodine je taj što je ona uvek bila gradski klub nikada nije uspela da izađe iz šireg kruga NS-a plus i demografski se grad promeni,novosađani oni starosedeoci su danas u debeloj manjini,teško da ih ima više od 25% u celom gradu.
@

@Pjer Karden

pre oko 1 mesec

Sta ti decko pricas...
?

???

pre oko 1 mesec

Sto ti nisi bio u Subotici?
S

Standardna laprdanja

pre oko 1 mesec

Nije ni cudo sto ovako i slicno pljuvanje po Firmi nailazi na mosovno odobrenje kod cigana i grobara, taman ste medju svojima po pitanju mentaliteta. Zahvalite se tim momcima koje pljujete sto smete u 80% grada proci u Vosinoj majici, dok bijete svoje bitke preko telefona i udobnosti fotelje
Z

Zan zak

pre oko 1 mesec

Verovatnoca da Vosa osvoji kup je ista kao da ce da osvoji LK. A znamo da i ako budu peti, nece uci u evropu. Jedino sto znaju jeste da se brukaju.
Z

Zak zan

pre oko 1 mesec

Voša možda nije favorit u kupu, ali ti ga baš pretera brate. Pogledaj kvotu na Vošu protiv Zvezde, pa ako misliš da je ista i da osvoji LK, onda si nesvesno priznao da je to ozbiljna ekipa.
k

ko sve danas ima net

pre oko 1 mesec

Pa kako je onda Vojvodina igrala tri puta play off LE?Tad nije postojala LK i bilo je mnogo tesko uci u grupe.Vosa je jedini klub uz vecite koji je pobedjivao klube iz lige petice vise puta.
l

lala1

pre oko 1 mesec

Sve napisaste osim glavnog. Gde ide Vojvodina ako osvoji kup? Liga Evrope? Koje kolo? I da li imaju zagarantovanu Ligu konferencije?
K

Kurultaj

pre oko 1 mesec

Ide u zadnje pretkolo LE. Ako to pobedi ide u Ligu Evrope, ako izgubi ide u Ligu konferencije
S

Stara Garda

pre oko 1 mesec

Idemo u play off Lige Evrope _ ako pobedimo onda smo u LE. Ako izgubimo, selimo se direktno u grupe Lige konferencije. KAKO CZ osvoji kup, onda sve ovo ima Tsc.
P

Petar Parker

pre oko 1 mesec

Ako Vojvodina osvoji Kup igra kvalifikacije za Ligu Evrope iz Plej-Ofa, i faktiči ima zagarantovani Ligu Konferencija. Ako ne osvoji Kup, a u poslednjem kolu pobedi Mladost a Rdnički izgubi od Partizana, onda Vojvodina kao četvrtoplasirana ide u kvalifikacije za Ligu Evrope ali onda nema Ligu Konferencija u džepu. I poslednja solucija, da Radnički protiv Partizana osvoji makar bod, onda Voša ostaje peta i ide u kvalifikacije za Ligu Konferencije.