Keni Miler
Keni Miler

Dandi ima džokera, Aberdin sve ostalo

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.12.18. | 13:35

Novac, kvalitet, prošla vremena, sve je na strani domaćih, a samo magija vrh strelca Premijeršipa, Kenija Milera na tasu Dandija

Da nije Kenija Milera, Dandi bi valjalo precrtati kao totalno malokrvan sastav. Jasno i zbog čega, jer upravo ovaj igrač je promenio sve, budući da je treso mereže sedam puta na poslednjih pet utakmica. Tako je popravio poprilično jadan učinak tima koji je do tog momenta samo jednom pobedio Premiješipu!

Sada idu na noge Aberdinu, drasnično skupljem, a s tim i kvalitetnijem sastavu koji ovoga puta zbog povrede neće moći da pomogne drugi po redu strelac ekipe Gari Makej. S njim, ili bez njega, domaći sastav je favorit, budući sa s Dandijem brige nije bilo još od 2014. godine. Naravno, sve i da se desi nešto nepredviđeno po Aberdin, malo je verovatno da će se njihova kola ovoga puta slomiti na jednom čoveku, zapravo famoznom Mileru koji se u poslednje vreme prosto namerio da pegla sve što njegovi saigrači zabrljaju.

Izabrane vesti

Na kraju, valja reći da međusobni okršaji ovih timova od decembra prošle godine (tri utakice), prolazno štikliraju 0-2 igre, odnosno da od avgusta prošle godine Dandi nije uspeo da pogodi gol Aberdina. Sudeći po trenutnoj formi, mreža domaćina će i ovoga puta biti odlično pokrivena, ili neće? To zavisi od mnogo toga, naravno da ne pominjemo faktor “džokera” u liku jednog čoveka na koji u poslednje vreme Dandi neumorno igra.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2401 ŠKO 1 Aberdeen - Dundee ki 1 1,55
Ukupna kvota1,55

Škotska 1 - 15. kolo
20.45: (1,55) Aberdin (3,80) Dandi (5,90)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Škotska 1Keni Milersportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara