©Shutterstock
©Shutterstock

Federer, Nadal, Tim, Vavrinka (...) ponovo na tiketu

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 10:50

Madridski masters je dobio simuliranu verziju, dok nam se ne vrati "pravi" tenis

Pre 10-ak dana Endi Mari je iz udobnosti svog škotskog doma postao šampion mastersa u Madridu. Nravnop, igrajući virtuelni turnir koji je sada dobio i svoju simuliranu verziju.

Simulacije sportskih događaja će, nadamo se brzo otići u istoriju, ali dok ne počnu takmičenja one su nam samo jedan od načina da se malo kladilački razonodimo. Te je tako svoju "simuliranu" verziju dobio i već pomenuti madridski mastrs.

Izabrane vesti

A danas su na programu po četiri meča iz obe konkurewncije, te kod žena svakako najviše pažnje skreće "duel" Petre Kvitova i Karoline Pliškove koji očekujemo da potraje tri seta za prolazak kvote 2,19.

Sa WTA strane siguriza je pobeda Simone Halep nad Alison Vans Ujtvank.


A sa ATP strane nekoliko više nego poznatih imena. Tako je Rodžer Federer favorit protiv Bautiste Aguta, Dominik Tim protiv Stena Vavrinke, mada mi tu očekujemo malo izynenađenje, te Rafe Nadal protuv Feliksa Ože-Alijasima


Napominjemo, simulacije svih sportova se rade uz pomoć velikog broja informacija dobijenih iz uglavnom beting baza, među kojima je i MOZZARTOVA. Iako je u pitanju iyznuđeni potez kladionica, pokazao se kao veoma realan, te je i klađenje na simulirane mečeve sve veće.



tagovi

Rodžer Federerbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara