Damjanović je zadovoljan pobedom, ali ne i činjenicom da je ponovo primio dva pogotka

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.09.24. | 20:43

Tomislav Sivić priznaje da je njegov tim zasluženo poražen

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Posle krize i serije loših rezultata konačno je TSC stigao do pobede. Rapsodija u plavom i savršeno izdanja izabranika Jovana Damjanovića i ubedljiva pobeda protiv Novog Pazara, koji večeras nije ličio na sebe, a ni na ekipu iz prethodnog kola. Pognute glave će se večeras gosti vratiti kući, dok će domaći tim da slavi ne samo rođendan Aleksandra Ćirkovića, već i dugo očekivanu pobedu, koja je večeras stigla sa stilom – 5:2.

Izabrane vesti

Nije krio strateg gostiju, Tomislav Sivić, da je pobeda domaćeg tima sasvim zaslužena, ali i ističe da je utakmica možda mogla da ode u drugom pravcu da je njegov tim iskoristio svoje šanse na vreme, naročito u prvom poluvremenu.

"Zaslužena pobeda TSC-a. Odigrali smo dobro prvo poluvreme, što smo hteli to smo uradili, smanjili njihove prilike na minimum. Imali smo neke šanse, možda je moglo da ode u drugom smeru. Moramo da radimo i da se okrenemo sledećoj utakmici, imamo dosta kadrovskih problema, neki igrači su izašli iz povrede i ne mogu više od ovoga. Neki su i došli malo kasnije, to je sve objektivno, TSC nas je demolirao za dvadeset minuta. Naše probleme moramo da ispravljamo u hodu", rekao je Sivić posle utakmice.

U prethodnom kolu su Pazarci remizirali sa Čukaričkim, kada su posle prednosti u prvom delu takođe u nastavku poklekli, ali ne dramatično kao danas.

"Ovo sam već na žalost video i protiv Čukaričkog. Sjajno prvo poluvreme, ali nemamo snage da izguramo do kraja. Moramo snažnije da igramo, da ne primimo gol u prvih 15 minuta nastavka", istakao je Tomislav Sivić.

Jovan Damjanović, šef struke Topolčana, bio je vidno zadovoljan pobedom, ali i istakao da i dalje postoje stvari koje će njegov tim morati da promeni. Nije bio zadovoljan mladi strateg činjenicom da je njegov tim kapitulirao dva puta, u momentima kada je imao ubedljivu prednost. Takođe, naveo je da je njegov tim imao problema u vidu „mentalnih barijera“, koje su nestale nakon postignutog pogotka.

"Složio bih se sa kolegom, prvi deo smo imali loptu i par prilika, ali i dozvolili njima da stvore šanse. Generalno, osećala se tenzija, tražili smo se, lepili su nas u centrali i lepili nam krila, jako su dobro spremili utakmicu. Naše dobro poluvreme, ali nismo to što smo radili dovoljno dobro radili. Kada smo postigli gol bacili smo tegove i nastavili su igrači da rade to što su radili prethodnih 15 dana. Ja sam sa ekipom dve nedelje, ovi momci su sve povo pokazivali i na treninzima. Mi smo ekipa koja ima evropsko takmičenje, ali moramo da imamo maksimalan respekt i igramo do kraja. Dali su nam dva gola, imali još par šansi, ne smemo da dozvolimo ovo da primimo dva gola", rekao je na konferenciji za medije nakon utakmice Damjanović.


tagovi

Jovan DamjanovićTomislav Sivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara