Komentari na vest

Dalsio zbog Zvezde ne igra protiv Egipta

m

milo123

pre 4 meseca

ja bas ocekujem da ovaj premasi ocekivanja i da ce biti dobar. Secam se kad smo igrali sa Serifom, svi ste balavili na Grka Kovolosa (ako sam dobro ubo prezime) koji nije imao bog zna kakvu karijeru, ali doktorski odigrao tu sezonu. Slicno nesto smo imali mi sa Jovancicem koji je zakljucao Liverpula na sredini terena. Samo polako. Ne trcite pred rudu.
8

8-0

pre 4 meseca

Navijaci kluba iz laktasa sa laznih profila spinuju protiv svih Zvezdinih pojacanja i uprave...Providno!
P

Providni ste

pre 4 meseca

Interesantna pojava, na svakoj objavi za bilo koje Zvezeino pojacanje, pljuvaca koliko hoces. Kao da su skupljeni negde, i da im neko nekako placa, da li u novcu ili u naturi, da pisu tako. Kako li se to zove?
M

Metla x8

pre 4 meseca

@Providni... Brate pa znas i sam ko placa te botove da spinuju protiv Zvezdinih pojacanja i Terzica,predsednik kluba koji presadio kosu a izgubio derbije 8-0, pogodi koji?😉
S

Sisoje

pre 4 meseca

Ali Puma sa svoja 4 gola u 44 utakmice je ipak sampion ... Dalcio verovatno ume da sutne loptu i valjda zna da bije, a to ga kvalifikuje za defanzivnog veznog u svakom timu Superlige!
M

Moj savet

pre 4 meseca

Ajde sad vas osmoro da izađete iz sobe,prošetate malo,malo razgibavanja i ako imate iole mozga da razmislite kakav život vodite i da li može nešto da se promeni na bolje!
Z

Zvezdas1989

pre 4 meseca

Taman mislim poceli su dovode pojacanja ozbiljna,Oni dovedu nekog Dalcia i Pumu,da li ste bre normalni.Ovaj igra da gol i asistenciju protiv nekog Monseratija prvi put cujem za drzavu.Ozbiljno pranje novca.A neki pricaju Milojevic dobar on trenirao ovog.Lik je isti ko Terzic i ovi,S kim si takav si.On je doveo i Kanjasa,Zandera,Tomanea,Van La Parru.Ovi botovi koji kazu Da ne mora znaci da nisu dobra pojacanja.Likovi nebitni na fudbalskoj mapi.Ovaj kiparska liga,ovaj ima nadimak ko brend pa zna neko za njega
P

Pedja108

pre 4 meseca

Ko ce kakav da bude, videcemo kad dodje i zaigra. Da li je ko u reprezentaciji, zavisi i od selektora. Kad je kod nas bio Curcic selektor, on je prvo otpisao Tadica, koji mu se nije uklapao u vizije. A evo Tadic desetak godina prvi igrac reprezentacije.
U

Urke17

pre 4 meseca

Bolje da igra, ja bih mu platio da ne dodje

Mladen

pre 4 meseca

Strasno kakve polovnjake mi dovodimo.Kakav Disao,kakve Pume.Ovakve djece po BG-u na svakom cosku.Tjerajte ovo...
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre 4 meseca

Мислим да ће овај бити веееелики промашај, и Пума такође. Волео бих да грешим.
l

lol12

pre 4 meseca

Ovaj je makar bez ugovora i dolazi za dz za razliku od Pume koji ce biti medju 10 najskupljih u istoriji kluba
M

MUFCC

pre 4 meseca

Znaci dovodimo igraca od 28 godina koji nema kvalitet da bude starter za fudbalsku velesilu Gvineja Busao ali ce nama da donese kvalitet u Ligi sampiona.