Dalsio (Pritscreen)
Dalsio (Pritscreen)

Dalsio u ponedeljak potpisuje za Zvezdu: Spreman ugovor na dve godine

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 17:41

Sa opcijom produžetka na još godinu dana

Pre tri dana najavio je Mozzart Sport da je Crvena zvezda ekspresno pronašla zamenu za Marka Stamenića, te da reprezentativac Gvineje Bisau i doskorašnji fudbaler kiparskog APOEL-a Dalsio stiže na Marakanu. Prema novim saznanjim do kojih je došao naš portal, 28-godišnji vezista će u ponedeljak, kao slobodan igrač, potpisati ugovor sa šampionom Srbije i to po modelu 2+1.

Dakle, "box to box" vezista, koji ima izuzetan pregled igre i brz dribling oročiće saradnju sa crveno-belima do juna 2026. godine uz opciju da ona bude produžena na još jednu sezonu. To je utanačeno na sastanku proteklog vikenda kada je momak sa osam nastupa za Gvineju Bisau došao u Beograd.

Izabrane vesti

U međuvremenu je Dalsio otputovao u Afriku i pridružio se reprezentativnim kolegama koji igraju utakmice grupne faze Kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026, a u ponedeljak će se ponovo obreti u prestonici Srbije i podići Zvezdin dres.

Dalsio stiže u Zvezdu kao igrač koji je tokom sezone 2022/23 sarađivao sa Vladanom Milojevićem na Kipru. Pod dirigentskom palicom srpskog stručnjaka odigrao je 34 utakmice uz tri pogotka i četiri asistencije. U APOEL-u je momak rođen u portugalskoj Almadi odigrao 81 utakmicu uz sedam postignutih i deset nameštenih pogodaka.

Dalsio je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Belenenseš, Rendžers, Jonikos i APOEL. Iako je stasavao u Benfiki nikada nije uspeo da se iz B tima probije u elitnu sekciju potugalskog velikana. Iako je bio član mlađih selekcija Portugalije, odlučio je da predstavlja Gvineju Bisau za koju je debitovao pre tačno dve godine.


tagovi

FK Crvena zvezdaDalsio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara