Ben Vajt preteruje u reakciji (©Printscreen)
Ben Vajt preteruje u reakciji (©Printscreen)

Dajte mu Oskara – sramna gluma Bena Vajta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.04.24. | 03:15

I to pošto je sam inicirao duel sa Pervisom Estupinjanom

Svakakve smo stvari videli u fudbalu, pre svega glumu i ponašanje nedostojno profesionalnog sportiste i nekog ko zarađuje milione.

Ben Vajt se našao u centru pažnje Arsenalove pobede nad svojim nekadašnjim klubom Brajtonom (3:0), ali ne zbog dobrih poteza već zbog simuliranja od kojeg se ježi svaki iskreni ljubitelj fudbala.

Izabrane vesti

Čovek koji uporno odbija da igra za Englesku iz nerazjašnjenih razloga, koji je napustio kamp selekcije Tri lava usred Mundijala u Kataru i za koga mnogi ostrvski stručnjaci kažu da ga fudbal očigledno ne zanima previše - i sam je rekao da ne prati ništa što se dešava van svog tima - pokušao je da iscenira faul i crveni karton za Pervisa Estupinjana i to pošto je sam tražio kontakt sa njim i ramenom ga namerno udario.

Ekvadorac mu nije ostao dužan i odgurnuo ga je rukom, a Vajt je pao na travu i uhvatio se za vilicu kao da ga je neko udario maljem po istoj i razvlačio se neko vreme. Čak je napadač Brajtona Hulio Ensiso pokušao da pomogne Vajtu da se podigne, na šta je štoper Arsenala negodovao i čak pokušao da uđe u kontakt sa njim.

Sramno ponašanje za nekog ko bi trebalo da bude uzor mladima...



tagovi

Ben VajtArsenalEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara