(©Borac Banjaluka)
(©Borac Banjaluka)

Da ne dižemo euforiju… Ma, ima da 'gori' sve u Banjaluci!

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.24. | 11:22

“Dobijamo ih sledeće sedmice u našoj kući”, poručio je kapiten Srđan Grahovac

Istorijski plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja je osiguran, Borac iz Banjaluke ima zagarantovanu Ligu konferencije, ali apetiti su porasli. Nije poklekao u Budimpešti, izborio se sa Ferencvarošem i u ljutoj Krajini zavladala je fudbalska euforija.

Kada se već Borcu ukazala šansa da igra u Ligi Evrope – treba da je ugrabi. Idućeg četvrtak će Banjaluka biti na nogama, trepereće i nadati se. Sedam dana podgrevaće se san o ulasku u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje, a prolaz bi atmosferu doveo do usijanja. Ionako je uzavrela posle nerešenog ishoda u Mađarskoj.

Izabrane vesti

Temperatura će rasti iz dana u dan…

“Dobijamo ih sledeće sedmice u našoj kući, ima da gori sve”, održao je kratak govor kapiten Srđan Grahovac podno tribine sa navijačima Borca na kraju utakmice, a kasnije im se zahvalio za podršku u Budimpešti:

“Hvala navijačima koji su prevalili ovoliki put, stvarno je bilo prelepo videti ih u Budimpešti u ovolikom broju. Čuli smo ih celu utakmicu, davali su nam vetar u leđa svih 90 minuta. Mi smo postigli cilj, bio je da se odlučuje u Banjaluci, da ostvarimo pozitivan rezultat. Izašli smo sa gardom, kao u svim evropskim utakmicama. Mi smo Borac, predstavljamo svij grad i to nam je donelo ovakvu igru”.

I dok su igrači banjalučkog kluba bili egzaltirani zbog ostvarenog povoljnog rezultata u Mađarskoj, loptu pred revanš spušta tener Mladen Žižović. Odoleli su Ferencvarošu, ali tek su na pola puta.

“Ne bih da se diže euforija, ostvarili smo veliki uspeh, ali nadam se da će sledeća utakmica biti naša najbolja. Dobro smo ih analizirali znali smo sve o njima, momci su stvarno dobro odigrali, ali ne bih da dižem, euforiju, ponovo kažem, pravi izazov tek sledi”.

Biće to ogroman izazov i za Ferencvaroš i za Borac. Utakmica za one sa čeličnim živcima.



tagovi

kvalifikacije za Ligu EvropeLiga EvropeBorac BanjalukaFerencvaroš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara