Marko Perez
Marko Perez

Da li već imamo promašaj godine u Kolumbiji? Šta je uradio Marko Perez (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sre. 03.02.21. | 04:24

Fudbalska javnost u Kolumbiji šokirana potezom iskusnog napadača, ali je Deportivo Kali na kraju ipak slavio... Atletiko Nasional nije uspeo da savlada Pasto u gostima

Godina samo što je počela, a kolumbijsko prvenstvo već ima prvog ozbiljnog kandidata za promašaj godine! Ne bi sebi oprostio Marko Perez da je njegov promašaj iz 31. minuta odveo do dosadnog remija u Tunhi, ali imao je sreću što je Agustin Palavesino ipak obezbedio tri boda Deportivo Kaliju protiv Čika u minimalnoj pobedi - 1:0 (0:0).

Dok se u Kaliju slavi gola Palavesina, kolumbijski mediji apsolutno su posvećeni promašaju Marka Pereza, Igrao se 31. minut utakmice, kada je levi bek gostiju Andrade lepo predriblao protivničkog čuvara i uputio centaršut s boka. Nastala je velika gužva u petercu, golman Mina je praktično bio savladan, a Perez nije uspeo da iskoristi situaciju na četiri metara od gola i loptu je lansirao nebom, pod oblake. Neverovatno!

Izabrane vesti

Marko Perez ima velikih problema sa realizacijom otkako je pojačao Deportivo Kali, a situacija se dodatno komplikuje jer je upravo on doveden kao kapitalac za ovu sezonu. U dosadašnja četiri meča nije uspeo da pogodi metu nijednom, pa će pritisak na njega biti sve veći u narednim utakmicama, pošto je jedan od iskusnijih golgetera u takmičenju...

Ne samo što je Deportivo izbegao remi, već i poraz. Posle intervencije VAR sistema opravdano je poništen gol Franku Lozanu zbog igranja rukom. Oba tima su generalno dosta opreznije igrala tih uvodnih 45 minuta, pogotovo domaćin koji je bio dosta povučen. U nastavku se vatra rasplamsala na terenu, ali je Deportivo ipak zadržao dinamičan pristup iz prvog dela i bio taj koji je imao daleko više razloga za radost. Naravno, zbog gola Agustina Palavesina u 66. minutu koji je praktično rešio utakmicu.

“Desetka“ Deportiva je iskoristila oštro i vrlo dobro dodavanje Vaskeza s desnog boka i zatresla mrežu. Palavesino se tako nagradio za još jednu odličnu utakmicu, pošto je ponovo bio pokretačko gorivo ekipe. Ne samo što je postigao gol, već je i stalno izmišljao dodavanja kako bi uposlio saigrače u dobrim situacijama. Kada njima nije išlo, preuzeo je odgovornost i doneo prevagu.

Atletiko Nasional kiksnuo je na gostovanju Pastu pošto je odigrao samo 0:0. Atletiko jeste napadao više, ali nije mogao da probije bedem ispred gola domaćina koji je čak imao najopasniju šansu na meču. Na kraju se sve završilo najdepresivnijim rezultatom... VAR sistem kumovao je tome. U prvom delu utakmice viđen je samo jedan pravi šut ka golu i to je pripretio domaćin. U drugom poluvremenu Žejson Medina uspeo je da ukrade loptu od golmana Nasionala Aldaira Kintane dok je bila u njegovom posedu i zatrese mrežu, ali je onda sudija Karlos Betankur proverio snimak i poništio gol.

KOLUMBIJSKA LIGA, 4. KOLO

Utorak

Envigado - Jaguares 1:1 (0:0)

/Guzman 71 – 53 Loreda/

Sreda

Čiko - Deportivo Kali 0:1 (0:0)

/Palavesino 66/

Pasto - Atletiko Nasional 0:0

20.00: (2,85) Ekidad (2,85) Junior (2,65)

22.00: (3,50) Pereira (3,05) Tolima (2,15)

Četvrtak

00.05: (2,55) Alijanca Petrolera (2,85) Agilas (2,95)

02.10: (1,80) Amerika Kali (3,35) Bukaramanga (4,40)

20.00. (1,45) Santa Fe (3,90) Patriotas (7,50)

Petak

02.00: (2,25) Inependijente Medeljin (3,00) Miljonarios (2,80)

***Kvote su podložne promenama***



tagovi

Deportivo KaliBojaka ČikoMarko Perez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara