Da li se to Ronaldo naljutio zbog izmene? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.11.19. | 08:42

Sari kaže da nije, ali...

Kasnim golom Daglasa Koste Juventus je tukao Lokomotivu u Moskvi sa 2:1 i dva kola pre kraja grupne faze Lige šampiona obezbedio plasman u osminu finala. Mediji u Italiji i Španiji, međutim, više se bave odnosom na relaciji Mauricio Sari - Kristijano Ronaldo, nego samom utakmicom i prolazom Stare dame.

Iskusni stručnjak rešio je da u 81. minutu, pri rezultatu 1:1, povuče iz igre svoju najveću zvezdu, a način na koji je Portugalac prošao pored njega izazvao je mnogo polemika i nagađanja. Da li se Ronaldo naljutio ili se radi o nezadovoljstvu iz nekih drugih razloga pokušao je da odgovori upravo Sari posle meča...
"Kristijano je bio ljut jer se fizički nije dobro osećao. Nekoliko dana već ima malih problema sa kolenom. Bio je nervozan zbog toga i u igri. U jednom momentu napravio je nagli pokret. Nije se mi se to dopalo i rešio sam da izbegnem rizik, da ga izvedem iz igre", kazao je smireno Sari. 

Izabrane vesti

Ovo je Ronaldu prvi put otkako je stigao u Juventus da je zamenjen...

A sinoć, generalno gledano, nije bilo njegovo veče. Pored toga što nije bio na svom uobičajenom nivou i što je zamenjen u finišu meča, kada se lomilo, Portugalcu je "otet" pogodak na startu utakmice. Posle slobodnog udaraca koji je izveo lopta je prošla kroz noge golmanu i skakutala ka mreži, međutim Aron Remzi je naleteo na nju i bukvalno je sa linije gurnuo u gol.

Imajući u vidu Ronaldov mentalitet verovatno mu se ni to nije preterano dopalo.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara