Dimitri Paje (©Reuters)
Dimitri Paje (©Reuters)

Da li je vreme za buđenje Marselja?

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.02.21. | 13:09

Vicešampion Francuske nije pobedio sedam mečeva u Ligi 1. Tradicija na strani tima sa Velodroma protiv Nice

Skoro mesec i po traje post Marselja u Ligi 1. Posle trijumfa nad Monpeljeom (3:1) početkom godine počela je silazna putanja vicešampiona Francuske. Sedam vezanih mečeva bez pobede u Ligi 1, odlazak trenera Andre Vilasa Boasa, Morgana Sansona u Aston Vilu i Nemanje Radonjića u Hertu, uticali su na brodolom tima sa Velordroma. Čeka se Argentinac Horhe Sampaoli, trener brazilskog Atletiko Mineira, prvi pik za naslednika Portugalca na kormilu nekadašnjeg šampiona Evrope.

Prilika da se prekine crni niz je meč sa Nicom danas (21.00) u odloženom meču 11. kola šampionata Francuske. Marselj je prošle nedelje pobedio Oser u Kupu Francuske (0:2), a u Bordou je igrao bez golova u Ligi 1 iako je igrao dobar deo drugog poluvremena bio sa devetoricom na terenu. Isključeni su Argentinci Dario Benedeto i Leonardo Balerdi i oni ne mogu da igraju večeras kada stiže komšijska Nica.

Izabrane vesti

U tim Marselja se vraća Lukas Perin, dok su povređeni Arkadijuš Milik, pojačanje iz Napolija ove zime i Alvaro Gonazlez. Neizvesno je igranje i Hirokija Sakaija i Florana Tovana. Dimitri Paje, prva zvezda tima, vraća se u tim posle suspenzije.

Nica je tek na 14. mestu, a ima tri poraza u poslednja četiri kola. I gosti imaju veliki broj povrđenih igrača. Van stroja su Salibu, Todibo, Rejn Adelejd, Dolberg, Atal, Brazilci Danilo i Dante. Za golove u poslednje vreme je zadužen Portugalac Roni Lopes, pojačanje iz Sevilje.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE LIL DA OSVOJI TITULU U FRANCUSKOJ JE 9,00.

Tradicija kaže da je Nica omiljena mušterija za Marselj. Tim sa Velodroma je pobedio na šest poslednjih utakmica današnjeg rivala.

Meč Lige 1, Marselj – Nica (21.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

FRANCUSKA 1 – ODLOŽENI MEČ 11. KOLA

Sreda

19.00: (2,40) Marselj (3,20) Nica (3,10)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Francuska Liga 1Liga 1Olimpik MarseljNicaFrancuska 1Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara