Da li je Veljko Nikolić spreman za Zvezdinu “desetku” i šta Deki misli o Ivaniću, Van la Pari i Jovičiću

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.02.20. | 11:12

“Mnogo je težak taj broj, dao mi ga je Piki u Lučanima”

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Antalije)

Još ne prave razliku kao u mlađim kategorijama, ali Veljko Nikolić i Željko Gavrić su na dobrom putu da postanu ozbiljni aduti Dejana Stankovića.

Izabrane vesti

Pohvalili su ih Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić, mladi šef stručnog štaba je nešto umereniji.
“Rekao sam da neću da ih stavim reda radi, da samo da debituju i izađu napolje. Prezadovoljan sam sa Nikolićem i Gavrićem. Zvezdin dres traži mnogo, on te ne pita koliko imaš godina. Oni imaju karakter, grupa veruje u njih i ja sam prezadovoljan”, jasan je Dejan Stanković.

Marin je nosio “banku, sada je nekako logično da kultnu Zvezdinu “desetku” zaduži Veljko Nikolić. Posebno, što je klub stao iza njega.
“Meni je to Piki (Vladimir Petrović Pižon op.a.)  dao u Lučanima. Mnogo je težak broj. “Desetka” će sama naći svog vlasnika. Neka igra kako igra, pa nek nosi broj koji hoće. Imaju veliki pritisak, ne treba ga povećavati”…

Izbegavao je Dejan Stanković da govori o pojedincima. Ali nije mogao da preskoči pojedine teme. Bilo je više pozitivnih, poput povratka Branka Jovičića.
“On je pravi dasa, pravi lav u Zvezdinom dresu. Mnogo mi je drago što se vratio”.

Možte li da vratite na pravi put Mirka Ivanića?
“To morate Ivanića da pitate. Odradio je odlične pripreme. Mora da nađe osećaj… On je fenomenalan igrač, posebna klasa”.

Šta kažete o slučaju Van la Para?
“To je moja odluka. Idu samo momci koji se bore za dres. Nemam šta da krijem. Grupa te odstrani sama. Ne mogu svi da idu napred, a ti da štucaš”.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara