Da li je Lalatović najavio kraj u Voši?

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.12.20. | 19:19

“Kada sam došao Vojvodina je bila osma, sad pet mečeva nismo primili gol”, rekao je trener Novosađana posle trijumfa nad Proleterom

Bilo je turbulencija, teških reči, ali je Vojvodina pod komandom Nenada Lalatovića nastavila da korača stazama uspeha. Današnjim trijumfom protiv Proletera (2:0), Novosađani su kompletirali odličan jesenji učinak i učvrstili se na trećem mestu superligaške tabele. Ujedno i nastavili da prete Partizanu.

Zadovoljan je bio Nenad Lalatović, stručnjak koji je tokom današnjeg dana bio ličnost prvog reda u Republici Srspko. Sve zbog informacije da je popularni Lala glavni kandidat za novog šefa stručnog štaba banjalučkog Borca.

Izabrane vesti

Nije o tome bilo reči posle utakmice sa Proleterom, ali je Lalatović sublimirao učinjeno u prethodnih godinu dana I možda najavio kraj.

“Kada sam došao po drugi put, Vojvodina je bila osma. Prošle sezone smo bili treći i osvojili četvrti domaći trofej u istoriji kluba. Na poslednjih pet utakmica, ostvarili smo pet pobeda bez primljenog gola, iako smo imali velike kadrovske probleme, a i turbulencije u klubu. Podgili smo trofej Kupa u grotlu navijača Partizana. Niko nije pomislio da ćemo to da uradimo, ali mi smo sanjali. Prvi sam ja sanjao”, rekao je Lalatović.

On je još jednom pohvalio igrače i stručni štab.

“Igrači i stručni štab su se ujedinili još više i ja sam preponosan na ovu generaciju, koja zaslužuje mnogo. Ove godine smo napravili veliki posao i takođe sam preponosan na sve što sam postigao sa Vojvodinom. Kada budem jednog dana otišao, mnogi će da sanjaju da sruše moje rekorde”.

 


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara