Komentari na vest

Da li će Slot mašina da radi i na Enfildu? Klopovo nasleđe, bez pojačanja, fali sveže krvi

R

Redsi

pre oko 1 mesec

sa dobrim zadnjim veznim i nekim sigurnim štoperom bio bi ozbiljan kandidat,još kad bi Nunjez i Diaz više zicera pogađali titula bi se mogla napanuti,bez oviga borba za lš.
F

Forever Red

pre oko 1 mesec

Akcenat je na Nunjezu jer je špic i tačno je da promašuje mnogo, ali ispod radara prolazi Dijaz. Pogaža i bukvalno 1/10 šanse. Nekad mislim da ni dupli gol ne bi pogodio. On je i gori od Nunjeza po procentu. Kad je u gol šansi protivnički navijači trljaju ruke.
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

Ako pogledas tim Liverpulu uopste nije potrebno nista ali ... Mislim da je kod nekih igraca doslo do zasicenja, prvo velika greska sto nisu pustili Salaha u Arabiju, prvo dao je maksimum svoj, drugo vec su mu 32-33 godine,trece mogli su ogulit Arape i uzet bar 60-70 miliona evra + ustedit na plati koja je ogromna, ok znam medijski najvredniji igrac reklame, dresovi, navijaci ali po meni velika greska. Druga velika greska je po meni Alison, dosta je pao zadnje godine, da li je do Klopa bilo ili ne pojma nemam ali isto greska velika mogli su da ga utope Arapima koji su nudili ogromne pare + usteda na plati, za te novce dovest Mamardasvilija i resis pitanje golmana za narednih 10-12 godina. Treca greska je bio Endo, placen dobro, nije mlad, nike nivo Liverpula, iznudjena kupovina Klopa koja nije donijela nista a ostavio je Liverpul bez zadnjeg veznog(Endo i Bajcetic nisu nivo Liverpula, Bjacetic moze sa klupe ali ne u prvih 11). I najveca greska je bila kupovina nesretnog Nunjeza, preplacen, baceni novci, kosta a nista od njega, gurat ce na spica Gakpa koji to nije i eto problema, Gakpo je lijevi krilo, igrao perfektno na Euru za Holandiju lijevo krilo i to treba i da igra u Liverpulu, a imaju na tom mjestu Diaza 🤦, znaci Klop je kupovao bez ikakvog plana sta i kako... Trebalo je prodati po meni Alisona, Konatea, Enda, Diaza, Salaha i Nunjeza, zgrnuti malo bogatstvo, napraviti "rebilding", dovesti golmana, stopera, zadnjeg veznog i spica...Klupa je dobra, ima dosta dobrih mladih igraca na tome se dobro radilo ali to su sve igraci za rotaciju(Gomez, Kvinsah, Berg,Cimikas,Bredli, Bajcetic, Dzoms, Eliot, Gravenberg,Doak, sve sjajni mladi igraci ali za rotaciju, da drze nivo ali nijedan od njih nije igrac za prvih 11 koji ce nositi Liverpul do titule). Imaju Van Dajka, Robertsona,Arnolda, Meklistera, Saboslaja, Gakpa i Jotu, to su igraci za prvih 11, znaci njima treba 4 igraca tog nivoa da bi mogli da se nose sa City, sa Arsenalom pre svega... Po meni fale bolji golman, top stoper, ekstra zadnji vezni i top spic sa 30-35 golova u nogama, e sad, cak mislim da su mogli i zaradit a imati bolji tim, ovako prezasiceno, Slot je dobar trener ali bojim se da nece nista bolje rezultate imati od svog zemljaka na klupi Man Utd... Pozdrav
L

LFC fan

pre oko 1 mesec

Pre svega, vidim da se razumeš u to što komentarišeš i to je kod mene uvek plus. Salah još drži nivo, treba da drugi malo više igraju za njega, 1 na 1 je već slabiji. Daće Arapi na leto veliku lovu za njega ovako ili onako, znaju to u Liverpulu. On je Egipćanin, ikona tamo, kod Arapa i to nema cenu. Za Alisona se ne slažem, mislim da nije u padu i da može još par godina ovako, golmani dugo traju. Možda bi bilo malo previše da se uradio totalni rebilding, no možda ni ja nisam u pravu. Edvards je tu, a Slot je vrlo dobar trener, ne lošiji od Rodžersa, a on je umalo uzeo titulu one godine sa Džerardom i družinom. Mislim da ne može tako loše kao Ten Hag. U Liverpulu je postavljen sistem, dok MUN luta ponašajući se kao pijani bogataš.
G

Gost1312

pre oko 1 mesec

Odlicna je to ekipa i bez pojacanja, na oko samo fali mozda klasa na 6ici, sve ostalo jako dobro, ali problem je sto se od 9 sezona s Kloppom u 7 ekipa mucila s krizom povreda pa je zbog toga i nedovoljno jake konkurencije s klupe nekad gubilo dosta poena i neke tekme gdje su mogli da osvajaju titule. Zbog toga su trebali pojacanja jer ima tu dosta staklenih nogu u ekipi, Jota, Jones, Konate, u zadnje vrijeme Robertson itd. Mora se spomenuti i da su im vlasnici skrti, s obzirom ako konkurencija ulaze skrti su.
C

Comi1000

pre oko 1 mesec

Ide mocni Liverpul na titulu i bez pojacanja koja ce ubedjen sam da stignu kad je najpotrebnije, a to je zimski prelazni rok. Do tada mogu mnogi u sredini da igraju u rotaciji Bajcetic,Eliot,Endo,Dzons do Januara. Ova startna sredina sa Mc Alisterom,Gravenbehom,Soboslajem iznece to lepo. Od svih ekipa koje sam pratio nekako Liverpul deluje najuigranije,mada ni ja ne uzimam te rezultate za ozbiljno , ali sama igra i protok lopte i sta ko radi jasno se vidi da su uigrani maksimalno. Siti je donekle uigran mada ih ne vidim za titulu. Arsenalu fali mnogo toga, ne ide to bas tako juce se pojavili i sad titula, borice se oni tu sa tvrdim Liverpulom. Arsenal ima dosta Liverpulovih filijala za takoredji protivnika. Za Liverpul igra Lester,Sautempton,Wulvs,Notingem Forest, a od drugih laksih protivnika koji nisu na strani Liverpula, ali su im redovne musterije , Kristal Palac,Everton. Od prve petorke vec godinama unazad im lezi Man Utd i Arsenal posebno, mada je Arsenal sad dobar. Siti je u padu i nekako deluju umorno od svega, mislim da ce oni juriti Ligu sampiona pre. Imamo ipavic danas koji je smesan za Liverpul, lak protivnik, neverujem u 1x nemoguce je. Mancester utd od svijih klubova ima Fulam koji su dobili, Totenhem znamo te razmene igraca i poznastva i prijateljstva ta da kluba. Berbatov,Kerik inace im se Totenhem sklanja godinama na kraju lige kad ovima drugima fali da udju u Ls,Le Totenhem naglo na kraju prvenstva gubi utakmice, a ovi se uzdizu i zamene pozicije. Sam Ferguson u njegovoj knjizi je rekao pratimo Berbatova, ali smo ga dali Totenhemu da vidimo kako ce se snaci i odna smo se sa njima lako dogovorili. Arsenal ima mnogo protivnika od kojic ce bas ove filijale Liverpula da ga potrose kao i sam Liverpul. Ovo svaka liga ima; Milan npr ima Bolonju,Fjorentinu, nekad i Romu zavisi dal im treba i jednima i drugima tu nesto. A da ne pricam kako delju Kaljari,Empoli i te Veronu.. Juve ima Sasuolo, Djenovu,Frosinone,Atalanta bila nekad nekad. Inter ima Lacija i sad bi mogao do sutra. Zvezda ima Ofk Beograd, Mladost Lucane, isterali ove iz lige Javor,Vozdovac i drugo lako dobija ove. Dinamo zagreb sve sto je plavo tamo,cela liga je pokrivena sem Hajduka. Ako neverujete udjite u medjusebne susrete i videcete. Reci ce neko da lupam,ali manje vise svaka liga ima svoje timove koji za njih rade. Pratim preko 25 godina, citao i ja nesto i ni malo ni vise to se sve potvrdjuje, da nije tako ne bih ni pisao ovo.
K

Kraken

pre oko 1 mesec

Stao sam s čitanjem nakon "... daleko od toga da ovaj tim ne napada sve trofeje". Kapiram da pola vaše redakcije navija za Arsenal, pola za Liverpul, ali da toliko svi zajedno možete biti u deluziji ja zaista ne mogu da verujem. Ovaj tim je jednu povredu u odbrani daleko od 10og mesta!
a

andaluzija

pre oko 1 mesec

u deluziji si.
T

Tane 3

pre oko 1 mesec

Prošle sezone su igrali mesecima sa teško osakaćenom odbranom, mali Bredli, Cimikas i Kvansa, I održavali prvo mesto na labeling svo to vreme. Pali su kad su se veterani vratili.
B

Burazengija

pre 28 dana

Decko da li si gledao proslu sezonu i koliko je ta odbrana drzala prvo mesto.
a

aa

pre oko 1 mesec

Dobar tim u ofanzivi,ali fali par igraca posebno odbrana i mozda jedan u vezni red,pa vidjelo se prosle god u LE koliko fali rotacija