Komentari na vest

Da, lepo smo vam rekli: Grci su najjači na Balkanu

P

Pazi

pre 26 dana

Grcima koliko toliko može da parira jedino Zvezda po tome koliko ulaže. A Zvezdi se naravno može jer je zaradila veliki novac od UEFA. Po samoj jačini igračkog kadra Oly je verovatno najbolji na Balkanu a Zvezda odmah tu u egalu. Što se istorije i tradicije tiče, tu je Zvezda daleko ispred svih ( jedino može da joj parira Steaua). Ostali klubovi de trude, pokušavaju, ali daleko su još, pre svega istorijski gledano.
F

Fgh

pre 26 dana

Tačno, potpisujem sve. Samo ne znam šta se dešava sa Steauom, napravili su glupost sa tim klubom i sad imamo Steauu i FCSB. Sami sebe sabotirali.

Bojan Urosevic

pre 27 dana

Sad pisete ponovo da su najaci pa kad na jesen svi ispadnu u kvalifikacije jedino Olimpijakos ima zagarantovanu ligu Evrope pisacete da ste pogresili
M

MW

pre 27 dana

SRAMOTA ME KOMENTARISATI TA UTAKMICA NIJE VIDJELA FUDBAL SRAMOTA.
T

Truth

pre 27 dana

Istina, bolje da nisi komentarisao, pametniji bi ispao.
B

Bar Kohba

pre 27 dana

Grcka je bogatija i ima vecu tradiciju od vecine balkanskih zemalja. Skoro dva ipo puta je veca od Hrvatske, Bosne, da ne pominjemo Sloveniju i Makedoniju, CG, od Srbije preko jedan ipo put, puni su ostrva imaju dvije ogromne metropole ranga Bgda i jace cak, od Bugara su isto za jednu Republiku Srpsku veci, od Rumuna i Turaka su jaci kulturoloski, ovi drugi su ekonomsko najjaci na Balkanu, ali Paok, Aek, Panatinaikos, Olimpijakos, Aris, Larisa, Panionios, Ofi, Lamia, Asteras su jako organizovani klubovi, imaju finu infrastrukturu i plateznu moc, eno stadioni su im prilicno popunjeni i atmmosfere su dobre, organizovala se tamo i olimpijada 2004, to sve govori. Realno su najbolji na Balkanu, jedino Turci i mozda malo donekle Rumuni zbog velicine zemlje mogu organizaciono lige da se uporede, ovi ostali katastrofa. One sezone kad je Zvezda gazena u LŠ od Totenhema i Bajerna, Olimpijakos ih je svaku tekmu namucio i gol dao, budzet uvek tri puta jaci od Zvezde ili Dinama.
V

Vrli svet

pre 27 dana

Grcka liga je bolja zato sto su klubovi privatizovani, zato sto se znaju tokovi novca, zato sto njihova drzava ne gura dva kluba kao ovde, itd, itd...
P

Pazi

pre 26 dana

Sve je istina. Ali što se tiče klubova jedino mi i Rumuni imamo šampiona Evrope. I tako će ostati dosta dugo.
С

Сале2323

pre 27 dana

Какав бре ХНЛ?!?! О Боже, па то првенство са 10 екипа, од којих је једна канта жешћа, нема везе са везом?! То направили Кроасани буку да су нешто напредовали, али ако сте гледали њихове дербије барем, знате колико је то лош фудбал. Многе наше утакмице су биле за 2, па и 3 степеника изнад. А ми требамо као Грци, лигу на 14 клубова, па ако то не ваља, онда на 12, на 10 никако, па цепај. И наравно лова да се још улаже, у терене, стадионе и бићемо све бољи. Грци су далеко од нас отишли са своја 4 најбоља тима.
P

Prcija

pre 27 dana

To je fudbal 10x bolki od naseg. Od ove nase "nazovi" lige tesko da moze gori fudbal da bude.
k

klovnovi ..

pre 27 dana

prosto imaju najviše para..neki to nikako da shvate sta to znaci. govore kako je tamo ppstena liga pa eto menjaju se šampioni 🤡🤡🤡 grobari klovnovu ,ne nego svaki tamo ima para i ulazu ogromne pare ko turci
R

Raxija

pre 27 dana

Au, sta si ti sad rekao i sta si hteo da kazes?
G

Guh

pre 27 dana

Au opet nisko i podlo udarate po stubu Srpstva.
U

U prolazu

pre 27 dana

Super slika,a dresovi kraj priče. Extra.
К

Коста.1958

pre 27 dana

Фудбал и спорт генерално прате државу.. Фудбал је огледало државе.. Па није то тек тако да су најбоље фудбалске лиге Енглеска, Њемачка, Италија итд.. све од колективног Запада.. Зашто? Па зато што су то најразвијеније земље и економски најснажније у Европи па сходно томе и улажу највише новца.. Много је битно улагати у фудбал.. Инвестиција и ризик су све.. Људи треба да знају да је Грчка стабилна снажна држава ЕУ чланица.. Ми имамо предрасуде о Грчкој од прије 12 година кад су банкротирали па мислимо безвезе земља.. Није то тако, 2012. и њихова криза давно бијаше.. Стабилизовали су се.. Улажу у спорт.. у кошарци грчки клуб је шампион Европе.. У фудбалу омладински грчки клуб је шампион Европе.. Ми као народ морамо да доживимо катарзу за своје добро и добробит своје државе.. Ево прави се национални стадион.. Кад га направе, неће проћи ни 20 дана шансе да ће он бити ишаран неким глупим графитима.. исто тако у градском превозу.. нов новцијат бус, све мирише.. не прође дуго времена сав ишаран унутра, мора стока да се потпише фломастерима.. Катарза.. Ментално оснаживање.. па ћемо и ми да имамо спортске колективе и шампионе као Грчка..
V

Vivant

pre 27 dana

U tim zemljama "kolektivnog zapada" kako ih zoves, klubovi su privatni. A ne kao ovde kod nas u ovoj "zvezdapartizan" ligi gde se sampion zna pre pocetka prvenstva u zavisnosti od toga kojoj politickoj partiji vise odgovara poredak na tabeli izmedju dva ustavom zagarantovana sampiona.
Ж

Жоржо

pre 27 dana

Ако је лако трошити паре, нека Моцарт купи један клуб у Србији и уложи 50 милиона евра. И тако 5-6 компанија и бићемо у рангу са Португалом.
R

Rasmusen

pre 27 dana

Zvezda i Partizan imaju mnogo vise od 50 miliona evra, imaju ceo budzet Srbije na raspolaganju.
A

Aleksandar 1992

pre 27 dana

Realan članak (treba da bude takvih i više). Uvek treba polaziti od istine a istina glasi da je Srbija bila previsoko pozicionirana u odnosu na realnog kvaliteta prvenstva.
m

milo123

pre 27 dana

Grci osim sto imaju najbolju infrastrukturu i platezno su mocni - oni imaju i tu prednost sto su jelte - Grcka, i svako bi radije loptao u Grckoj nego recimo u Srbiji (Maksimovic, Djuricic..). Slicno sa onom pricom oko plate igraca u Atalanti. Jednostavno Zvezda mora da ponudi igracu duplo vise da bi on odabrao Ligu Sampiona sa Zvezdom, nego borbu za trece mesto u Grckoj sa PAO. Iako je taj neko jos pride i Srbin. Tu je sve jasno. Da ne idemo do Marsela i ostalo. Takvi igraci nikada nece doci u Srbiju, koliko god da su na zalasku karijere. Tako da, nije to ni sasvim postena trka izmedju nas i Grka.
Z

Zli grizli

pre 27 dana

Ne radi se o tome da su Grci platezno mocni, nego o tome da su njihovi klubovi P R I V A T I Z O V A N I !!! I tu svaka prica pocinje i zavrsava se. Grci su stvorili ligu koja je 10x jaca od nase, kao i od bilo koje balkanske lige, gde sada 4 ili cak 5 ekipa bori za titulu. Eeee to je ono sto dovodi ljude na stadion i podstice mlade ljude da gledaju fudbal. O ovom nasem svinjcu ne vredi trositi reci. Do god se ne ubije monopol Zvezde i Partizana nad domacim fudbalom, a i sportom uopste, ne vredi pricati o bilo kakvim uspesima u Evro takmicenjima.
a

arroyo

pre 27 dana

došlo vreme kad "novinari" ovog portala dali sebi za pravo da likuju
R

Rodaljević

pre 27 dana

Sve je to lepo, samo sa jednom malom začkoljicom. U Srbiji osim Čukaričkog i TSC, nijedan klub nije privatan. U Grčkoj su klubovi odavno privatizovano, sa gazdama koji ulazu novac. Ovde se u državne klubove (barem na papiru) upupmpavaju naše pare kako bi se pravili kao neki rezultati. Da bismo imali konkurente klubove kao u Grčkoj, mora se slomiti večiti dualizam Zvezde i Partizana, i ulagati u sportske centre tipa Kragujevac, Niš, Novi Sad, Pazar, Užice i sl.
А

Амин!

pre 27 dana

И тачка!
R

Realno...

pre 27 dana

Nemanja Vidic je hteo sa još par investitora da pogura Slobodu, tačnije da otkupi bar 51%, i nije mu dozvoljeno! I jedva opstaše u DRUGOJ ligi! Država MULJ! Dovidjenja i prijatno!
A

Astrofildzan

pre 27 dana

..."Ovde se u državne klubove (barem na papiru) upupmpavaju naše pare kako bi se pravili kao neki rezultati". Ne. Ovde se u drzavne klubove upumpavaju pare, ne zbog rezultata, jer sustinski, onima koji vode takve klubove (drzavni klubovi) rezultat nije bitan, vec zbog pranja novca, eeee to je ono sto je bitno.
k

ko je ono bese pobedio??

pre 27 dana

Dzabe sve to kad 99% nacije navija za vecite i kad nemaju osecaj pripadnosti.
P

Paa

pre 26 dana

Da ali pazi ovo. U Španiji misu privatni ni Barsa ni Real. Znači, može ako se pošteno radi.