Čukin "copy-paste" posle pogotka sa Badamosijem: Iz Kortrajka doveden i defanzivni vezni

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.09.22. | 18:26

Sambu Sisoko na pozajmici

Aktivan je Čukarički poslednjeg dana prelaznog roka u Mozzart Bet Superligi. Srđan Mijailović pušten je da se vrati u Crvenu zvezdu, dok je iz belgijskog Kortrajka doveden defanzivni vezista Sambu Sisoko.

Iz istog kluba letos je, takođe na pozajmicu sa pravom otkupa, stigao Muhamed Badamosi, trenutno prvi strelac domaćeg prvenstva sa devet golova u 11 mečeva, pa se na Banovom brdu nadaju da će i 22-godišnjak iz Malija biti pogodak.

Izabrane vesti

Sisoko je za dve godine u Kortrajku odigrao 18 utakmica, od kojih četiri ove sezone. Pre dolaska u Belgiju nastupao je za USFAS Bamako i Đolibu iz Malija.

"Odlaskom Srđana Mijailovića otvorilo se mesto na poziciji defanzivnog veznog igrača. Tražili smo igrača koji bi mogao da nam donese dodatni kvalitet, a zahvalni smo i agentu Milošu Mariću, koji nam je već ranije pomogao oko dovođenja Badamosija. I Sisoko dolazi na pozajmicu sa pravom otkupa, biće u konkurenciji već za predstojeći meč protiv Voždovca", kazao je sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević.

Čukarički se posle nepunih 11 kola Mozzart Bet Superlige nalazi na drugom mestu sa 22 boda, jednim manje od vodeće Crvene zvezde.



tagovi

ČukaričkiLetnji prelazni rok 2022Mozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara