Novo lice na Banovom brdu? (©Starsport)
Novo lice na Banovom brdu? (©Starsport)

Čuka uzima najboljeg igrača Zvijezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 12:30

Godsvil Vadze na pragu transfera na Banovo brdo

Čeka se da odjekne jedan višemilionski izlazni transfer na kakve nas je Čukarički već navikao, a u isto vreme na Banovom brdu traže i pojačanja za narednu sezonu. I čini se da su našli i peto, jer je prema informacijama Mozzart Sporta Čuka je vrlo blizu dovođenja Godsvila Vadzea.

Reč je o 22-godišnjem ofanzivcu iz Gane, prošle sezone člana Zvijezde 09, koja je kao fenjeraš ispala iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Izabrane vesti

Ali Vadze je bio najbolji fudbaler Zvijezde, postigao je pet, namestio još šest golova. Što će reći da je bio zaslužan za svaki treći gol ekipe, koja je sezonu završila sa svega 33 pogotka. Pride, Vadze je pokazao da ume da bude koristan na različitim pozicijama. Iako mu je primarna pozicija desnog krila, igrao je i na levom boku, pa desnog beka, centarfora, centralnog i ofanzivnog veznog. U Zvijezdu je inače došao iz Sempera iz Gane, a bio je i član austrijskog trećeligaša Pincgau Salfeldena.

Čukarički je do sada ozvaničio četiri pojačanja. Levi bek Hamadi Diop je stigao na pozajmicu iz MLS ligaša Šarlota, desni bek Miloš Cvetković iz TSC-a, golman Nikola Mirković je došao iz Novog Pazara, a ofanzivni vezista Lazar Tufegdžić, nekada prva violina subotičkog Spartaka, vratio se u srpski fudbal iz sofijskog CSKA.

Klub su od važnijih igrača napustili Nemanja Belić, Ibrahima Endiaje, Luka Adžić, Luka Stojanović, Nemanja Tošić.



tagovi

ČukaričkiLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara