Komentari na vest

Čuka u evropskom ritmu, gol postaje ozbiljna trauma za Napredak

G

Gibanitza

pre gotovo 2 godine

Zamolio bih igrače Javora, koji gostuju Napretku u sledećem kolu, da postignu makar jedan autogol i tako pomognu Napretku da prekine tragikomičnu seriju od 10 uzastopnih mečeva u kojima nisu postigli nijedan jedini gol.
s

slavvvko

pre gotovo 2 godine

Mučenje je pratiti Napredak. Dobar trener, solidna odbrana, defanzivni vezni, ali napred je toliko tanko, da će se ova ekipa bez ozbiljnih pojačanja napred grčevito boriti za opstanak. 2-3 ozbiljna pojačanja u ofanzivi obavezno! A Mićin je mnogo daleko od fudbalera i dalje. Deluje da će biti ista situacija kao sa Mihajlovićem prošle godine u Spartaku. Aleksa Janković ili Savić iz Čukaričkog na krilo, Šćepović ili Mudrinski u napad, a Lazar Pavlović ili Djuricković u vezni red. Ajde, otvori se malo Miškoviću, prekini ovu agoniju.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Micin je top klasa za nasu ligu,treba mu samo vremena.
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Jako bitno je dobiti ove utakmice pred utakmicu u Evropi istovremeno jako tesko tako da bravo za Cuku, nisam gledao ali sam ocekivao pobedu Cuke jer Napredku treba pojacanje u napadu sad i odma dok oni docekaju da proradi ovo sto ima a slabiji su za Marjanovica ode voz za plej off