Vinisijus Melo (©MN Press)
Vinisijus Melo (©MN Press)

Čuka pred novim sjajnim poslom: Rusi spremili 1.500.000 evra za Mela

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.07.24. | 23:28

Lokomotiva i Nižnji zainteresovani, ali su Krila blizu da odnesu pobedu...

Jedan fudbaler Šarlota samo što je stigao na Banovo brdo, drugi je već na izlaznim vratima, i to samo šest meseci pošto je stigao u Čukarički iz pomenutog američkog kluba.

Neće Hamadi Diop imati novu priliku da deli svlačionicu sa Vinisijusom Melom, jer Brazilac je pred transferom u Rusiju! Kako javlja tamošnji novinar Vanja Karpov, 21-godišnji centarfor Brđana blizu je prelaska u Krila Sovjetov, koji je za usluge momka poniklog u Internasionalu spreman da izdvoji 1.500.000 evra.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da su za Mela zainteresovani još moskovska Lokomotiva i Nižnji Novgorod, koji sa klupe predvodi bivši strateg Čukaričkog Saša Ilić, ali da su Krila najbliža dovođenju brazilskog napadača.

Melu nije bilo potrebno mnogo vremena da se adaptira na srpski fudbal. Istina, u uvodnih sedam utakmica nije uspeo da se upiše u strelce, ali je sezonu završio u velikom stilu, ostvarivši učinak od šest golova i jedne asistencije na poslednjih sedam mečeva u Mozzart Bet Superligi čime je očigledno privukao pažnju brojnih klubova. Jer, podsetimo, švedski mediji su pre desetak dana pisali da se i AIK interesovao za centarfora Brđana, ali da ga je brzo ohladila cena od 1.300.000 evra, koju su čelnici superligaša okačili. Na kraju su uspeli da 'izvuku' i koju stotinu hiljada preko...

Ostaje da se vidi hoće li se u kasu Čukaričkog, ukoliko dođe do realizacije transfera, sliti kompletan pomenuti iznos ili će deo kolača pripasti i Šarlotu budući da detalji tog transfera nisu poznati te nije isključeno da su Amerikanci sačuvali procente od buduće prodaje.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024transferiVinisijus MeloČukaričkiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara