Komentari na vest

Čuka ekspresno reagovala: Igor Matić novi trener Brđana

P

Posetioc

pre 10 meseci

Jako neozbiljan potez, prvo rastanak sa Kerkezom u ovom momentu koji je ipak trener sa iskustvom a uz to je jos belezio dobre rezulate u Čuki pa onda tek izbor Matića koji nema nikakvog trenerskog iskustva i time faktički napravili dva koraka unazad…poređenje njih sa TSCom nema veze s vezom, jer TSC raste kao klub iz godine u godinu imaju kontinuetet i ovo će im biti tek drugi izlaz u kvalifikacije za evropska takmičenja dok ih Čuka ima već koliko i nisu pravili nikakve iskorake i sad kad imaju najbolju priliku za to oni urade ovako nešto, TSC je prošao protiv Brage kako je prošao i možda još nisu dovoljno zreli ni za LE al to ćemo videti tek u grupi ali zasigurno su sada na nivou za LK i treba samo da nastave ovako i uz taj i takav kontinuitet napraviće još više i veće iskorake u budućnosti…
m

miki bg

pre 10 meseci

i milojevic je bio neiskusan pa sad jedan od boljih trenera sa velikim uspehom u zvezdi a poceo u cuki kao i matic , koji dobar lik , nadam se uvede novi napadacki sistem , a ne kerkezov daj go i brani se pa primis go od javora , drugo kerkez redovno pokusavao gura iskusne koji su gresili vise nego mladi pogotovo stoperi , spasojevic nije dobijao sansu ni kad badamosi nemoze se krece, nadam se ce matic ako dobro krene u buducnosti moci da bira pojacanja , mislim se kerkez nije nista pitao vec mu dovodjeni sa pozajmica i neki solidni igraciali ne za evropu, isto tako da ce matic da podigne adzica ovusua , pruzi vise sanse mladjima poput rogana , uosteno lepse je bilo gledati mladu cuku , nego ovu iskusne samo da bi bili 3, mada ko zna sta stoji kao razlog odlaska kerkeza , a cuka namerno gubi evropu , ispali bi i od maltezana samo da bi isli u ligu slavice cukteras
?

???

pre 10 meseci

Daj boze da budu jos bolji sa maticem. Jedino je fora kad je milojevic bio trener nisu imali sta da izgube, a sad imaju sigurnu evropu i mnogo rizikuju. Pokazuju da im je bitniji ucinak pojedinaca nego kluba
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

Vojvodina 0 bodova. TSC vjerovatno 0 bodova. Partizan vrlo vjerovatno takodje 0 bovoa. Cukaricki gotovo pa 100% 0 bodova. Za Zvezdu cemo jos vidjeti, ali da se ne lazemo, u konkurenciji timova sa kojima ce se takmiciti Zvezda i tu nam je mrka kapa. Covjece, istorijska sansa, 3 kluba direktno u grupnoj fazi, i mi ju ovako iskoristavamo? Pa, pravo nam nikad ni ne treba dati neku sansu u zivotu. Kad je evidentno da ne znamo sta cemo sa njom kad ju dobijemo. Ovi iz Cuke po prvi put u istoriji ucestvuju u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja i ovo im je plan? Da otpuste trenera na 5 do 12 do pocetka takmicenja i onda nadju zamjenu u covjeku koji nikad nije samostalno nikoga trenirao? Jednom rijecju – strasno.
J

Ja bih sačekao

pre 10 meseci

sa ocenama za Matića. Treba sačekati sa procenama. Mnogi su davali loše procene i za Dušana Đorđevića a ispostavilo se da je imao izvanredne rezultate čovek je sa triputa slabijim sastavom od ovog koji je imao Kerkez a mnoge utakmice je rešavao već u prvom poluvremenu. Podseti ću vas na igrače koji su mu bili na raspolaganju onaj ofanzivni deo tima Kembel, Čolović, Čolić, Vidosavljević, Ergelaš, Rakonjac, Kajević, Lukić i trojka koja je i danas u Čuki Docić, Kovač, Endijae kao i Spasojević i Janković kojih nije bilo u timu poodavno. Ovaj nabrojani sastav lagano je dobijao utakmice poput Proletera, Rada, Metalca, Spartaka, Zlatibora, Inđije, N. Pazara, Javora... sa tri ili više razlika. Pogledajte današnji sastav koji vrede tri puta više od gore nabrojanih a manje-više je isti tokom celog perioda dok je trener bio Kerkez da li ima i jedna utakmica da je Čuka lagano dobio sa tri i više razlike i da nije bila neizvesna do samog kraja možda jedan ili dve. Gotovo 90% utakmica su dobijene u zadnjih 10-15 minuta utakmice ili nadoknadi vremena. Blago rečeno dobijao je utakmice na individualni kvalitet igrača a ne na neku taktiku. Kerkez je morao ranije da ode a ne pred izlazak na evro scenu. Matić je bio dobar igrač nadam se da će umeti da to svoje znanje prenese na igrače a Čuka složićemo se ima dobar igrački kadar. Verovatno će neki igrači koji su dosad imali manju minutažu dobiti priliku poput Kovačevića, Spasojevića, Jankovića...
3

3u1

pre 10 meseci

Samo što je Dule Đorđević prethodno imao višegodišnje iskustvo u nižim ligama
@

@vlado

pre 10 meseci

Koordinator instruktorske sluzbe?! Ma to bre tesko od 7 do 16.glavu ne dizes 😁 Al su ga uvalili bili,debelo
E

Esex

pre 10 meseci

Matic je dobar lik,to znam...Ali nema iskustva,da se ne uvredi..Sta se tacno desilo sa trenerom cuke a imao je rezultate,to nikada necemo saznati..Cuka je privatna prica i gazda ima prava da radi sta misli da je dobro za klub
m

monteroo

pre 10 meseci

Vrti poslusnike dok ringispil ne isklizne iz lezita,koga briga ko je trener....bitno da slusa... Bahar je primer da ne mora tako za dva meseca rasterao sve sto mu ne treba,ove sto mogu prerasporedio i odmah to izgleda mnogo bolje.

Usput

pre 10 meseci

Nemojte biti smešni, mogao je Bahar da rasteruje do prekosutra da nije imao podršku kluba ništa. Jel stvarno mislite da prethodni treneri nisu hteli nikog da oteraju?!
S

Stara priča

pre 10 meseci

Jel ima pro licencu, ili mu je sredio bata Djora ispod stola, kao i inače. Pa se posle čudimo što nemamo trenere.
V

Veljko9

pre 10 meseci

Faca ista Nemanja Maksimovic haha.
P

Pera genije

pre 10 meseci

Kakav je ovo debilizam? Čovek napravio tim, prošao pripreme, imao dobre rezultate i u prošloj sezoni i sada 7 bodova iz tri utakmice, Evropa pred vratima i ti ga smeniš???!!! Na sve to dovedeš Matića??? Gde je radio? Koga je trenirao? Šta je osvojio? Nigde, nikog, ništa!!!
D

Don Vito Corleone@Pera genije

pre 10 meseci

@Pera genije – Bravo za Mocartsport što je ponovo objavio komentar pod kodnim imenom “Pera genije”! Upravo sam ja tražio da portal Mocartsport objavljuju što više ovakvih poučnih i nadahnutih komentara pod ovim kodnim imenom! Zaista sjajno! Ali, najjača je konstatacija “Pere genija” je “Evropa pred vratima i ti ga smeniš???!!! Na sve to dovedeš Matića??? Gde je radio? Koga je trenirao? Šta je osvojio? Nigde, nikog, ništa”. Ostao sam bez daha dok sam čitao ova logična pitanja! Kerkez je barem dugo radio na Kipru i vrlo je znalački utkao kiparsko poimanje fudbala u Čuku, zato je Čuka igrao onako lepo za oko sa neprobojnom odbranom, sa brzom tranzicijom I presingom na zadnju liniju protivnika! Molim Mocartsport da i ubuduće objavljuje što više ovakvih poučnih komentara pod “Pera genije”!
D

Daktilografi sever

pre 10 meseci

@Don Quito Korleone Sve mi se cini da ti radis u redakciji, jer ti objave svaki komentar, dok moje cesto cenzurisu pa moram da kuckam jedno te isto nekoliko puta, a koliko vidimo ti si predlozio da se Pera Genije cesto oglasava. Pa eto, budi ljubazan i predlozi da i moje komentare cesto objavljuju, ne zelim da nekome ostanem duzan odgovor.
E

Ej

pre 10 meseci

Da ti u ovom trenutku smenis iskusnog trenera i dovedes pripravnika? Bez obzira dal je on dobar covek ili nije.
G

Grizojajac Plandište@Ej

pre 10 meseci

@Ej – Stvarno, ovaj vlasnik Čuke vuče neke nepromišljene poteze! Odakle njemu pravo da sa svojim klubom radi šta hoće?! Trebao je i dalje ostaviti Kerkeza sa kojim je Čuka postizala izvnredne rezultate i pre svega imala je lepu igru! Kakve to ima veze što je Čuka izgubila bod od Javora, na svom terenu, jer prvi mačići se u vodu bacaju! Pre svega Čuka je imala strašno dobar defanzivan prekid i nije uopšte primala mnogo golova iz prekida!
?

???

pre 10 meseci

Kako odakle njemu pravo da radi sa svojim klubom sta hoce? Kako si to uopste izgovorio? Nikad nisam cuo takvu recenicu
G

Gost123456

pre 10 meseci

Ekspresno reagovali? Pa ovo je bilo već dogovoreno, Kerkez je pobegao iz sveopsteg haosa.
R

Raspad sistema...

pre 10 meseci

Kakva je ovo sramota, šta se radi u srpskom fudbalu! Nama zaista svi treneri i sudije treba da budu stranci da bi smo počeli da ličimo na nešto! I naravno dati sve klubove strancima da vode jer od naših kvazi stručnjaka nema ništa!!!
S

Sansa za mlade trenere

pre 10 meseci

Zasto da ne Matic, skolovao se, iskusio i klub i savez, poslednje vreme se edukovao kao funkcioner i trener i sigurno je kao legenda kluba zasluzio sansu. Pa kada da je dobije u 70im godinama. Samo se mi u Srbiji plasimo da damo sansu mladim ljudima koji razumeju fudbal. U Evropi je gomila slucajeva na vrhunskom nivou gde ljudi dobiju sansu i onda je zna ili ne zna, kod nas napravljeno da 20god moras da vodis mladje kategorije i posle si za penziju ne za prvi tim. Prvo se vidi ima li stofa i zna li ili ne, a posle se sudi u odnosu na vidjeno!!!!

Goran Milojevic

pre 10 meseci

У праву си за европу само њихови тренери не полажу код ђорића и сличних.. . друго време за смену тренера баш су погодили јел да?
H

Hesler

pre 10 meseci

A licencu dobio ili se redovno školovao? Prvi posao pa odmah šef stručnog štaba a do sad samo odelce i direktorsko mesto, lipicaner!!!
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Vi ste neozbiljni! Ovo je smešno! Igor je dobar čovek, ali za ovo nije! Nikako!
M

Mile led

pre 10 meseci

Za 4 kola je trebalo da igraju protiv stuba Srpstva a Kerkez je odbio sklanjalicu i zato je dobio otkaz
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Doveli ikebanu da diktira spisak koće na teren.
J

Jrt

pre 10 meseci

Pa realno i da jeste tako njihovo pravo. Barem ne plaćamo iz svojih džepova za bahanalije kao što je to slučaj sa blizancima.
a

abc

pre 10 meseci

Da su doveli Mbapea onada bi se otvorili i za trenera, potpisali bi najmanje Bondžulića...Voša je prošla kao bos po trnju i to nije dovoljna opomena, nema fudbala bez dobrog trenera, može da se igra malo na motivaciju ali to je kratkog daha. Zašto klubovi štede na trenerima to je večita enigma u Srbiji.
D

Djepeto

pre 10 meseci

Bravo za komentar,dovešće nekog sumnjivog stranca koji nije igrao celu sezonu,za 1,5- 2 miliona,ali za trenera nema šanse da se daju pare.Zato što treba da mu objasne da ovi klubovi moraju da pobede,ovi da izgube a to nema nigde,i zato se dovode naši treneri.
S

SSSR

pre 10 meseci

Nemam položen vozački ispit i vozačku dozvolu,a daju mi da vozim formulu 1.Rezultat-smrt.
3

3u1

pre 10 meseci

Dobar momak. Bar je nekad bio. Ali nikakvog iskustva kao trener nema
Н

НС ДУНАВ

pre 10 meseci

Мене само интересује како ће реаговати оних 16 навијача Чукаричког?
p

pa složiće se

pre 10 meseci

kao što su se složili da se finale kupa igra na zvezdinom stadionu

Goran Milojevic

pre 10 meseci

За овог "па сложиће се" као што су се сложили да се одигра утакмица поново после прекида са ким оно беше???
D

Deyan X

pre 10 meseci

Igrati grupu u Evropi izgleda nista neznaci. Bitno je koliko ce ko para zgrnuti danas, a sta ce biti sutra koga bas interesuje. Jer ko bi doveo trenera pocetnika u ovako bitnom momentu za klub.... kada mozes napraviti dobar rezultat, finansijski pogotovu. Ili su se u Cuki pomirili sa krompirom u Evropi.
S

SSSR

pre 10 meseci

Nemam položen vozački ispit i vozačku dozvolu,a daju mi da vozim formulu 1.Rezultat pokušaja-smrt.
L

Lazeta

pre 10 meseci

Bolje Limenog da su doveli.
R

Repac Plandiste

pre 10 meseci

Kad vidis ovakav amaterizam shvatis da je i Partizanov pekar kvalitetnije resenje. Sa ovim su se složili...
d

dokle da

pre 10 meseci

Ti govorimo da ne jedeš to iz nosa????
N

Nenad Pančić 75

pre 10 meseci

Dolazi nam velika legenda, najbolji igrač od dolaska Galeta na čelo kluba. Naš pravi lider i kapiten. Logično rešenje, samo se nadam da će naš Matke biti jednako uspešan na klupi, kao što je bio i na terenu , a to nam je trebalo, pravi vođa. Srećno Matke !!!
?

???

pre 10 meseci

Ma niko njemu ne spori da je dobar igrac bio, nije nikad tenirao nikog. Dobari su bili i runi, lampard, pirlo kao igraci, al kao treneri nisu
D

Daj faul

pre 10 meseci

Za Matica se sve slazem, pocetnik, sva je prilika tankog znanja, s obzirom na ucinak mladjih reprezentativnih selekcija za koje je bio odgovoran zajedno sa Lazeticem… ali gde nadje Lamparda da svrstas tu, on je bukvalno selektirao ekipu Celsija koja je uzela Ligu sampiona!!
M

Mjv

pre 10 meseci

Druze, ne dolazi on da igra, nego da trenira
?

???

pre 10 meseci

@daj faul pa nije ni priglizno trener kakav je fudbaler bio, a ni prvi posao mu nije bio u celsiju. Cak i da izuzmemo njega. Mnogo ima dobrih igraca koji losi treneri. Zato mislim treba da pocnu u nekom slabijem klubu, ne odma ovako matica baciti u vatru u istoriskoj sezoni da se rizikuje s njim. Koliko je partizan tako bivsih dobrih igraca promenio na mestu trenera, ubrzo ce i duljaja. Sve u svemu ovo im je veliki rizik, glup potez, razocarali su me.
H

Hej

pre 10 meseci

Znači rasulo. Imali su Sašu Ilica slobodnog, Vladana Milojevica, ovaj početnik ne uliva poverenje.
N

Nele 007

pre 10 meseci

Kakav bre Ilic on je trenerska neznalica...
B

Boogy

pre 10 meseci

Hehe Sašu Ilića... To beše onaj što mu bilo žao što njegova ekipa nije izgubila od Partizana?
G

Ghost777

pre 10 meseci

Dakle, s obzirom na ovakav epilog, najizvesnije je da je Kerkez tražio povećanje plate a ovi mu nisu dali, i to je to - razlaz. I uzimaju trenera bez iskustva za sitne pare. Tako nekako.
?

???

pre 10 meseci

Ma jok. Nije gurao igrace koje mu ovaj kaze
G

Ghost777

pre 10 meseci

Za ??? Pa, nije mi to logično. Oni su privatni klub, šta ima tu ko koga da gura. Logično mi je da će svi u klubu da guraju najbolje što imaju da bi im rasla cena na tržištu i da svi u Čuki od toga nešto dobiju, i vlasnik, i trener i sportski direktor i ostali. Valjda :)
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

@Ghost777 Ti pricas o logici, tipa, privatni je klub, ko tu ima koga da gura, sve se radi u interesu jednog kluba i jednog vlasnika, itd. ali gdje je logika u mjenjanju trenera poslije 3 kola novog prvenstva i to jos nakon sto je u ta 3 kola osvojeno i vise nego solidnih 7 bodova? A Evropa i takmicenje u grupi takodje pred vratima. Gdje je tu logika? Znaci, ne mozes ovo nista analizirati logicki jer je ovo sto je uradjeno nelogicno da nelogicnije ne moze biti. Logicno bi bilo da su mu dali otkaz na kraju prosle sezone, pa da novi trener moze da odradi pripreme sa timom za koji on misli da ce u novoj sezoni biti takmicarski najkonkurentniji, a ne ovo.
?

???

pre 10 meseci

Fora je sto je klub njegov i onda on umisli da je trener, ekonom, direktor, skaut, samo jos sto ne pocne da igra. On hoce da igras ti od 17 godina jer smatra da si talenat i da ce zaraditi dobro na tebi, kerkez misli da sa tobom nema dovoljno iskustvo u ekipi i nece imati rezultate pa ubaci mene od 27 godina na kojem ce se daleko manje zaraditi, ako se i zaradi. Tu dodje do rasprave, trener nece da mu se mesaju u posao sto je sasvim logicno jer su mu bitni rezultati zbog njegove biografije i cva za buducnost u njegovom poslu i tu nastane kurlsus, prvo krenu da se svadjaju, pa vredjaju, pa ispsuju, pa rastanu i kazu novinarima kako su zahvalni jedni drugima, da u se rastali na lep nacin. To tako kazu kako nebi pljuvali jedni druge i u medijima jer to ni jednima ni drugima nece doneti nista dobro, samo los imidz
?

???

pre 10 meseci

Xaxaxaxxa eee moj cukaricki. Ispadose najgori od svih predstavnika nasih. Daj boze nikad vise da ne budu na poziciji koja vodi u evropu. Ja reko neka trenerska bomba, kad ono doveden da se uci u evropi
l

lol12

pre 10 meseci

Jeste legenda kluba ali trebali su ove sezone kad su u grupi evropskog takmicenja dovesti nekog iskusnijeg pa onda sledeci put eventualno Matica.
C

C7

pre 10 meseci

Kakav amaterizam. Ne treba bar sto se ove sezone tice Cukaricki da bude ekipa za ucenje s obzirom da igraju prvi put u zivotu grupu u Evropi. Umesto da se spreme dobro sa strucnim trenerom oni totalnog pocetnika dovode. Da igraju samo ligu zabole me za njih, ali sada nas predstavljaju i ne treba da nas brukaju.
И

И

pre 10 meseci

Слажем се да је тренутак незгодан, али кога да доведу од домаћих "стручњака" са искуством. Да врте Косановића, Батака и екипу? Странац сигурно неће доћи јер Чука нема Звездине могућности. У ЛЕ свакако само чудом могу проћи групу, чак и да је домаћи искусни стручњак на клупи. Онда боље пробати са нечим новим него вртети исте ликове, досадили су. Можда се заигра модерно, на контру, откине се неки бод. Млађи мало боље разумеју данас. Ако ставе ове домаће који се врте већ знаш како ће изгледати, фудбал деведесетих и 3-0 за противника.
g

guki

pre 10 meseci

Doveli bi oni nekog iskusnog samo da imaju koga. U konkurenciji Tumbakovica,Krunica,Bataka,Svabe Djurdjevica bolje je i pokupiti prvog klinca sa 15 godina iskustva na fudbal menadzeru nego staviti njih. Bolje je i totalno nepoznato,bar se necemu nadas. Njihovo je poznato da ne znaju.
j

ja sam cetnik majko

pre 10 meseci

Ravnogorskog puka
p

prti

pre 10 meseci

Doveli trenera koji nije trener i hoce neki rezultat. Sta je sa klubovima zasto pucaju u noge sami sebi.
G

Grajkula

pre 10 meseci

Očigledno Kerkez nije gurao Matijasevic eve igrače, evo biće prilike, videće se koji igrači igraju domaće prvenstvo a koji LK... Matic je idealan da ćuti i sluša..
?

???

pre 10 meseci

To sam i ja pomislio cim sam video da kerkez vise nije trener, al opet sam verovao kako ce da dovedu milojevica, djukica ili tako nekog. Definitivno si u pravu. Onda neka on bude direktor i trener. Razocarao me, a lose price sam cuo vezao za njega izgleda da je sve stvarno tako
L

Lazeta

pre 10 meseci

Kovacevica je Kerkez zakucao na klupu a da mu je dao minutazu uzeli bi lovu jer bi ga sigurno prodali u inostrasnstvo, nema zarade kad ne igraju mladi igraci i to im je verovatno smetalo kod Dušana Kerkeza.
?

???

pre 10 meseci

@lazeta tako su onda u reprezentaciji oterali muslina koji nas je odveo na sp, jer nije sergeja gurao, a pricali su da im se ne svidja nasa igra. Doveli pocetnika krstajica kojem je to bio prvi posao i zavrsilo se kako se zavrsilo na sp. Ispostavilo se da sergej ni dan danas ne zasluzuje da igra prvu postavu i da muslin nije bio lud. Tako ce i cuka zavrsiti, obrukace se u lk verovatno, taj mali daj boze da uspe, al nije on dzabe grejao klupu
o

ovako bi izgledao

pre 10 meseci

Andrej Kulundžić da je igrao fudbal....
H

Hhahha

pre 10 meseci

Hahhaha a ja mislio da su ovi malo pametniji u odnosu na ostatak lige. Matić koji je vodio nikoga i koji ima nikakvo iskustvo u trenerskom poslu. Bože dragi kakve funkcionere, stručnjake, političare imamo čudo da se lopta i dalje kotrlja po ovim našim livadama..
m

max alegri

pre 10 meseci

Ovaj ne moze ni petlice da vodi.
S

Statler

pre 10 meseci

Batak stiže u septembru.
h

hdjd

pre 10 meseci

wow...dana rada kao trener nema!!!!! Jedini ozbiljan klub u Srbijibje Zvezda. Ostalo sve užas!!
V

Veljko9

pre 10 meseci

Zvezda koja ne moze jednog mladog igraca da proda za inostranstvo, svaki talenat zavrsi 0 +50%
K

Kure na specijali

pre 10 meseci

Rekoh ja u komentaru na vest o raskidu s Kerkezom da će biti neki JSL livadar. Srpski fudbal treba ugasiti.