Čuka čisti redove: Aganspahić na pozajmici u Azerbejdžanu

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.08.22. | 17:29

Snažni napadač platio ceh oštroj konkurenciji

Čukarički je u dobroj meri popunio roster za narednu sezonu. Pokazao se Mohamed Badamosi kao korektno pojačanje u dosadašnjem delu sezone, postigao pet golova u Mozzart Bet Superligi, iako je napravio neoprostiv kiks u sudaru sa Tventeom u Enšedeu. Na poziciji napadača, kao projekat kluba, profilisao se mladi Spasojević.

Ceh oštre konkurencije na Banovom brdu platio je iskusni špic Almir Aganspahić. Nekadašnji član Novog Pazara narednu takmičarsku godinu provešće u redovima Sumgaita iz Azerbejdžana, kao pozajmljeni član Brđana.

Izabrane vesti

Momak rođen 1996. godine doveden je na Banovo brdo posle odlaska Rakonjca u Lokomotivu iz Moskve. Ipak, i pored toga što je pružao više nego dobre partije u Novom Pazaru, u dresu Čukaričkog se nije snašao. Na 14 takmičarskih mečeva nije postigao gol, upisao je tek jednu asistenciju.

Čukarički ga je u zimskom prelaznom roku platio Novom Pazaru 55 hiljada evra, pošto je Aganspahić bio jedan od najboljih igrača superligaša sa Jošanice.

Sumgaitu su preko potrebna pojačanja, pošto je očajno startovao u ovogodišnjem prvenstvu Azerbejdžana. Vezali su dva poraza, bez postignutog gola.


tagovi

Almir Aganspahić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara