Geret Bejl
Geret Bejl

Čudo ili nešto drugo: U Realu mesec dana povređen, u Velsu Bejl normalno trenira

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.11.19. | 14:17

Počinje da se pretvara u agoniju

Bio je onaj prvi period kad smo mogli da debatujemo o tome vredi li Geret Bejl baš 101.000.000 evra koliko ga je Real platio Totenhemu pre šest godina. I bilo je tu argumenata za (golovi u finalima Lige šampiona recimo) i protiv (česte povrede), ali ovo sad? Ovo je čista agonija. Loš brak koji samo čeka da se okonča na obostrano zadovoljstvo.

Odavno je jasno da su odnosi između Bejla i Reala prešli granicu pomirenja, međutim, poslednje fotografije sa treninga reprezentacije Velsa sigurno će razgneviti navijače. Jer iako Bejl u Realu nije igrao još od 5. oktobra zbog, zvanično je obrazloženje bilo, problema sa listom, već na prvom treningu Velšana Bejl sa ekipom, nasmejan, radi normalno kao i svi ostali.

Izabrane vesti

U stvari, Bejl je poslednju utakmicu i odigrao baš za Vels, protiv Hrvatske, a onda se naprasno povredio. U Madridu trenira odvojeno od ekipe, navodno nije spreman za najteže napore. U Velsu – sve kako treba.

A da nešto nije kako treba svedoče i poslednje izjave Zinedina Zidana sa konferencije za novinare uoči utakmice sa Eibarom. Komentarišući zašto u timu nisu bili Bejl i Hames Rodrigez, Zidan ni sam nije znao šta da kaže.
Nisu povređeni, ali nisu na raspolaganju. Videćemo da li će biti spremni da igraju za reprezentacije ili ne. Imaće šest dana za pripreme. Nisu na raspolaganju jer nisu trenirali sa ekipom. Jednostavno, nisu bili sa nama, nije to taktička odluka”, govorio je Zidan.

Što pre se rastanu, to bolje za sve.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara