Čudno saopštenje Larise: Hvala milioneru Petriću

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.19. | 16:40

Nesvakidašnji potez uprave grčkog kluba

AEL iz Larisi otpustio je Gordana Petrića i njegove pomoćnike pre početka sezone u grčkom prvenstvu, a kao razlog su navedeni loši rezultati i igra ekipe u pripremnom periodu.

Grčki klub je ovim povodom izdao prilično čudono zvanično saopštenje, gde se zahvalio bivšem pomoćnom treneru Partizana jer nije zahtevao da mu se isplati novac od prevremenog raskida ugovora, pošto je poznato da se radi o milioneru?!

Izabrane vesti

Petrić je još u maju potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom, ali nije dobio priliku da vodi ekipu u takmičarskim mečevima.
"Nastavljamo dalje samo sa lokalnim ljudima, tim menadžerom i odličnim kondicionim trenerom Kostasom Manciokasom, kao i stalnim trenerom Babisom Panagulisom. Obostranim dogovorom raskinut je ugovor sa trenerom Gordanom Petrićem i njegovim pomoćnicima Andreom Lavdarijom i Aleksandrom Jovićem. Isti je slučaj i sa trenerom golmana Jorgosom Fusekisom. AEL Larisa želi da zahvali svim članovima stručnog štaba i saopštava da će za njih vrata ovog istorijskog kluba uvek biti ovorena. Posebno želimo da zahvalimo gospodinu Petriću, koji nije tražio novac za raskid (poznato je da je milioner), već je samo zahtevao da njegov pomoćnik, gospodin Jović, dobije naknadu od 15.000 evra, što smo prihvatili", stoji u saopštenju AEL-a.

Petrić je trenersku karijeru započeo u Bežaniji, a potom je vodio Sinđelić, Zemun, Čukarički i Rad.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara