Milutin Osmajić ©Reuters
Milutin Osmajić ©Reuters

Crnogorski napadač optužen da je ujeo defanzivca Blekberna

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.09.24. | 18:05

Milutin Osmajić na udaru Fudbalske asocijacije Engleske

Napadač Prestona Milutin Osmajić optužen je od strane Fudbalske asocijacije Engleske za nasilničko ponašanje, nakon što je navodno ujedo defanzivca Blekberna Ovena Beka.

Sve se dogodilo u finišu utakmice, kada je Bek isključen zbog udaranja veziste protivničkog tima Duana Holmsa. Nakon toga je nastao metež u kojem je crnogorski napadač navodno ugrizao levog beka na pozajmici iz Liverpula. Bek je žestoko protestvovao kod sudije Metjua Donoua, a ostrvski mediji pišu da snimci koji su se pojavili idu u prilolog njegovim tvrdnjama. Osmajić je na samom meču zaradio žuti karton, ali je usledila zvanična optužba od strane tamošnje fudbalske asocijacije, koja je saopštila da Osmajić ima rok za odgovor do ponedeljka 30. septembra.

Izabrane vesti

Trener Blekberna, Džon Justes, rekao je za Bi-Bi-Si radio da Oven ima veliki otisak zuba na gornjem delu leđa i da je sramota da glavni sudija to nije video.

Mediji na Ostrvu podsećaju da je Luis Suarez 2013. godine dobio 10 mečeva suspenzije zbog toga što je ugrizao tadašnjeg defanzivca Čelsija, Branislava Ivanovića.


tagovi

Milutin Osmajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara