Komentari na vest

Crno-belima olakšana kasa: Asano dobio spor protiv Partizana

h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Nece valjda navijaci Partizana slusati Asana. Znaju oni dobro da je Stanojevic taj koji ga je oterao kao i Sadika, Sumu, Moreiru i Klea. Zato da bi se ugradjivao u procente od potrosenih povratnika, kojima su uzgred alternative pojacanja iz Napretka ili Metalca, posto se ne moze imati vise od cetiri stranca u ligi, a nasa deca brzo odu ili su premladi. Dokono naklapanje nezainteresovanih za prakticne posledice. Uzas, Miljkovic igra desnog beka, koji je ofanzivno beskoristan ali je defanivno korektan, a nasi naviajci gledaju Liverpul i zeleli bi da imamo ofanzivnog kao Arnolda. A bio je u planu da se dovede Boranijasevic koji je igrao drugu ligu Svajcarske i svi su se digli da ne dodje ukljucujuci i mene a on igra u Cirihu sada koji je osvojio ligu. U poslednjih 10 godina od igraca iz Srbije navijaci su imali pohvale za DJurdjevica Milenkovica, Zdjelar,aMitrovic Ali, je po navijackim forumima za igraca sezone bio proglasavan Fofana sa viskom masnoce i hvaljen onaj Solomon ili je Suma bio svetsko cudo. Pritom, meni su odvratne one price, nasa deca, stranci da prave razliku, srpski fudbal... Ali, je cinjenica da kod navijaca Partizana postoji odijum prema domacim igracima cim ih vide, dok ne urade nesto znacajno. Recimo, Urosevic se bori nenormalno, navijaci govore nema veze sto ne znaju, samo da se bore, a znacajan deo ne simpatise bas ni Urosevica jer nema centarsut.
I

Iskrr

pre gotovo 2 godine

Nema tu šta da se priča,ne isplatiš igraču plaću kriv si kako god okreneš
D

Djido

pre gotovo 2 godine

03. 06. 2022. Stadion Partizana pod hipotekom. Proverite!!!
U

Uprava napolje!

pre gotovo 2 godine

Asano bi otisao lagano za 5 milki a ovako jos treba da platimo 500 hiljada. Bravo za upravu, teski debili! Zeku i Bjeku smo terali zbog mnogo manjih stvari a ovi unistise klub a svi cute! Da nije Teleoptika i tih terena gde se stancuju deca, odavno bismo se ugasili!
G

Gostpoipou

pre gotovo 2 godine

Da nije drzave koja vam placa licence, odavno biste se ugasili...
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

450 somica ejjjjjjj !!! znaci da nista pre i posle toga nije zaradio pa da zivi od ovih para ko Lord . Ti sunce 450 somica samo za odlazak !!!!gde ja radim i sta ceo moj zivot ??
G

Gost778

pre gotovo 2 godine

Gde je onaj sto prica Rimsko-Latinski sto rece da ce Asano morati partizanu platiti 5 miliona i da je Asanu samo jedna plata kasnila
s

snsizan

pre gotovo 2 godine

Sad im i za ovo vucic kriv haha🤣 a kad naspe 50.mil drzavni budzet u njihivu KK igokeu,pa im kupi puntera od 4.mil,pa onda na sve to na kraju lige im bukvalno Kupi nezasluzeno igranje u EL za 5.mil evra koliko je kostala klauzula za ucestvovanje, e onda im je dobar i njegovi stranacki partneri vucela i limar mu se zahvaljuju do neba!
G

Gost3434666

pre gotovo 2 godine

Sram vas bilo grobari hteli ste coveku susi uskratiti.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Jeste li zvali upravu za komentar na presudu. To sve nas zanima.
F

Fejnord x8

pre gotovo 2 godine

MILAN STANKOVIC JE BIO NAJBOGATIJI PEVAC U SRBIJI,ZARADJIVAO JE CAK 600K MESECNO U BUNKERU!
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

E pa gospode iz Humske oce i Asano da jede malo susi ne samo vi.
M

Mikac679

pre gotovo 2 godine

Igrač koga su mogli da prodaju na kraju sezone im odlazi i na kraju Partizan mora da mu plati pola miliona evra, kakvi su to pametnjakovići i kakvo prosipanje para. Vazura ima 200 k godinišnju platu (razne talove ne računam) i ako Asanu nisu isplatili verovatno i sebi ne isplaćuje platu ili pa isplaćuje kao i ostalim u upravu. Partizan je prošle sezone zaradio nekih 2 miliona evra manje od Zvezde od UEFE a ne mogu sastave, niti da se dovede normalno pojačanje, totalno čudna situacija kad se zna da se sa druge strane brda gađaju milionima
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Kako to da je zaradio dva miliona manje od Zvezde,pa zar ne dolazi od Sadika svake godine pompet miliona na konto,bonusi za odigrane utakmice,bonusi za golove,bonusi za ulazak u primeru i sad od prodaje 10% ili prevedeno u cifre pet miliona posto mumje cena pedeset miliona.
s

srpski biznis

pre gotovo 2 godine

javna je tajna da se salju pajser ekipe na vrata ako se traze dugovanja .Strancu ne mozes nista on se sutra pokupi ode i uzme ti i lovu na sudu
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Kako sad to? Pa tolike price su bile iz Partizana kako ce da tuze Asana, kako sigurno dobijaju, kako mu nista ne duguju. Naravno da su lagali, kao i mnogo puta do sada. Pa i kad je Mateus objavio svoju knjigu, gde je pisalo da je Partizan anmestao utakmice, isto tako su odmah skocili kako ce da ga tuze, dobiju ogromne milione i sta se desilo? Nisu tuzili Mateusa. A nisu ga tuzili, jer bi znali da bi izgubili.
G

Gost978

pre gotovo 2 godine

Prvo su izgubili Asana besplatno - napravili direktan gubitak Partizanu od oko 3-4 miliona EUR (toliko je vredeo igrač kada je otišao). Zamislite kakvog igrača je moguće dovesti za taj novac u Srbiju. Zatim su izgubili i parnicu na sudu, potpuno očekivano jer su prekršili odredbe ugovora koji su potpisali sa igračem, pa će sada morati da plate još oko 460.000€. U međuvremnu, drvlje i kamenje su kroz medije sipali po Asanu pravdajući svoju nesposobnost, a jasno je da su znali šta su potpisali i da je krivica isključivo na rukovodstvu Partizana, jer je igrač napustio klub nakon konsultacija sa advokatom na osnovu kršenja ugovora. Zaključak - Partizan vode potpuni diletanti i likovi koji su nedorasli zadatku. Rezultat je da FK Partizan sa ovom upravom sve dublje tone u sportskom i finansijskom smislu, što je i očekivano a verujem i dobro prihvaćeno u vladajućim krugovima koji su ovo rukovodstvo instalirali u klub.
B

Budi iskren

pre gotovo 2 godine

I nama su zuti i Sloba svasta instalirali bili u klub, ali smo mi to menjali. A menjali smo jer smo slozni. Sever je uvek bio uzdrzan, zapad i istok su bili ti koji su kolo vodili za svaku promenu. Kako vi sa pet frakcija i ukupno 700 ljudi na stadionu (zajedno sa redarima) nesto da uradite, ja nemam pojma. Sedite skrstenih ruku i rokate komentare i samo smisljate kako su svi drugi krivi a samo vi (navijaci, sportski radnici, legende kluba itd) niste krivi? Pa vi ste vise krivi nego ovi u upravi, jer ih pustate da rade sta im se hoce. Kao ovce, blecete dok klub ide na klanje. Za dzepove VVI to je super, ali za vas klub…hm, ne bas. Valjda znate sta vam je ciniti?
R

Raki1

pre gotovo 2 godine

Auuuuu ova uprava sem placenika sa Juga ocigledno ima i botove jer ne mogu da verujem da neko lupi minus na ovako realan komentar. Ova uprava ne zasluzuje jednog, jedinog navijaca ove sezone. Jadan je svako ko jedan, jedini dinar potrosi na ulaznicu i time podrzi ovu bagru na celu SVETINJE. 🤬🤬🤬
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Da li to znači da su lagali? Da li je moguće? Vučela i Vazura? Moralne gromade? Ivica (još nije u marici)? Pa šta ćemo sada ...
G

G

pre gotovo 2 godine

Mogli bi i da napisete i izjave Vazure. Ilijeva i Vucele koje su onomad davali,a nije lose da cujemo i sta sad imaju da kazu.
C

Cgvena vnago

pre gotovo 2 godine

Slade se... debela usna omogucila im.
T

Tanasije

pre gotovo 2 godine

https://digitalhub.fifa.com/m/25799727d8e94c67/original/Asano.pdf
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Hvala za link, poceo sam da citam, zavrsicu posle, ipak posao ceka. Ono sto nigde nije napisano, a stoji u presudi, je da je Asano samo za potpis sa Partizanom dobio 1,75 MILIONA!!!
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Jao koji cirkus, prijavili ga na minimalac na 37.000 dinara mesečnu platu, a isplaćuju mu "specijalnu kompenzaciju" u evrima, što je prava plata.
d

drax!

pre gotovo 2 godine

ČESTO SE NEZNANJE SKUPO PLAĆA !!!
G

Gariii

pre gotovo 2 godine

To mora da je Vucko kriv sad.Sve je namestio.
U

Ujka Zitko

pre gotovo 2 godine

Iglica Iliev kadar nevera,ispada mu spric iz ruku. ahahahaha
S

Stojko Fudbalerski

pre gotovo 2 godine

I sta ce mo sad...??? Da vidimo moralne gromade i da li ce podnjeti ostavke ili ce biti ujeo vuk magarca!!! Jer su lagali javnost i svoje navijace kako je doticnom samo jedna plata kasnila i da su izmirivali sva dugovanja. Ovo je pokazatelj kako radi uprava Partizana i na koji nacin spinuju i lazno optuzuju sve oko sebe...a oni su toboze ugrozeni i svi rade protiv njih. Kakva zamjena teza i kulturna pljacka fudbalskog kluba Partizan dok nam mazu oci marmeladom!!!
O

Osnovna nepismenost

pre gotovo 2 godine

Osoba napiše “će mo” odvojeno i pri tome misli da je njegovo mišljenje bitno - tuga i jad.
n

nigmamiracl

pre gotovo 2 godine

@Osnovna nepisme... Pa sta ako je napravio gramaticku gresku?Sta ako je slucajno palcem dotakao space,da li je to bitnije od toga sto je lik napisao istinu u komentaru?Gadite mi se vi koji gledate gramaticke greske kao da vam se nikad u zivotu nisu desile,a gramatika nikad manje bitna u istoriji covecanstva.ccc licemeri
J

JA I TI

pre gotovo 2 godine

Sta kaze BOMBA ILIJEV ,ZNA LI SE STA.
s

smesan si

pre gotovo 2 godine

IliJev...ha ha..ko je taj patrioJoto?
У

Уо

pre gotovo 2 godine

Па у табору црно белих су лепо рекли да се Асану дугује само једна плата. И нису лагали. Ех сад што смо ми помислили да они мисле на једну месечну плату, то је наш проблем. Они му дуговали једну годишњу плату. Хахахаха.
a

au

pre gotovo 2 godine

I sirotinja ima 600.000 za platu jednog igrača
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

KOME TREBA NOVAC NEKA TUZI ,,UPRAVU" PROFITERA ! ZAGARANTOVANI DOBIT .
G

Glas navijaca ISTOK ZAPAD

pre gotovo 2 godine

Znaju da ih pravi navijaci nece a oni drze fotelje. Eto koliko misle dobro PARTIZANU. Boli ih uvo za titulu. Samo LICNI INTERESI ,profiteri
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Bravo za komentar, UPRAVA NAPOLJE!!! (bolje vam je da sami odete, nece vam biti dobro posle 23.07. i utakmice sa TSC-om na nasem stadinu)!!!
G

Gost80001

pre gotovo 2 godine

Kasni li bucku plata?? Takav generalni menadzer se ne radja cesto... Ko nam ga dovede, usreci nas bas. Ali da mozes biti toliki smrad da se kezis i predstavljas kao uspesan.. Bagra
T

TraJan83

pre gotovo 2 godine

Platice Ostoja,on ima blanko cek za drzavni trezor...
F

Fiat

pre gotovo 2 godine

Nije nikakav problem, ima u ugovoru sadika i Almerije da ako ovaj na treningu postigne neki gol da se gromadi isplaćuje 500.000 odmah. Pitanje je kad ima sledeći trening da ovi uplate pare pa će gromada da plati Asana.
D

Duhovito

pre gotovo 2 godine

Aj fico na livadiu pa se iskaci...
П

Платиће

pre gotovo 2 godine

Држава

Miloscikagors

pre gotovo 2 godine

Ja razumem da ja i ljudi poput mene koji smo obicni posmatraci ne mozemo nista da promenimo ali ljudi gde su oni koji se pitaju nesto nestali? One legende kluba, poznati ljudi. Ovo se vidi da ljudi svesno rade sve kako bi sto vise unakazili klub i to se gleda i cuti se na to vec godinama. Zasto, kome se cuti vise i od koga se ne sme reci nista i ko drzi vise ove dzankice u upravi???
Г

Гост...

pre gotovo 2 godine

Прилично је лако одговорити на то питање. Људи од знања, али пре свега интегритета и неког личног достојанства се просто склањају из околности у којима се налази цело наше друштво, а камо ли спорт. Погледај само тренутак у коме се Немања Видић обратио против Кокезе. Не улазим сад у то какв је он као човек и да ли би био неки успешан руководилац, али тај човек је бивши репрезентативац и легенда фудбала на светском нивоу, а у том тренутку кренуо је општи напад на њега од стране политичких ботова, па онда ових из савеза, па ових из Партизана, па и Звезде, јер су они у основи сви исти и сви се грчевито држе положаја због интереса. А у чисто фубалском смислу стави са једне стране Немању Видића (или нпр. Банета Ивановића, Предрага Мијатовића, Славишу Јокановића, исл...), а са друге Кокезу, Вучелића, Вазуру, Звездана Терзића и све ти је речено. Зато свако од угледних бивших спортиста прво сагледа целу ситуацију, па онда лепо каже "А, што мени то треба?" и онда настави да с миром ужива у пензији.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Zanimljivo da u jednim novinama ,zna se kojim,nema ni reči o ovome kao i o svim drugim negativnim dešavanjima u tom klubu .Zato su danima ,na udarnim mestima,vesti kako je Zvezda ,košarkaški klub,u problemu jer svi odlaze...a nigde da je ,recimo,Kuruc već odavno otišao iz Partizana,da i Panter odlazi da ...
B

Brine

pre gotovo 2 godine

Zašto da plate kad svi dolaze da igraju iz ljubavi ili za semenke ,tako će im proći i kkp
C

Coban

pre gotovo 2 godine

Sace se javiti debeli vazura i reci da je to sve laz i da je partizan najbolji vodjeni klub na svetu
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Opusteno sve ce to savez regulisati kao I do sada...
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

I Zvezdi se duguje lepa suma novca. U slučaju da ne isplate dugovanja sledi zabrana registracije igrača, posle toga oduzimanje bodova, a pole toga beton liga. Ostaće pesak od gromade. Mislim da je opet neko drugi kriv!!!

Bojank91

pre gotovo 2 godine

I još jednom saznasmo platu tek kad igrač tuži klub. Šta sad? Kako to da igrači Partizana imaju iste plate ako država isključivo gura Zvezdu koja ima mnogo više priliva novca (prikazanog) od ovih prevaranata? Da li će konačno "drž'te lopova" fazi doći kraj?!
s

sve za lajnu

pre gotovo 2 godine

Vazura, Ilijev i Vučela tri najveća kralja. Uništili klub a Grobari im ništa ne smeju
G

Gost Pana

pre gotovo 2 godine

Toliko o tome da Partizan neplaća puno ugovore i da svi imaju po sto hiljada godišnje,obične gluposti,plaćaju neke igrače više nego Zvezda svoje. Suma,Jojić, Marković imali ugovor od milion,Natho isto.
D

Dete paš preteruješ

pre gotovo 2 godine

Niko u Srbiji u fudbalu nema ugovor od milion evra. Princip pristojnosti nalaže da nije lepo lagati.
V

Varela

pre gotovo 2 godine

Ne pricajte gluposti napamet Lazar Markovic je imao oko 500 000.Sto se tice plata Zvezda daleko vise trosi na plate nego Partizan koji sem 5-6 igraca koji su dobro placeni ima ostale koji igraju za dosta manju cifru.
R

Rulu

pre gotovo 2 godine

Vidiš koliko lupetaš...500.000e godišnje Natho,Jojić i Marković...Suma imao 400.000...500.000e je najveća plata u Partizanu a da se ja pitam nikom ne bih dao više od 100.000e jer su pajseri neviđeni sem Natha!
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Jel si ovo čuo na pinku ili hepiju?
@

@Pana

pre gotovo 2 godine

Markovic je imao najveci ugovor u ligi...ali to nikada nece objaviti
N

Nemoj

pre gotovo 2 godine

Da iznosis neistine. Najveci ugovor je imao Natho od 600, koji sada igra za 300k. Ako hoces slikovito Rikardova+Kvinsineva+Nathova (od 600k) plata = Dragovicevoj godisnjoj zaradi bez bonusa. Samo jedno pitanje, sta mislis za koliko igraju Katai i Ivanic?
3

334556

pre gotovo 2 godine

Katai i Ivanic igraju za duple krune
A

Ajmo redom

pre gotovo 2 godine

Cek sta pricas? Pa Tosic i Stojkovic su igrali za 800,000 godisnje. Asano za 600,000 godisnje. Sadik za 500,000. Suma za 500k godisnje plus transfer 1,6 miliona plus pola miliona na ruke! Jel si ti to zaboravio? Ako se za Markovica kaze da je dobio najvecu platu koliko je onda to? Sigurno nije manje od 900,000. Jojic je isto na oko 500k - 600k. Zdjelar isto na oko 500k. Fejsa? Pitaj Boga…Primera radi najveca plata u Zvezdi je 650k godisnje u ovom trenutku i to posle svih evropskih uspeha! Vi ste bez uspeha, bez trofeja, nabijali odredjenim igracima vece plate nego sto je imao Marin (700,000) koji je igra 2x LS. Koliko je zaista svako kod vas na kraju bio placen, to je sasvim druga prica, jer ono sto im stoji u ugovorima je vece nego ono sto imaju igraci Zvezde. Znam da je mucno, ali ne mozete pobeci od cinjenica…
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

@Ajmo redom Znas i sam da sve pises samo na pamet, tj samo prepisujes od drugih koji isto kao i ti nemaju pojma o zivotu, ali ih to ne sprecava da lupaju ko Maksim po diviziji. Dok procitas da neko napise "imao je platu 500, 600 evra", znas koliko je sati. Pa, druze, jel 500 ili je 600? Ili znas ili ne znas, jel tako? Znaci, ne znam samo kako te nije sramota pisati tolike gluposti i lagati samog sebe da kao nesto znas, ko fol si imao pristup necijem ugovoru, pa mozes nesto da odgovorno tvrdis. Ali vece su budale oni koji ti daju pluseve na ovakve nebuloze.
d

dell

pre gotovo 2 godine

Jos jedan koji je igrao iz ljubavi prema klubu.
S

Suština

pre gotovo 2 godine

Nameravaju li Vučelić, Vazura i Iliev nakon 5 godina bez titule i 3 sezone bez ijednog trofeja da podnesu ostavke?
D

Dadaa

pre gotovo 2 godine

Namerava li Vazura da nam izda saopstenje posto je pricao dugo da cemo mi uzeti pare od Asana. Ovako jos i izgubismo, ima li neko da snosi odgovornost za ovakva stanja u klubu?
@

@sustina

pre gotovo 2 godine

Zasto bi?
j

jaaaaa

pre gotovo 2 godine

pa kako 600 k kad je ogranicenje u klubu 300 k , e da je nas sud sad bi jos Asano placao kao sto sad Marfin banka "duguje" Igokei a ne obrnuto
L

Lehr

pre gotovo 2 godine

Stidim se PFC-a otkada je Vucelic predsednik
n

niuha

pre gotovo 2 godine

fss dao za licencu , oni potpisuju neke (na plazi sto prodaju cvike), ovih 500 000 plaća Fss, i opdt niib neko ugnjetava, bokje tih 7 baklji sto su palili sinoc da su uplatili Asanu da se ne sramote....
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Niuha@Šta je sa dugom za Falka, sa računom u Nemačkoj, dugom Degeneka od 900.000 e. Terzić kaže prihodovala 200m.evra a dug 85m,kako?Grad Beograd vam dao 5m.evra.niste ništa bolji, jedino rezultati pokrivaju kriminal, koji je očigledan kod jednih i drugih.
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

A ti nazad u osnovnu skolu da se ne sramotis!
T

Trafiku

pre gotovo 2 godine

Ovaj trio I.V.V. iz uprave ne bi uspešno mogli tezgu ili trafiku da drže. Sve na dođem ti, iz levi u desni džep. Ko li ih je postavio da vode PFK da mi je znati?? Dno dna!
F

Flora Šamroje

pre gotovo 2 godine

Šta kažu sad stručnjaci iz Humske?Šta kaže prof.Vuletić..? Ahahahahaha
0

0211

pre gotovo 2 godine

Zamisli dođe ti bivši igrač Arsenala, još Japanac a ti mu ne plaćaš kiriju za stan 😆
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

A pazi sad, ako je Asano imao 600k, koliko su onda imali Bambi, Natho, Jojic, Obradovic, Fejsa i strelac 0 golova u prvenstvu, jer su to sve igraci koji su sa mnogo vecim "pedigreom" od Asana? Ili, ako su Parahovski i Trinkijeri imali koliko su imali, sta mislite koliko imaju igraci iz NBA, bivsi igraci Reala, i igraci F4 ekipe koji pre izaberu da dodju u Partizan i igraju EC umesto da ostanu u svom klubu i igraju EL? Da ne pricamo o Obradovicu kome cifru ne smeju ni u ugovor da stave pa mora covek na crno da radi. A kad sa njim to rade, sta mislite koliko para igracima daju van ugovora da bi im stelovan budez ispao onoliko smesno mali a svi znamo da su sa ovim rashodina toliko niske cifre prosto nemoguce? Samo treba ukljuciti mozak, sve se vidi...
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Koliko li ima Kalina kad je Milko Bjelica imao 450k? A da ne pricamo o Sofoklisu, Perperogluu, Beronu, Holinsu i ostalima a Marin (1.1milion) je igrao iz ljubavi, kao i Dragovic (900k + 900k samo za potpis)!
P

Partymaker

pre gotovo 2 godine

Meni samo nije jasno kako je ista uprava još na čelu kluba? Niti rezultata, niti para, sve se raspada
G

Gostttttt

pre gotovo 2 godine

Zato sto dobro placaju slepcima na Jugu. A tamo samo dobro plati.. Unistili su FK Partizan, kombinovano uprava i krimosi sa tribine.
G

Gost4456

pre gotovo 2 godine

Bitno da je stanoje izjavio da se nikome ne duguje. Da je sve izmireno. Zato je markovic pobegao prvom prilikom
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Sto volim kad ovako stignu tuzbe, pa razbiju neke mitove i bajke kojima navijaci gromade pokusavaju da, pre svega sebe, ubede da su oni avangarda, ugnjeteni, i slicno. A onda dodje Parahovski, ili kako se vec zove, pa ispadne da je imao ogromnu platu, pa dodje Trinkijeri koji je tu zbog tradicione di familia od 700k, pa dodje Asano, pa ispadne da je bio placen kao i najbolji Zvezdini igraci. Dakle, nikad niste bili ugnjeteni, samo lazete i sebe i nas! Zato se plate u Partizanu nikad ne znaju, jer da se znaju, videli bismo da daju vise od Zvezde, a onda ode ta mantra o jadnom, ugnjetenom, avangardnom Partizanu. U fer uslovima, jednakim davanjima od drzave, Zvezda je svetlosnim godinama ispred Partizana, i u kosarci i u fudbalu. Bolji mogu da budu samo kad je sva drzavna logistika iza njih, daje im kamaru para, i to samo njima i nikom vise, i to je to. Surova istina, ali tako je!
s

shommyka

pre gotovo 2 godine

Zaigraće mečka i kod Terze, a o tome koliko je ko para dobio od države su skoro objavili državni organi. Ovi nesposobnjakovici iz FKP su sramota za klub,da imaju obraza otišli bi još od kad, svi od Ilijeva, do nikad goreg predsednika u istoriji. Avangarda ili ne, sto to tebe opterećuje, svako ima prava da uživa u svojim zabludama. Mnogo smo mi mali da bi se ti opterecivao nama.
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Objektivan si ko moj vepar Radojko.
p

pace

pre gotovo 2 godine

znaci posle ove bruke vazura i ilijev i onaj slobin pulen vucelic da odmah podnesu ostavke i mars iz partizana a navijaci neka cute i podrzavaju ovu upravu
1

12345

pre gotovo 2 godine

ZBOG 450.000€ PARTIZAN OSTECEN PAR MILIONA EVRA! VAZURA, KO CE DA ODGOVARA ZA TO?
O

OBRUKASTE KLUB - CRNO BELI vuci

pre gotovo 2 godine

Uprava VUCICEVI LjUDI. IMAJU DIL ,DRUGO MESTO.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Pa kako sad ovo kad su rekli da je pobegao bez razloga?!Da smo mu placali sve na vreme?!Kako to da NAJBOLJEG igraca ne placas pred finale kupa?!
G

Gosthrv

pre gotovo 2 godine

Poštovani, iz Hr sam, nije provokacija molim Vas info,ako nije problem,koliko je 898.467 dinara u eurima? Hvala
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Postovani to je odprilike 7.500 €.
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

A i ono, posto vec imas internet, ukucas u guglu Serbian dinar to Euro, i dodjes do online konvertera i sam proveris za 3,5 sekunde
G

Gosthrv

pre gotovo 2 godine

@gostpoipo, imate Vi pravo, nego me zbunjuju tu neki komentari da će mu se ti Dinari računati ovako ili onako,da će ga sad netko” zavrnuti”?,onda neznam dali postoji možda neka drastična razlika možda između zvaničnog tečaja i tečaja u narodu ,zato pitam, opet kažem nemojte se uvrijediti. Kod nas također zvanično tečaj oko 7,5kn/€, +/-0.1, ali tu na Jadranu za 100€ samo kod seljaka pri kupovini prsuta masl.ulja i sl,će Vam računati 750, a u Restoranu oko 100€=700kn, a pogotovo mjenjačnice gdje ej zvanični tečaj naznačen,sitnim slovima imate naznačenu proviziju i za 100€ dobijete 690, eventualno 700kn (ako)… sorry još jednom Lp
N

NemaBrigeNiStresa

pre gotovo 2 godine

Nema brige za partizane, stižu Kinezi po naređenju, a tu je i predsednik Bjeka da isplati još malo iz kase FSS i biće svi srećni i partizani pošteni.Onda kreće sezona i Šamlica će svako kolo da priča kako zaslužuje titulu, ali mu neko neda da je osvoji:)))
C

Coban

pre gotovo 2 godine

Bjeka jedino uzima iz kase i tura sebi u dzep. Stari lopov
G

GostGf

pre gotovo 2 godine

Kakvi spin majstori ovi sa lopatama,pa vama ke neki parahuski u kosarci imao 600 000 godisnju platu i to se saznalo posle Bata,Trinkijeri je imao 700000,da ne pricam o nosiocima igre tada.....Koliko ima sad Zeljko?Koliko Panter i Ledej na dve godine ne jedna +jedna nego na dve gidine sa tim da mogu da idu u NBA..Pa vi ste cirkus od sportskog drustva
J

Jovica Jovica

pre gotovo 2 godine

Bravo za Asana. Bravo. Uprava napolje.
U

Uplakani

pre gotovo 2 godine

cekaj, zar nisu Bomba i Vazura rekli da on nije imao pravo da tek tako napusti partizan i da ce njegov sledeci klub morati da plati milionsku odstetu? Pitam za druga
v

veasd

pre gotovo 2 godine

nije olaksana kasa Partizanu nego FSS-u, jer Partizan nema para, u stvari nema ni navijace i ni stadion ....
Х

Хе хе

pre gotovo 2 godine

Није олакшана ФССу,већ грађанима Србије...
N

Nenad Soroka

pre gotovo 2 godine

Hoce li g-din Vucelic ili g-din Vazura izaci pred javnost da obrazloze zasto je uprava kluba "bacila" ovoliko para? Da li uopste postoji odgovornost rada u drzavnom preduzecu i da li ce iko snositi posledice ili po ko zna koji put sve "pojesti" maca?
G

Grega Cvorak

pre gotovo 2 godine

pravda za Mila i Vakija! A i za Ivicu koji je garantovao za ovog momka!
8

87.mil dug

pre gotovo 2 godine

LEPO JE DRAGAN DJURIC REKAO PRE MESEC DANA,MOJ BIVSI KLUB DUGUJE 87.MIL I U TOTALNOM JE BANKROTU!
G

GostX

pre gotovo 2 godine

Nije ovde problem plata nego uprava koja jednog od najboljih igraca pod ugovorom na ovaj nacin ispusti.Nije to samo kiks 450.000 nego gde je obestecenje za asana.nekibse ocigledno i dalje uce poslu.
J

Jasno je..

pre gotovo 2 godine

Potpuno je jasno da je ovo pokusaj da se unese nemir u ekipu pred narednu prijateljsku utakmicu koja je jako bitna za klub u svakom smislu..I znamo dobro iz cije kuhinje to dolazi ali nece im uspeti da nas poremete..
K

Korak Nenad

pre gotovo 2 godine

jaci smo nego ikad zato nas se i plase.
J

Jasno Jasno

pre gotovo 2 godine

Dugovali ste, napustio klub, mora da mu se plati i to je sasvim jasno svima osim tebi izgleda!
@

@jasno

pre gotovo 2 godine

U pravu si, trebali su ovi iz UEFE da objave presudu bar 2 dana kasnije da vas ne bi destabilizovali pred vaznu pripremnu utakmicu... bas su neprofesionalni!
V

Vec gledam...

pre gotovo 2 godine

Kako ce ga zeznuti kada bude kupovao evro za ove silne dinare..
P

Pitanje..

pre gotovo 2 godine

Najveca dilema je oko toga po kom kursu ce prodati evre Asanu za sve ove dinare koje ce lik dobiti ? I tu ce ga zakinuti sigurno..Ma moraju bar nekako..Glupo bi bilo da mu ne uzmu koji dinar..
Z

Znaci..

pre gotovo 2 godine

Znaci sutra vec postaju Partizan Ling Long i zvanicno..Osmesi na sve strane i brdo drzvanih para dolazi preko " kineskih partnera " i odmah krece napad na titulu i LS..Znamo se vec dobro..A secera i dalje nema nigde u radnjama..
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Ovih 898.467 dinara je verovatno za topli obrok, regres i Bus plus mesečne markice haha
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Hoce li i ovo FS da plati kao licencu?
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Posle ovoliko lazi oko asana kako ce im on vracati kako su oni cisti.... veruje li iko jos u nonuse i klauzule oko sadika???
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Asano je dosao u Partizan u julu 2019 godine i potpisao ugovor na tri godine, godisnja plata 600 000 evra. To znaci za 3 godine 1 800 000 evra, a to je samo jedan igrac u rosteru od 30 igraca. A Zvezda daje jos vise od Partizana, i kod Zvezde ima dugovanja prema igracima. Sta ce tek biti kada Terza poveca budzet sa 30 miliona na 50 miliona. A posto nijedna vlast nije vecita, ako u nekoj buducnost Zvezda i Partizan ne vrate dugove, a dodje do promene vlasti, Partizan i Zvezda ce biti na sms porukama.
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

Pa jel ti stvarno misliš da vlast daje 30 miliona zvezdi? Zvezda više od pola svog budžeta dobije od igre u evropi plus sponzori i država pokrije neki manjak sigurno al sa razlogom. Zvezda predstavlja srpski fudbal u zadnjih 7 godina kao niko još od 1990ih godina. Ako zvezda uđe u ligu šampiona onda nema potrebe da država daje ikakve pare. Možda ih I ne daje već zvezda uzima kredit od banke poput 99.999% klubova u svetu. A ko ce vama da da kredit? Nemate osnovu kapitala zašto bi vam neka banka dala 1,2,3,5 miliona kad ne igrate ligu šampiona ili ligu evrope. I onda dođete hoćete da budete ravnopravni. Po čemu? Možete biti sad ravnopravni ako uđete u ligu evrope i sledeće godine ponovo u ligi šampiona ili ligu evrope gde ste automatski 10-25 miliona u plusu. Do tad krpite se kolko možete igranjem treće lige jer nažalost trenutno za bolje i niste.
z

za Sashki85

pre gotovo 2 godine

Zvezdini sponzori su državni. I Gazprom je dogovoren kao deo posla u kom je država mnogo dala. Taj razlog što država pokriva manjak - jel Zvezda dobila na nekom tenderu mogućnost da predstavlja Srbiju a dobija subvencije? Znam, znam, navijači. A Slovenija koja je primer za sve nas je bez ikakve drame Olimpiju oterala u stečaj i pustila da je navijači vrate. Banke? Nemoguće je da ovo govoriš kada su banke, od kojih neke i same u stečaju, otpisale Zvezdi dug bez ikakve poslovne logike. Ukratko, jeste projekat sa Milojevićem lansirao Zvezdu u zonu visokih prihoda, ali, kao prvo, da nije uspeo (a ogromna je bila komponenta sreće), ništa se ne bi desilo Zvezdi, država bi pokrila, a kao drugo, sa Dekijem bez LŠ vi definitivno gomilate gubitke, i to uopšte nije tajna niti sporno. Sa povećanjem budžeta koji spominje Dragan, ni LŠ vas ne pokriva. Ako budeš odgovarao, trudi se da izbegneš upiranje prsta u Partizan za slične mahinacije, ne navijam za Partizan
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

To su njihove fore. Potpisuju ugovore koje ne mogu da ispostuju, i onda cekaju da mu se smuci kompletan boravak u partizanu, i nadaju da ce prihvatiti deseti deo od onoga sto mu je bilo garantovano ugovorom, samo da ih vise ne gleda.
V

Von

pre gotovo 2 godine

Stali ce sad bombas da izmisli i slaze.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Kako 600k? Zar nije sarmica kod Bogdanove mame, i besplatan ulaz u pozorište?? A to samo za košarkaše... Aha okej...
R

Realno 1312

pre gotovo 2 godine

Uprava napolje

Sakur

pre gotovo 2 godine

i hoce neko iz uprave odgovarati za ovo,naravno da nece nikom nista teraj dalje

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 2 godine

Budala nz da oni sa Almerijom imaju klauzulu ako ih tuzi da ce ovi njima sve da plate....
J

Jovan 84

pre gotovo 2 godine

Koji ce sad spin da izmisle da ovo padne u zaborav?
B

Branislavvvv

pre gotovo 2 godine

Braćo grobariiii,pa dokle više da trpimooo,ko nama vodi klub....
7

777

pre gotovo 2 godine

Imam jedno pitanje zasto se plata igraca FK, KK Zvezde znaju od starta kada neki igrac potpise, a plate NK, KK Partizan saznamo tek kada ih neki igrac tuzi i onda dodjemo do zakljucka da su plate tu negde. Eeejjj 600 hiljada imao pa tolilo kod nas ima Katai...
G

G

pre gotovo 2 godine

Ako gledamo one vase eksel tabele onda bolje da ne objavljuju uopste nego ona laz sa platama. Marka Marina si zaboravio koliko je imao? Meleg 4. izbor na AMC te godine imao 300k, a bio na pozajmicama sve vreme. Asano je ozbiljan igrac za nase uslove bio. Jedna cifra na ugovoru, a totalno se druga dobija. Zar to nije utaja poreza na neki nacin? Pitaj ove vase samoprozvane doktore kako to ide
@

@G

pre gotovo 2 godine

da, samo, zvezda dovodi marina zato sto ulazi u ligu sampiona, a vi asana zato sto zvezda ulazi u ligu sampiona
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Suma placeniji nego svi Zvezdini igraci ikada.Ikada.Cuj ovog Meleg ha ha.A Tosic Bambi?Sa 750 000€ godidnje?
S

Sf

pre gotovo 2 godine

Secate se sta je uprava pricala a pogotovu vas veliki strucnjak profesor Vuletic.Profesor Rimskog prava hahahaha. Tako mu je prosla i tuzba protiv Zvezde za onu titulu sto smo zaluzemo osvojili posle drugog svetskog rata. Vasi strucnjaci vas lagali da ce lagano da dobiju na sudu Asana. Sad se vidi ono sto sam tada pricao da vas lazu kao i za visinu ovih proslih transfera ali vi volite da vas lazu. A posle da patite i kmecite. Lazi ih Vazura lazi ovcice tvoje to vole. Jos jedan dug. Zvezdi dugujete za 2 stete na derbiju, ovima za Asana, , drzavi za licencu , fss za Holendera i za carter let za Soci , plus 11 . 5 miliona evra za porez. O dugovima igracima i radnoj zajednici da ne pricam. Navikli ste da nista ne placate , treba da vas zakatance.

Info

pre gotovo 2 godine

Ko jos veruje tim trojanskim konjima da oni stvarno mogu da dobiju spor protiv igraca kome nisu davali plate pa ih tuzio ,nije to nase pravosudje pa da niko ne odgovara nizasta ili da nekome ne moze da se odrzi rociste 5 godina.
P

Podrska

pre gotovo 2 godine

Da li je moguce da je i posle ove blamaze uprava i dalje tu?! Ne znam sta jos treba da se desi, da bi ovi "ljudi" otisli iz naseg Partizana!? Najnesposobnija uprava u istoriji, kojoj je po sopstvenom priznanju, uspeh sto nisu iza zvezde 20 bodova!! Igraci vam beze iz kluba, titula je misaona imenica godinama, niste u stanju da napravite igraca za prodaju, niste u stanju da napravite tim konkurentan za titulu, ali ste u stanju da svu krivicu prebacite na trenera i da ih menjate kao na traci. Trosite nam legende kluba kao da su oni krivi za sve, a treneri su najmanje krivi za katastrofalno stanje u klubu i nemoc na svim nivoima. Nisam neko ko veruje u teorije zavere, ali iz ove perspektive, "ljudi" iz uprave kao da su postavljeni tu da sistematski unistavaju klub, odnosno da kradu i da ne talasaju puno,( primer tek zavresene sezone, tokom koje su se iskusno krili iza Stanoja). taman toliko da klub postoji, ali da je srozan na nivo drugoligasa.
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Jel neko uopste pomislio da je Partizan ispravan u slucaju Asano,Bohum da nije sve cisto nikada Asana ne bi doveli u svoje redove
:

:3

pre gotovo 2 godine

600.000 u siromašnoj i ugnjetavanoj gromadi. Pitanje je koliko igrača Zvezde ima ovoliku platu.
I

I opet..

pre gotovo 2 godine

I opet krenula cenzura na ovom grobarskom sajtu hahaha

Delija

pre gotovo 2 godine

Nema Problema, platice FSS I Drzava!
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

E stvarno ne razumem, pa Vucelic Vazura i onaj profesor latinskog su sve vreme rekli da mu se ne duguje vise od plate, sta vise treba da vrati Partizanu ndku kintu! Ovo je bas loše, ne samo finansijski nego i za imidz Partizana! Podseca me na moju Zvezdu, Boronicki, pa beki drugi zvi ih dobili na sudu pa, il plati il latanac! A Partizan sve vreme hvali pravnu sluzbu kao sve je ok, oni to resavaju, i evo ka rrsavaju! Zao mi je, bas za vremw prelaznog roka ovi iz UEFA se kurce glupostima!
0

00883

pre gotovo 2 godine

Nama pricaju da im Asano "neafirmisani" igrao za 200 soma.Secam se tih prica.
Z

Zna li se...

pre gotovo 2 godine

Kada igra Almerija ? Treba nam lova breeee..Hitno!!!
W

WhoAmI

pre gotovo 2 godine

Pa kako sad 600.000e, zar oni ne igraju iz ljubavi? Jedan Asano plata kao Kataiju.
K

KolPorter

pre gotovo 2 godine

Da, uz razliku da Katai igra za Zvezdu i ona ga plaća, a Asano igra za Bohum, a plaća ga Partizan.
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

Gde je @bruka...? od kako je pre dve večeri bio podno tenka, gde je mogao samo da se sagne, nema ga nigde
N

Nekoiznutra.

pre gotovo 2 godine

Ovaj epilog ima drugu stranu. Naime Asano je bio jedan od boljih stranaca, kulturan i uredan momak. Posle njega u svlacionici je otavljao sve uredno i cisto. Igrao mnogo utakmica sa velikim bolovima, uvek bio profesionalac u svemu od parkiranja auta do ispeglanih kosulja. Na pripremama je uvek bio primer mladima. Covek je igrao za platu to mu je bio poso kao i nama u radnom kolektivu ali ovi odozgo ocito neke stvari ne vide. Ljudi nisu svesni koliko smo nisko pali od organizavije kluba do igrackog kadra od mladjih selekcija do prvog tima. A zivot sam posvetio ovom klubu...
J

Jagnjilo

pre gotovo 2 godine

Nisu imali za Holendera 50 000 dao im FSS, nisu imali za licencu dala im drzava ko zna koji put, sada nemaju za Asana a presuda je validna i ima se rok za placanje.Bambiju Tosicu duguju, Sumi duguju...evo i Zdjelar dize sidro...Natho jedini produzio ugovor jer sa kondicijom za 20 minuta ozbiljnijeg fudbala i u 35 godina ne bi imao gde da igra,narocito ne za platu od 600 000 po sezoni. To je samo u Partizanu mogao da izmuze a jos se obavezali na ugovor od dve godine. Znaci 1.2m Natho cisto prima,plus porezi na to itd.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Baš volim što je Asano dobio sud i što će morati da ga isplate. Bolje i njemu te pare da idu,nego u džepove uprave i plaćenih navijača
S

Sta ces

pre gotovo 2 godine

Ni Sadik ne moze "doneti" koliko ovi mogu da potrose...
D

Dajte...

pre gotovo 2 godine

Daj klonirajte bar Sadika da vam " donese bonuse " u vise primeraka..Da imate za ove egzibicije
A

A-haaa

pre gotovo 2 godine

Partizanu ne gori pod nogama da ovo plati..
G

Gostbree

pre gotovo 2 godine

asano nista nije kriv i ima moj respekt , a da se u partizanu ovako ponasaju. nista tu nije novo.
S

S1

pre gotovo 2 godine

Sve ce to milioni od Sadika pokriti
K

Kg

pre gotovo 2 godine

I od Milovanovica, 3 . 5 miliona plus 50 posto od sledece prodaje plus bonusi razni , ako izvede aut , mrko pogleda sudiju, ako dodje 5 minuta pre na trening. Ma ukupno 20 miliona. Lazi ih Vazura i Iglice ovcice tvoje to vole.
b

blizanci zlo srpskog fudbala

pre gotovo 2 godine

Nisu oni prebacivalj lopticu!!Od starta se znalo da je partizan kriv,navikli da ucenjuju srpske igrace da oprastaju dugove,da igraju bez plate,da ih vodje navijaca ucenjuju,pa su mislili mogu svakog,Japanac lepo otisao I tuzeo,naravno dobio!!E sad,Partizan ovo nece odmah platiti,kamata ce da naraste,I ova cifra ce da bude nekih 2 miliona na kraju,zivi bili pa videli
G

Gost444

pre gotovo 2 godine

Nema ovde kamata druze, ovo je Uefa presuda, ili platis u roku ili letis iz svih takmicenja... Zvezda je to vec iskusila pre par godina.
G

Gost1204

pre gotovo 2 godine

Igrao za kikiriki i iz ljubavi.Dobro je i ovako da se saznaju plate igraca, jer iz FK i KK kriju kao zmija noge plate igraca, da Trinkijeri nije tuzio ne bi se znalo da je imao 700 k, Parakuski 600 k, bitno je da se zna koliko ima Kataji,Borjan ili Kalinic, a za njih nema potrebe.Al sve se sazna pre ili kasnije
H

Hard

pre gotovo 2 godine

Gledaj svoju kucu. Ako je imas
d

def

pre gotovo 2 godine

ae zajb te fore kikiriki, ponavaljate svi ko papagaji ,jel si naucio jos koju rec u tom siromasnom zivotu?
o

odgovor za def

pre gotovo 2 godine

Znamo i za rec tradizione di famiglia
B

Bingocka

pre gotovo 2 godine

Sta kaze Pantic,nisu ga placali pred derbi namerno pa ga naterali da pobegne. A za 450 000 eura njega nisu placali devet meseci plus ove neke dinare za bonuse. Sada se vidi koliko izmisljaju izgovore i koliko sami sebe lazu. A tek trener i igraci koji su javno napadali Asana da nije fer sto je pobegao,da su ga postovali,da ga je klub placao redovno bla bla bla.Pa pre par dana izlazi Vazura i govori da plate na kasne. Svi oni tamo nisu u svom svetu. Uvek ce im drugi biti kriv a ustvari ko zna koliko duguje. Sada shvatam zasto je izasao tekst za Milovanovica itd.Izmislja se jer su dobili presudu FIFA. Samo ne vidim,sta postozu lazima.
n

nebo

pre gotovo 2 godine

Zar je ovo neko iznenadjenje, pa nije Partizan u bangladesu nego u srbistanu
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

Nije problem u neplacanju, vec u ophodjenju prema igracu koje ga je nateralo da ode kako je otisao. Nemam dumnju da je to namerno ucinjeno, jer se sprovodi finansijski sunovrat kluba poslednjih godina..
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Pa postizu to da kazu da su dobili 4 miliona, a zapravo su dobili 1-2, a ostalo tutnula drzava. Ista je prica sa Pavlovicevim transferom, zato niko nigde nije objavio koliko je placen sem Partizana. Samo sto je tad drzava tutnula malo vise para...
P

Pa taj debeljko...

pre gotovo 2 godine

...vazura verovatno i nije slagao, jer njemu i banditu vučeli sigurno plata ne kasni,a verovatno ni bonusi koje sami sebi određuju i isplaćuju. Isto tako priča i preCednik, da se nikada nije živelo bolje, i jeste u pravu,ali oni nikada nisu živeli bolje i nikada im neće biti ovako dobro...pozdrav od zvezdaša...
s

splinter011

pre gotovo 2 godine

600.000 € plata, sve se nema burazeru. A zapalio iz humske sa 0 trofeja. Cak ni Vojvodinu mucenu nisu mogli da pobede u finalu, a svih 11 iz startne postave Vojvodine nisu imali ukupno 600.000 € platu. I posle Zvezda kriva nate
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Izdao nas je. Mogao je igrati malo i iz ljubavi a ne samo zbog para
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

tošiću je igrao 6 messci bez plate bolje se pokri ušima i ćuti najlakse je odmah otici cim jedne plate nema
G

Gost vkdd

pre gotovo 2 godine

ni cent im ne bi oprostio

Delija

pre gotovo 2 godine

Skoro 10 meseci bez plate, idi ti radi iz ljubavi!
N

Nmmddvll

pre gotovo 2 godine

Opa , ipak nije igrao iz ljubavi 😝
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

sad da cujemo komentar postene uprave....
J

Jos jedan razlog

pre gotovo 2 godine

Za UPRAVA NAPOLJE....
N

Nikako

pre gotovo 2 godine

Ne mrdaj nigde , upravo..
k

kako to????

pre gotovo 2 godine

Zar uprava nije rekla da će Asanu uzetti i posljednji novcic i da mu se duguje samo jedna plata???
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Pa da, jedna godišnja plata...
D

Dre

pre gotovo 2 godine

Auu brate, bruka para za tigra haahahah katanac
S

Stavi vike

pre gotovo 2 godine

Inace rodice jos retarda...