Komentari na vest

Crno-beli pred finale Kupa: Neće biti lepa utakmica, ali važna je pobeda

B

Bane12

pre oko 3 godine

Samo da se lebdeci ne umesa i naredi da im opet pustimo kup zarad nekog mira u kuci.
d

d.d

pre oko 3 godine

Zvezda jedino moze da dobije namesten mec,sto ce i dobiti uz pomoc drzavnog predsednika vucica,i pomoc sudija!!!
G

Gost330

pre oko 3 godine

Jel ce biti na b92
G

Gost987

pre oko 3 godine

Trebalo bi.
R

Relja Basara1

pre oko 3 godine

Moja kovrdžava ljubav Jović ima da gas zgazi
t

tumbasi

pre oko 3 godine

a oni poznati bas po leprsavoj igri,naravno da nece biti lepa tekma,jer ce se zabiju na svoju polovinu,da krljaju i cekaju kontru neku,drugacije i ne mogu do dobrog rezultata,al dzaba im sve dupla kruna ide na rajka
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Партизан од одласка Леонарда није одиграо лепу утакмицу, тако да не разумем зашто би баш сад после 4 године то урадио
N

NK DINAMO

pre oko 3 godine

BBB je uz vas braco Grobari, mora se uzeti kup da spasimo sezonu.
P

Pedja108

pre oko 3 godine

Ovo nije nista novo. Ovako Partizan igra poslednjih 5 godina. Krljanje po nogama, zadrzavanje igre u svakom momentu, bilo da Stojkovic drzi po minut loptu ili izvodjenje auta, slobodnog udarca itd. Svaki faul ili korner koji bude za Zvezdu, ceo tim ima da trvi i napada sudiju kako je to mogao uopste da sudi, a ako bude penal za Zvezdu, onda ce i Stanoje da utrci na teren. A stalno se hvale kako im neko drugi sprecava da budu sampioni, a njihova cela koncepcija je destrukcija igre. I upravo je Stanojevic taj koji je uveo taj sistem igre kod njih koji praktikuju za svaki derbi. Nazalost obicno se sudije uplase i ne usudjuju se da sviraju svaki faul, ne smeju da vade zute ili crvene kartone. Ja se nadam da ce UEFA kao i Grcima uvesti strane sudije koje ce da sude nasu ligu, upravo da se sprece ovakve mesarske ekipe da vrse opstrukciju igre.
a

abc

pre oko 3 godine

Večinu titulica groblje je nabavilo po Borči, Ovči, Krnjači...Do "ušato trofeja" mogu da dođu samo i isključivo ako krenu niz Milutina Ivkovića i skrenu desno pre kružnog toka. To su dve stvari koje im teško padaju, hteli bi da ih se reše ali ne mogu, sa tim se rađaju sa tim umiru. Čak i Kup nisu u dobra vremena mogli da osvoje 32 godine 1957-1989, proleće u Evropi su čekali 23 godine 1966-1989, u derbiju imaju više nerešenih nego pobeda...I onda se pojave neki primerci i pozivaju se na Sašu Ilića, Marka Nikolića, Sadika...i kažu kako su "gromada", ima li večeg apsurda na belom svetu?!
T

Tvrtko1

pre oko 3 godine

Ima kad si drzavna miljenica sto godina pa imas para na bacanje.pa otmes protivniku jednog panceva,mihajlovica,savicevica itd sa vec potpisanim ugovorima.kad ti je covjek sa tribine predsjednik pa hoce da obori sve rekorde partizana pa u tri kola 21 gol pa ides na sest uzastopnih titula.kad hapsis protivnicke navijace da tvoji smiju izaci na ulicu i na gostovanje nositi zastave a ne drzati pod policiskim obezbjedjenjem u reviji.kad si osnovan u albaniji i tamo igrao prijateljske i prvu titula tamo osvojio jos dok je trajao rat.kad lazes sam sebe da si nastao kao bunt beodradake omladine na armijski klub a osnovan si prije u albaniji i poklonjen komunistima udbasima.kad ti godinama na svecanostima glavne zvanice budu albanci a zabavljaju ih albanski estradni umjetnici i kud drustva iz te albanije.delija si odes u muzej i imas tamo program sa proslava otvoris i procitas sve ko kad sta.knjizica nako malo pozutila 20×10 cm cca.
G

Gost1204

pre oko 3 godine

I nisam ocekivao nista drugo, partizan tako igra, u poslednje 2-3 godine davali si golove tako sto Zvezdini igraci im poklone,to je realnost
g

gazi, lomi Zvezdo

pre oko 3 godine

joj 3 komada im treba dati pa nek se misle, kvalitetniji smo za 2 klase, odskačemo na svakoj poziciji,treba ih pregaziti pa da začepe već jednom ta smrdljiva lajava usta
a

abc

pre oko 3 godine

Zašto nekoga čudi razmišljanje igrača (nemerno ne fudbalera) partizana pre utakmice, pa oni u prvenstvu kroz istoriju imaju više nerešenih utakmica nego pobeda, oni su jadnici lošiji od samih sebe.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Posto mi ne objavljuju komentar na svaki status koji kaze da smo mi Milvol a vi Barselona malo podsecanje na skorasnje Derbije:1.Ko je Sumi izbio oko?!2.Ko je Sadiku slomio rebro?3.Ko je Sumi pocepao butni misic?!Hvala i prijatno.
9

951357

pre oko 3 godine

Niko.
K

Koma

pre oko 3 godine

Za Bunker Spremni!
R

Ruzan fudbal

pre oko 3 godine

Naravno da nece biti lepa utakmica kad niste ni sposobni da igrate lep fudbal
S

Sf

pre oko 3 godine

Ma to znamo. Vi nikada i ne zelite da se igra fudbal. Samo parkiranje autobusa i krljanje. I ako moze neki slucajan gol da se da i puna kapa.
С

Спарта

pre oko 3 godine

Паркирај аутобус, сјеци по средини и чекај пенале. У пеналима сте најбољи.
O

Ocekivano

pre oko 3 godine

Ovo je potpuno očekivano od cirkuske gromade od kluba da protiv velikana igra bunker i da idu u noge. Sudija će ih kao i uvek tolerisati i pustiće golmana da ljubi loptu po minut do dva. U normalnim ligama bi za ovakvo ponašanje partizani igrali sa dva igrača manje pa više nikada ne bi ni pomislili da ovako nešto najavljuju.
G

Gost75

pre oko 3 godine

E žalosno da vi cigani pišete o gruboj igri a na svakom derbiju makar jednog igrača polomite na nekoliko nedelja i imate obraza da pričate... Pogledaj zadnji derbi... Svaki put kada je Partizan krenuo u kontru vi sa ledja vucete ali naravno da to nevidite a po nogama u prvih 15 minuta ubijete Boga u našim igračima i onda pričate o igri....Sramota sta reci za veliki tim Vrhovnog vodje ista igra kao i njegovi radovi....prljavo i namešteno

Mr s

pre oko 3 godine

Secam se derbija pre 2 sezone bilo je 60 ili 70 faulova sudija namerno seckao svaki kontakt ali sa obe strane je bilo skoro isti broj e sad Partizan je tada po prici bio mozda najslabiji u prethodnih nekoliko decenija a Zvezda najaca i opet su i sa jedne i sa druge strane bila krljanja kad je ekipa mnogo slabija logicno je da ce da igra cvrsce ali mi je cudno sto Zvezdina odbrana nije mogla da zaustavi Partizan drugacije nego da pravi toliko faula kad su bili mnogo bolji ,sada je taj odnos snaga i razlika u kvalitetu malo manja uprkos odlaska Asana i Sume koji ce sigurno biti na klaupi neverujem da nece biti grubih faulova i sa jedne i sa druge strane i da ce njihov broj biti slican.
R

Radamelo

pre oko 3 godine

Jedini nacin da dodjemo do otvorene igre na derbiju da se odma od prvog minuta sankcionisu svi startovi na obe strane, pa kad svi pozute i vide da se dobijaju kartoni za prekrsaje onda ce valjda da igraju fudbal a manje seckaju igru... i tako treba svaki derbi da se sudi, a ne ono tebi sam oprostio karton pa onda mu ti vratis sa ledja pa sudija kompenzuje... uzas...
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Mesari. Ne smeju da igraju fudbal vec ce izlezavanjem i kukanjem da trose vreme,Prekidace se napadi itd. Jos ako ga slucajno daju pa povedu,to ce 60 minuta da leze na zemlji. Nemaju oni mu.a da igraju fudbal protiv Zvezde. Njima je bitno da na semaforu pise da nisu izgubili pa da laju da su najbolji bla bla bla. Lozi ih onaj Zeks nenormalno.
G

Gost1990

pre oko 3 godine

Pa majku vam je**m bas zato sto je derbi, bas zato sto je finale, treba da se igra otvoren fudbal, da se napada, da bude golova... Zelim sve najgore i jednima i drugima.
M

Mare MB

pre oko 3 godine

Kako će da lome noge majko moja mila , u najavi sigurno bar jedna teška povreda nekog Zvezdinog fudbalera. Kakav je ovo klub i mentalitet Bože me sačuvaj.
9

951357

pre oko 3 godine

Kancer našeg fudbala, već 30 godina...
m

mafijaš

pre oko 3 godine

Pa ne igra sanogo za Partizan
3

32 titula

pre oko 3 godine

Ne igra Sanogo za vas nego Zdjelar.
D

Degenek

pre oko 3 godine

Mi lomimo?a pogledaj zadnjih par derbija ciji su igraci bili povrjedjeni na derbiju???ko nije imao par derbija sut u gol??ah da kup nije derbi ili jeste???
G

Gost445

pre oko 3 godine

vi možete samo da dobijete u namestenoj utakmici
n

nk partizan

pre oko 3 godine

Koja pobeda?
G

Gost777

pre oko 3 godine

Mladost vas isprskala dzabe vam sve hahahah
P

Pobeda je resenje

pre oko 3 godine

Bice ovo jedna sasvim obicna utakmica u kupu nego mi nesto nije jasno sto Partizan ne iskoristi bratske odnose sa Paokom i Cska i dovede nekog?
V

Vi ste braca

pre oko 3 godine

Sa svima, ko god da je igrao protiv Zvezde vi ste se bratimili
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

A Vi kao, inače i znate i umete lep fudbal da igrate.
m

moko

pre oko 3 godine

Mozete samo da ukradete trofej i nista vise.
7

777

pre oko 3 godine

Ako se mister ne istripuje sa postavom bice lepa utakmica do duse viktorije bi smo gledali.
G

Gostic

pre oko 3 godine

2 crvena za partizan u najavi, jedino tako mogu donekle da zaustave Zvezdinu navalu!!! Zivi bili pa videli, jos 2 dana do rasturanja partizanke
5

556

pre oko 3 godine

Ugasicemo JSD za sva vremena.
7

777

pre oko 3 godine

Penaltizan spreman samo recite kada.
G

Gost187

pre oko 3 godine

Strateze dragi, kako te nije sramota
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

FINALA SE NE IGRAJU!FINALA SE DOBIJAJU!Žoze Murinjo.E sad kad je derbi to je puta dva.
a

abc

pre oko 3 godine

hahaha grobar komentarieše fudbal, i ni manje ni više nego se poziva na Murinja, Murinjo je mislio na velika evropska finala, igrao tri osvojio tri trofeja...Gde se ti nađe u toj priči zajedno sa partizanom, crni kukavče?
9

951357

pre oko 3 godine

Vidi se iz izjava opredeljenje Partizana. Bunkerica i tuca, i cekanje neke kontre ili prekida. Realno, sa sastavom u kome nema napadaca i gde napadace glume 3 krilna igraca i ne moze drugacije. Zvezda je primila gol od skoro svake ekipe u prvenstvu, pa sto ne bi i od Partizana? Fora je samo koliko ce da da, a tu sudija igra glavnu ulogu. Ako dozvoli mesarenje, bice jako tesko Zvezdi da da gol jer Partizan nece izaci iz svog sesnaesterca. Ako od pocetka postavi kriterijum da se igra fudbal a ne ragbi, eto Zvezdi dobre sanse.
S

Sramna najava

pre oko 3 godine

"Nece biti lepa utakmica, ali vazna je pobeda". "nema kalkulisanja" Kakva najava mesarske igre, kakva poruka za menadzere inostrane da ponesu dobar zeludac za fudbal.