Crno-beli otputovali u Malatiju: Ostojić u avionu, otpao Ivanović

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.08.19. | 10:32

Na spisku Sava Miloševića 21 igrač

Ekspedicija Partizana otputovala je jutros u tursku Malatiju, gde je sutra od 19 časova po našem vremenu očekuje revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv istoimenog kluba.

Savo Milošević je poveo 21 igrača, od čega će se 18 naći u protokolu za utakmicu, a na spisku nema Đorđa Ivanovića. Ono što će obradovati pristalice Parnog valjka jeste vest da je put Turske otišao i Bojan Ostojić, koji je očigledno uspeo da sanira povredu primicača, zbog koje je propustio prvenstveni meč sa Napretkom u Kruševcu.

Izabrane vesti

Partizan iz prvog meča nosi ozbiljnu prednost od 3:1 i favorit je za prolazak u narednu fazu takmičenja, gde ga najverovatnije čeka norveški Molde.

Na spisku putnika za Tursku našli su se sledeći igrači:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Aleksandar Lutovac, Zoran Tošić, Filip Stevanović, Takuma Asano, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović i Umar Sadik.

Foto: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara