Crno-beli bombarderi: Zdjelar i Ivanović strelci najlepših golova

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.11.19. | 19:28

Satovi kao nagrade za pogotke u 14. i 15. kolu

Dve nagrade za fudbalere Partizana usred prvenstvene pauze. Laureati – Saša Zdjelar i Đorđe Ivanović. Crno-beli bombarderi dobili su satove kao dar Fudbalskog saveza Srbije, kao nagrade za strelce najlepših golova u 14. i 15. kolu Superlige.

Ivanović je postigao prelep gol protiv Čukaričkog na Banovom brdu, mada mu osim ove nagrade nije mnogo toga doneo, jer je Partizan izgubio utakmicu.
Očekivao sam da u ovom kolu pobedi gol Igora Ivanovića iz Napretka, koji je napravio slalom protiv Mladosti u Lučanima, ali time moje pobeda još više dobija na značaju. Prija mi što su treneri glasali, jer struka najbolje zna koji gol i koja akcija imaju najviše tehničkih elemenata u sebi“, rekao je Đorđe Ivanović.

Izabrane vesti

Njegova najveća želja je da zatrese mrežu i AZ Alkmara u četvrtak u Ligi Evrope.
Voleo bih da mi šef ukaže šansu protiv AZ Alkmara, trudiću se da i u Holandiji zatresem mrežu, na bilo koji način, ne mora da bude tako lep i atraktivan kao protiv Čukaričkog“, istakao je Ivanović.

Nagradu je dobio i Saša Zdjelar za „strelu“ kojom je pocepao mrežu Vojvodine u Humskoj. Njegov gol ima i dodatnu težinu, jer je Partizan dobio utakmicu.
To je, bez dileme, moj najlepši gol u karijeri. Sve se namestilo, Sadik je odigrao povratnu, lopta mi je legla kako treba i pogodio sam sam rogalj Vošinog gola. Moja uloga u timu je takva da više pomažem ovima što su iza mene, nego ovima ispred, ali kada postignem gol, to je onda remek-delo“, našalio se Saša Zdjelar.

Nova šansa za nove nagrade, Partizan u petak nastavlja prvenstvenu trku utakmicom protiv Javora u Humskoj.

Foto: fss.rs

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara