Milojević vodi Kosanovića u Džedu, Stanković mora da traži trenera golmana

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.02.20. | 16:39

Uz bivšeg šefa Dule Gašić i Nemanja Milinčić

Još nema zvanične potvrde iz Džede da će Vladan Milojević preuzeti korimlo Al Ahlija. Međutim, prema poslednjim informacijama već sutra, posle duela sa Al Nasrom, najuspešniji trener Crvene zvezde u ovom veku biće promivisan u naslednika Kristijana Grosa.

Milojevića čeka ugovor na 18 meseci uz godišnju platu od 2.500.000 evra. Da je posao praktično završen govore i informacije MOZZART Sporta. Dobar deo bivšeg stručnog štaba Crvene zvezde sarađivanje u novom klubu sa Vladanom Milojevićem.

Izabrane vesti

Dogovoreno: Milojević od četvrtka trener Al Ahlija

Pedantni stručnjak će u Al Ahliju koristiti usluge Milana Kosanovića. Stručnjak iz Novog Sada imao je veliku ulogu u Milojevićevom mandatu u Ljutice Bogdana. Bio je spona između igrača i šefa, neretko je svojim opservacijama pomagao Vladanu Milojeviću u pripremi antologijskih duela na evropskoj sceni. Bio je mnogo više od pomoćnika.

 Posle rastanka Crvene zvezde i Vladana Milojevića, Kosanović je ostao u Zvezdi ali na nekim drugim poslovima. Očekivalo se da će biti kooptiran u stručni štab Dejana Stankovića, ali je novi trener imao drugačije planove.

Takođe, kako se može čuti sa Milojevićem će put Džede i trener golmana Crvene zvezde Dušan Gašić. Reč je o stručnjaku koji je leta 2017. godine došao u Ljutice Bogdana, baš kada i Vladan Milojević. Pod njegovom komandom Milan Borjan je stigao do statusa jednog od najboljih čuvara mreže u ovom delu Evrope. Dakle, Dejan Stanković će morati da traži novog trenera golmana. To mesto biće popunjeno stručnjakom iz omladinske škole.

Uz Vladana Milojevića biće i analitičar Nemanja Milinčić, još jedan od njegovih bliskih saradnika sa Marakane. Pored toga Milinčić je bio angažovan u FS Srbije... Zanimljivo je da su se posle mnogo godina saradnje putevi Vladana Milojevića i Vlade Jankovića razišli...

Al Ahli je trenutno trećeplasiran, titula deluje daleko. Ali novi tim Vladana Milojevića ima velike ambicije u Kupu kralja. Tamo će im rival 15. marta biti veliki rival Al Nasr. 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara