Radulović (© Reuters)
Radulović (© Reuters)

Crna Gora: Radulović selektor još godinu dana, Peco Rakojević na klupi mlade reprezenatcije

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.12.22. | 12:07

Odluka Izvršnog odbora

Dve godine proveo je na klupi reprezentacije, biće još jednu. Dobio je Miodrag Radulović poverenje čelnika Fudbalskog saveza Crne Gore da i u 2023. vodi državni tim.

Izvršni odbor je na sednici u sredu potvrdilo da je saradnja sa Radulovićem overena do poslednjeg dana predstojeće godine. To znači da će 55-godišnji stručnjak predvoditi Sokolove i u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope u Nemačkoj 2024, a one kreću već u martu.

Izabrane vesti

Crna Gora je smeštena u kvalifikacionu Grupu G, sa Srbijom, Bugarskom, Mađarskom i Litvanijom. Selekcija počinje takmičenje 24. marta na gostovanju u Sofiji, a tri dana kasnije će u Podgoricu ugostiti Orlove.

Izvršni odbor FS Crne Gore je izabrao i selektora mlade reprezenatacije. U pitanju je Nikola Rakojević, sa kojim je potpisan ugovor do kraja kvalifikacija za Prvenstvo Evrope fudbalera uzrasta do 21 godine, koje je na programu 2025.

Peco Rakojević je svojevremeno bio selektor mlade reprezenatacije Jugoslavije, a na klupskom nivou vodio je više srpskih i crnogorskih klubova. Triput je bio prvak Crne Gore, jednom sa podgoričkom Mladosti, dvaput sa Sutjeskom, sa kojim ima i trofej kup.


tagovi

Miodrag Radulovićreprezentacija Crne Gorekvalifikacije za EP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara