Čovek sa snajperom u nogama: Sekulić u dve godine dva puta pogodio s centra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.11.19. | 21:03

Crnogorac danas sa svoje polovine matirao Sutjesku

Čovek sa snajperom u nogama! Za njega daljina na fudbalskom terenu ne predstavlja nikakav problem, jer Balša Sekulić sa centra gađa – kao rukom. Da, slučajnost može da bude kada se pogodi jednom, ali dva puta i to u dve godine? Tu slučajnosti nikakve nema.

Vezista FK Podgorica je danas ponovo postao zvezda u crnogorskim fudbalskim krugovima. Igrao se 48. minut meča protiv šampiona Sutjeske, kada je lopta u krugu centra došla do Sekulića, koji nije ni časa oklevao. Video je da se golman nikšićkog kluba malo opustio, da je odlutao od gol linije i rešio je da ga kazni.

Izabrane vesti

Zamišljeno – učinjeno! Odapeo je Sekulić hitac i pogodio. Uzalud je čuvar mreže Sutjeske trčao panično nazad, brži od lopte ne može da bude. Podgorica je povela golom s centra! Na kraju, ipak, bilo je 2:2.

A, samo dve i po godine ranije, u avgustu 2017. godine Balša Sekulić je kao igrač Budućnosti takođe pogodio s centra. Bilo je prvo kolo prvenstve, užasna letnja vrućina u Podgorici, a na drugom kraju terena bila je Iskra. Sekulić je zategao sa velike daljine i pogodio. Njegov tim je tada bio bolje sreće, pobedio je sa 3:0.

Golmanima u Crnoj Gori sada neće biti svejedno kada god i gde god Balša Sekulić dobije loptu. Dva puta je postigao gol s centra, sada je pomerio granice, ko zna, sutra možda proba i iz svog šesnaesterca...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara