(Reuters)
(Reuters)

Čoveče, šta ti bi?! Crveni karton u 3. sekundi utakmice (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.10.24. | 10:42

Neverovatan potez brazilskog napadača

Posle ovog poteza, moraće iskusni napadač Rafa Silva da popriča sa nekim. Bivši napadač koji je karijeru gradio po Aziji u Japanu, Kini i Južnoj Koreji, napravio je nešto neverovatno u utakmici protiv Atletiko Paranensea, u 31. kolu brazilskog šampionata. Kao da je bio zaposednut - dobio je crveni karton u trećoj sekundi utakmice!

Domaćin je izveo loptu, krenuo je sa centra i Rafa Silva se zatrčao ka protivnicima kao da je u pitanju UFC meč, a ne treći sekund fudbalske utakmice. Pošto je promašio prvog igrača, drugog je udario iz sve snage laktom leve ruke u glavu. Patosirao je protivnika i sudija nije imao dilemu, već mu je odmah dao direktan crveni karton.

Izabrane vesti


Pravila su jasna i sudija nije razmišljao uopšte. Nema oproštaja za ovo jer je prosto neverovatno da neko uđe u prve sekunde utakmice sa namerom da udari nekog laktom vrat ili u glavu.

Atletiko Paranense je tako ceo meč igrao sa igračem više i lako slavio rezultatom 3:0, što su im jako bitni bodovi za opstanak, pošto su pobegli iznad crte. Kruzeiro ima bitnija posla jer u sredu igra revanš polufinala Kopa Sudamerikane protiv Lanusa u Argentini. Prva utakmica završena je rezultatom 1:1.



tagovi

KruzeiroAtletiko Paranense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara