Copy 2022 – paste 2024

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.06.24. | 21:45

Kultna fotografija Karla Anćelotija sa cigarom u društvu njegovih igrača

Počela je velika fešta u Madridu, Real Madrid tradicionalno na trgu Sibeles proslavlja titulu prvaka Evrope. Čak 15. u klupskoj istoriji.

Igrači, stručni štab i rukovodstvo Los Blankosa su tokom dana prvo bili kod gradonačelnika Hosea Almeide na svečanom prijemu, a potom su sa balkona skupštine grada pozdravili okupljenu masu.

Izabrane vesti

Usledila je vožnja centralnim gradskim ulicama u otvorenom autobusu gde ih je pozdravljala oduševljena masa. Tu je “reprizirana” i kultna fotografija iz 2022. kada je osvojena 14. titula. Tada je svet obišla slika na kojoj Karlo Anćeloti sa sunčanim naočarima puši tompus okružen Militaom, Vinisijusom, Alabom i Rodrigom. Naočare i tompus su bili tu i večeras, a oko njega Militao, Alaba, Vinisijus, Rodrigo i Kamavinga. “Ovo je postala tradicija jer mnogo osvajamo i često slavimo”, poručio je Karlo Anćeloti.

Kada su stigli na Sibeles, najveće ovacije je dobio Toni Kros kojem je masa skandirala: “Ostani, ostani!!!”.

“Hvala vam svima za svu ljubav tokom ovih 10 godina. Imam jednu kuću i ona je ovde. Nego, “osmica” je sada slobodna… Imate li neke ideje? Za mene bi bila velika čast da taj broj uzme moj brat Fede Falverde”, rekao je Kros.

Kada se Anćeloti dohvatio mikrofona, mnoge je iznenadio prvim rečima:

“Predstavljam vam jednog veoma posebnog momka. Arda sine, ajde”, rekao je Anćeloti i prepustio mikrofon mladom turskom vezisti Ardi Guleru koji je veći deo debitantske sezone propustio zbog povreda.

Turčin je bio iznenađen i postiđen gestom trenera i jedva je progovorio par reči. Ekipa se nakon proslave na Sibelesu zaputila ka stadionu Santjago Bernbeu gde će večeras biti finalna proslava. 


tagovi

Karlo Anćeloti

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara