Čopor Vukova je dobio pravog vođu

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.01.23. | 11:28

Četvrto pojačanje u Vulverhemptonu

Grčevita borba za opstanak čeka Vulverhempton do kraja sezone, a klub sa Molinoa radi sve da maksimalno iskoristi zimski prelazni rok i pojača ekipu za presudne borbe.

Danas su Vulvsi potvrdili i četvrto januarsko pojačanje. Novi član čopora Vukova je iskusni štoper Kreg Doson. Došao je iz Vest Hema u transferu teškom između 3.500.000 i 4.000.000 evra i potpisao ugovor na sve i po godine. Deluje da je baš on pojačanje kakvo je nedostajalo mladoj i neiskusnoj odbrani Vulverhemptona. Trener Lopetegi od štopera ima na raspolaganju Maksa Kilmana (25), Nejtana Kolinsa (21) i Totija (24). Tu je i mladi Moskera ali on nije dobio ni minut ove sezone.

Izabrane vesti

Očigledno da su letošnji odlasci iskusnih štopera poput Konora Koudija i Vilija Bolija bili nenadoknadivi gubici za poslednju liniju Vukova i da je uprava kluba pogrešila što nije dovela zamene. Mladim naslednicima fali iskustva i sada su ga dobili u Dosonu koji je igrajući za Votford, VBA i Vest Hem sakupio blozu 250 mečeva u Premijer ligi i vrlo dobro zna šta je borba za opstanak.

Ove sezone je odigrao samo osam premijerligaških mečeva za Vest Hem i rešio da ode negde gde će biti standardan. Iako se Dejvid Mojes protivio njegovom odlasku, uprava kluba mu je ipak izašla u susret i prodala ga Vulvsima.

Pre njega na stadion Molino su stigla još tri pojačanja. Brazilski napadač Mateus Kunja je pozajmljen od madridskog Atletika, špansko krilo Pablo Sarabija je kupljen od Pari Sen Žermena za 5.000.000 evra, a gabonski vezista Mario Lemina od Nice za 11.000.000.


tagovi

Kreg DosonZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara