Komentari na vest

Čika Tomina sveska

n

nema dalje price

pre oko 2 sata

"Akademija Tomislav Milicevic", tako treba da se nazove akademija u okviru kluba i da se Jelic i ostali ugledaju na manire cika Tome, a ne da dovode na kilo i preko poziva. Kad se kaze "ne zna", onda ne zna, a ne ajd, daj ga, reci cu ja XY treneru da ga ubacuje (na ustrb nekog talentovanog)
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre oko 2 sata

Toma Milićević pardon GOSPODIN TOMA MILIĆEVIĆ je zaslužio da mu se podigne spomenik malo niže od našeg besmrtnog čika Rajka Mitića . Siguran sam dy među veteranima Crvene Zvezde ima časnih ljudi poput Kuleta Aćimovića ,Pižona,Krivokuće,Stepanovića,Šestića,,,,,itddd koji znaju i umeju da cene šta je Toma Milićević značio Zvezdi i da će dati takvu i icijativu.
ј

један од

pre oko 2 sata

Сећам се да ме је Петар Кривокућа након неке утакмице звао у Звезду... Ја са ћалетом иза југа, веје снег, мраз гризе, дува ветрина нека и долази Тома, каже ајмо у канцеларију, отвара свеску, ставља наочаре, баца ми лопту и каже ајде да видим шта знаш, на сред канцеларије сам пимповао, дриблао и после тога ми је реко кад да се појавим на тренингу. Која срећа, играћу у Звезди... Био је фаца чика Тома.
M

Mutommbo

pre oko 3 sata

To je bio pravi skaut za mlade igrače koje je dovodio u Zvezdu. Na žalost sadašnji su previše alavi i ne misle toliko o Zvezdi koliko o svojoj zaradi.
U

Urke777

pre oko 3 sata

Nazvati zgradu akademije/internata omladisnke skole po njemu. Staviti plaketu na zid. Oduziti mu se za sve onako kako takvom coveku prilici. Mene je direktno iz Karadjordjevog parka odveo u Zvezdu gde mi je Pavika bio trener. Jedino sto sam ja bio ja, kakav sam bio u tim godinama, pa nisam uradio nista (mada su mi i oba kolena otisla, ali ne menja cinjenicu da nikoga nisam slusao, pa su mozda zato i otisla). Premalo komentara za istinsku legendu kluba, coveka koji napravio ono sto znamo Omladinskom Skolom Crvene Zvezde. Vecni naklon i hvala.
F

Fakti

pre oko 4 sata

Toma Milicevic je vojnik Crvene Zvezde. Suvo zlato kluba.
B

Bljed

pre oko 4 sata

Za Nedeljkovica, gen.Dekija Stankovica nije iznedrila 7 kapitena. Deki,Panta,Lala,Gvozden,Koki. Petorica, ako misli na Piksija Kovacevica on je 79. Koki je 78, al je ugrao sa Dekijem. Evo sastava Dekijeve gen.: Jeremic, Drobnjak,Lalatovic,N.Stankovic,Muratovic, D.Stankovic,Kozlina,Koroman,M.Mitrovic, Delibasic,Madzar,Gvozdenovic.
V

Voja bg

pre oko 2 sata

Nikola lazetic i Goran Drulic. 7. Kapitena!