Komentari na vest

Čiča-miča... Gde nestade Hviča?

4

46

pre 9 meseci

U bilo koji drugi klub da ode sada, dar-mar bi napravio. Jednostavno, doveli su lošeg trenera, atmosfera oko kluba loša zbog gazde, momak igra za siću... Vidi se da kod njega nema onog žara iz prošle sezone, kad je bukvalno jedva čekao da primi loptu. Biće on onaj pravi, samo da ga malo motivišu.
i

izointer32

pre 9 meseci

Maradona rekoste hahha, rekoh vam ja da sacekamo 2-3 sezone da vidimo prvo, na stotine ovakvih igraca je imalo po svetu i poosle sezone ih nema nigde.
K

Kako da ne

pre 9 meseci

Da u pravu si postoje ,,sezonski igraci" ali gresis za ovog momka.Retko ko se tako salio sa protivnickim igracima kao on.Bio je nesto najblize onom ronaldinju iz njegove ,,zlatne" ere.A siguran sam i da on sam nije jedan od pomenutih.Igra fino samo mu je trenutni ucinak slab ,a razloge mozemo samo da nagadjamo.KO zna kakva je atmosfera u klubu sa otkacenim Laurentisom.Otisao im je trener kog su voleli i koji ih je stvorio, igra za malo novca u skladu sa svojim ucinkom....Mozda mu nisu ni dali da ode gde je zeleo.Ko ce ga znati ,ali momka je zasigurno pravi carobnjak i jako dobar fudbaler.
a

arroyo

pre 9 meseci

pronadjen je, kod Kalabrije u džepu
j

ja123

pre 9 meseci

doveli su jednu od vecih trenerskih prevara uz Tuhela,to se desava sa igracima
h

hvicanoglu

pre 9 meseci

je l ih rudi garcia codi od marta?
N

Napolitanac

pre 9 meseci

Kada se zakacis sa covjekom koji ti je donio prvu titulu nakon 33 godine, a onda na silu uz kiseli kez kroz zube to probas predstaviti u javnosti da se sam povukao sa te pozicije, pri tome ga jos drzis na ugovoru pa kasnije cigancis za 10-ak mil. eura (spo
b

bahasa

pre 9 meseci

Sad onaj nadimak kvaradona još smešnije zvuči 🤣🤣🤣 kvaradona s rokom važenja 5 meseci
m

mou

pre 9 meseci

Taj kvaradona im je doneo titulu posle 30 godina i tamo će biti bog zauvek i da ne da ni jedan više gol
r

rea

pre 9 meseci

Pa ni Maradona nije nešto mnogo duže trajao u Napulju.
M

Mitrandir

pre 9 meseci

Ni on ni Osimen nece ostati u Napoliju, De Laurentis je pravi kancer tog tima. Oterao je Spaletija a Kviča igra za smešno mali ugovor, ima mislim tek nesto preko miliona godišnje što je bedno, pa toliko imaju košarkaš u Zvezdi i Partizanu. Osimen isto igra za duplo manje pare nego Vlahovic recimo, to je sve dovelo do impozije i tim se raspada jer se De Laurentis ponaša kao diktator i nateze se oko svakog dinara.
h

hahahahah

pre 9 meseci

Borjan ima jači ugovor
A

Aljeks

pre 9 meseci

pa dobro, ali oni su potpisali te ugovore niko ih nije terao da pristanu na toliku platu na koju su pristali, a ako ce se ugovori potpisivati svake godine onda da se izbace dugogodisnji ugovori
M

MNM

pre 9 meseci

Taj predsednik je najszaslužniji što je napravio tim i stručni štab koji je osvojio titulu..pre toga uvek bili konkurentni u prvenstvu tako da on radi odličan posao realno
G

Gostttee

pre 9 meseci

Vracaju se malo bodovi od prosle sezone bice opet u prva 3,4… Hvica igra samo malo spustio gas.
T

Tite

pre 9 meseci

Sve je to do trenera uništio ih Garsija

Nikola Drobnjak

pre 9 meseci

Ko prati fudbal zna da je u pitanju cisti doping i sad je faza ciscenja,iste primjere pada imate sa Vlahovicem,Kosticem a i Juve je poznat po tome! Kad se samo sjetim pada Krasica...
G

Gost22

pre 9 meseci

Krasić u Juventusu nije ni imao uzdizanje. To što je bio najbolji u desetoj ekipi Serie A ništa ne znači. A koliko vidim ni Kostić ni Vlahović nemaju neka uzdizanja.
K

Koan

pre 9 meseci

Razlog je, kao i kod Osimen, očigledan...verujem da većina zna.
t

todos

pre 9 meseci

Da imalo pratite, videli bi da momak stvarni dobro igra i dalje.
h

hvickok

pre 9 meseci

nemoguce da onda ne moze da nabode makar jedan gol ako je toliko dobar
V

Vvhb

pre 9 meseci

U kakvoj god da je krizi za Politana i Raspadorija je izmislio fudbal. To važi za celu ligu izuzev Dibale, Berardija i Kijeze, ako pričamo o krilnim napadačima.
h

hulkdelija

pre 9 meseci

I Leao. Koji je verovatno i najbolji od pomenutih.
P

Pantela24

pre 9 meseci

Rudi Garsija će ih vratiti tamo gde su bili pre ovih rezultata, gori trener ne postoji, mozda Rajmond Domenek. Sportski pozdrav! Laurentis stvarno pravi neke nerezonske poteze!
S

Sherlocked

pre 9 meseci

Max Alegri je br.1 sto se tice toga koji je najgori trener. Da ga ne stiti 9 mil € koje ce dobiti po godini ugovora u slucaju otkaza , bio bi davno najuren.