Komentari na vest

Četiri promašena zicera protiv Hrvatske kao Lukakuov košmar: Nedelju dana sam plakao po ceo dan

C

Chacarita

pre 28 minuta

Jedna od vecih prevara u svetu fudbala. Ono sto je on odigrao protiv Hrvatske je za zatvor, ali da je srece da je samo to bilo. Lik em je 5-6 godina stariji nego sto je zvanicno, em ima 120kg kao vepar, izvrtio je sve velike klubove a da ne moze da potrci 10 metara, a tek baratanje sa loptom. Njemu treba skinuti kapu, da toliko ne znas i da stignes do tih visina, to je umetnost.
И

И

pre 44 minute

Баш пре неки дан ме је Емболо из Швајцарске подсетио на ту Лукакуову утакмицу, кад је промашио зицер, па пенал, па изблокирао саиграча на утакмици против нас. Верујем да је то многе подсетило на Лукакуа, али ипак оно што је он урадио против Хрватске се тешко понавља.
i

iskreno

pre oko 2 sata

Žao mi je kad čujem ovako nešto.. Mnogi ljudi će pisati jeste on šutira loptu za milione, uživa u životu, mukica mala itd. Prvenstveno treba da budemo ljudi, svako od nas ima svoje probleme koji su njemu najteži, uprkos svemu Lukaku je jedan od najboljih centarfora po pitanju snage i ulaženja u šanse i polušanse, da je na realizaciji poradio više taj bi igrao u Realu i Barsi garantovano. Sportski pozdrav!
A

A ovako

pre oko 1 sat

Je igrao u interu celsiju junajtedu napoliju 😆
l

loolololo

pre oko 2 sata

Ukanalio Inter u finalu LE i LS, ukanalio Belgiju u Kataru, ukanalio MU par puta, izvrteo 50 klubova i izvukao Napoli kao spas a sezonu pre Juventus hteo da ga uzme. O ovome ima da se izucava.