Komentari na vest

Četiri od četiri evropske Čuke: Brđani promašivali, pa u 91. slomili Olimpiju

N

NeRazumem

pre gotovo 3 godine

Zar na klupi Olimpije nije najbolji trener Evrope i novi Ferguson Savo? Čovek koji igra ravnopravno u porazu od Mančestera, a sada ne može da dobije Čukarički:)))) Ovi iz Olimpije neka spreme mikrofone, a biće i povlačenja ekipe sa terena u prijateljskim utakmicama:)))
8

890S

pre gotovo 3 godine

E moj Savo sta su komleksi to je cudo. Ispod casti mu je i ponizenje da bude trener nekog naseg tim manjeg tipa |Cuka koja je jaci tim od Olimpije, pa cak i Vozdovac sto je sramota ipak je Savo pocetnik. Ali on mora da trenira neki "veliki" tim u rangu sa svojom reputacijom a nema veze sto je slabija liga. Videcemo dal je Savo bas tako dobar trener ali dobro bi dosao za nasu ligu ipak
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Vidjecemo da li je Savo dobar trener? Pa, covjece, one "rezultate" sto je Savo ostvario u Partizanu, to je Partizan mogao sve i da nije uopste imao trenera na klupi. Kakav, covjece, crni Savo... Otisao je on u Olimpiju zato sto ga niko drugi nije htio, a ne zato sto je Olimpija kao neki veliki klub. A sta ce biti tamo, to ti mogu odmah reci – Olimpija ne osvaja nista, Savo dobija otkaz na kraju sezone (ako i toliko uspije da sastavi). Jadna nam je liga i ovako i onako – ne prizivaj nam jos goreg zla. Pisem ovo kao navijac Partizana i neko ko je gotivio Savu dok je bio fudbaler, ali jedno je biti dobar fudbaler, a nesto sasvim drugo biti dobar trener.
R

Rajka Baregro

pre gotovo 3 godine

Juce hvaljeni Bolt sa Jamajke nije igrao?
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Jesu li svi mikrofoni na broju?