Četiri najbolja strelca u ligi na jednoj utakmici!

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.18. | 09:59

U prvom meču Bengalurua i Goe palo sedam golova

Niste gledali indijsku Superligu? Krajnje je vreme! 

Susret Bengalurua i Goe u okviru 14. runde (15.30, TV Sportklub 1) garantuje spektakl. Ništa drugo, budući da se radi o najefikasnijim timovima u šampionatu, na čijem je međusobnom okršaju u prvom delu sezone palo sedam golova (Goa na svom terenu slavila rezultatom 4:3).

Izabrane vesti

Ofanzivna filozofija Serhija Lobere, nekadašnjeg trenera mlađih selekcija Barselone, trenutno šefa struke Goe, skupo je koštala vicešampiona u nekoliko navrata, pa je i učešće u plej-ofu iz trenutne perspektive pod znakom pitanja.
"Primamo golove zbog grešaka u odbrani, ali nećemo ništa menjati ni protiv lidera. Smatram da smo mi i Bengaluru dve najbolje ekipe u ligi. Ono što njih odvaja od ostalih jeste činjenica da su sa pripremama počeli dosta ranije", rekao je Derik Pereira, Loberin pomoćnik.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 15:30 8680 INDS1 Bengaluru - Goa ug 3-5 1,65
Ukupna kvota1,65

U taboru Goe blista kombinacija iskusnih Španaca Koro (35) - Manuel Lanzarot (34) sa gotovo 70 odsto postignutih golova za svoj tim (Koro 12, Lanzarot osam), mada i domaćin ima svoje "konje za trku". Pomenuti dvojac zauzima prvu, odnosno treću poziciju na listi strelaca Superlige, dok su napadači Bengalurua Miku Fedor (32) i Sunil Četri (33) na drugom i četvrtom mestu sa devet i osam pogodaka.

Bengaluru je posle uzastopnih neuspeha na Šri Kantirava stadionu vezao tri pobede u svim takmičenjima, za razliku od Goe koja je dve "trojke" pokvarila porazom od osrednjeg Mumbaja i remijem sa poslednjeplasiranim Nort Ist Junajtedom. Uzimajući u obzir sve relevantnije parametre, Plavi su favoriti... Međutim, nepredvidivost je ono što krasi elitno društvo u Indiji, pa se bar ovde jedna stvar može lako naslutiti - golovi!

MOZZART KVOTE
(1,75) Bengaluru (3,60) Goa (4,30)
Početak: 15.30

(FOTO: Action Images, Shutterstock)


tagovi

GoaIndijska SuperligaBengaluru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara