(©MN Press)
(©MN Press)

Česi: Zvezda pripada evropskom vrhu, ali želimo častan oproštaj

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.12.20. | 11:47

"Posle poraza u Beogradu imali smo mnogo problema sa koronom. Sada smo kompletni i to je sjajna vest", kazao je trener Slovana Pabel Hoftih

Crvena zvezda ne ide u Češku na izlet. Govorio je o tome Dejan Stanković pred put u Liberec, a slično razmišlja i trener Slovana Pavel Hoftih. Bez obzira što nemaju šansu da prođu dalje, Česi žele da se dostojanstveno oproste od Lige Evrope. A za njih bi takav oproštaj podrazumevao pobedu nad srpskim prvakom.

Izabrane vesti

"Crvena zvezda ima veoma jak tim koji se bori za titulu u srpskoj ligi. Na samom su vrhu u svom šampionatu, a spadaju i u evropski vrh. Mi želimo da se oprostimo na pravi način od Evrope", kazao je Hoftih.

Iskusni stručnjak napominje da finansijska injekcija koju donosi pobeda nije mala (570.000), a za Čehe je, baš kao i za nas, svaki bod za UEFA rang-listu od krucijalnog značaja. Sa te strane gledano večerašnji duel je sve samo ne nebitan.

"Neke bodove smo osvojili, verujemo da možemo da popravimo i klupski i nacionalni korficijent dodatno. Šteta je samo što naši navijači neće moći da budu na stadionu. I dalje ne mogu da razumem zbog čega ne možemo da imamo makar 30 odsto popunjene tribine".

Hoftih kaže da će njegov tim konačno biti kompletan...

"Posle poraza u Beogradu imali smo mnogo problema sa koronom. Sada smo kompletni i to je sjajna vest. Nadam se da smo naučili nešto na greškama iz prošle utakmice. Sada smo valjda malo pametniji. Ali ne treba smetnuti s uma da je snaga protivnika velika. To je sjajan tim, sa velikom istorijom", podvukao je Pavel Hoftih.

Meč između Libereca i Crvene zvezde počinje u 21 sat.



tagovi

Liga EvropeSlovan Liberec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara