Česi u delirijumu: Postigli smo dogovor sa Zvezdom, Olajinka je naš

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 14:34

Izgleda da je transfer težak dva miliona evra

Zvezda je pokušavala da ga zadrži, Piter Olajinka je odlučio da se vrati u Slaviju iz Praga i na taj način ispuni želju supruzi. Potpredsednik češkog velikana Jarislav Tvrdik ushićeno je saopštio da je Slavija iz Praga postigla dogovor sa Crvenom zvezdom oko Pitera Olajinke.

Česi su u prvom trenutku nudili milion i po evra, srpski šampion je tražio više. Na kraju je Slavija podigla ulog na dva miliona evra. I izgleda uspela da omekša crveno-bele, posebno što je Piter Olajinka insistirao na transferu zbog želje supruge da živi u Pragu.

Izabrane vesti

„Postigli smo dogovor sa Crvenom zvezdom oko transfera Pitera Olajinke. Uskoro će doći na lekarske preglede“, rekao je Jarislav Tvrdik.

Piter Olajinka je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta kao slobodan igrač i bio je jedan od igrača koji su obeležili prolećni deo sezone. Takođe, kompletnu zvezdašku javnost je oduševio njegov pristup treninzima i utakmicama. Čak i onda kada nije bio u prvom planu nije širio nezadovoljstvo, već se svojski trudio da povrati poverenje. Kod Vladana Milojevića je postao jedan od važnijih igrača ekipe, a očekivalo se će na jesen biti prvi izbor na levom krilu.

Međutim, sve se promenilo u poslednjih nekoliko sedmica. Na povratku u Slaviju insistirala je Olajinkina žena, inače jedna od najpoznatijih glumica u Africi. Ona se u Pragu oseća kao kod kuće i izrazila je želju da sa supružnikom živi u glavom gradu Češke.

Piter Olajinka bi bio jedan od poslednjih igrača koga bi se Vladan Milojević odrekao. Međutim, pitanje je da li je svlačionici potreban igrač čije misli su na drugoj strani. A Nigerijac je poslednjih dana jasno stavljao do znanja da želi transfer.


tagovi

Piter OlajinkaFK Crvena zvezdaSlavija PragLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara