Komentari na vest

Černišov o Orlovima: Srbi nemaju disciplinu i staloženost, odigrali su kukavički protiv Engleza

?

??

pre 10 dana

Jel moguce da nam svi pominju disciplinu, a nas trener ne zna ni sta to znaci
W

Waribo Test

pre 10 dana

@Don Vito Zašto se jedan Sicilijanac meša u komentare emisije kabinetskog tipa? Zašto bi neko savetovao redakciji šta da radi? To pre svega nije u sicilijanskom duhu. Vi gospodine ne znate šta je čast i nažalost neću više čitati Vaše komentare.
D

Don Vito Corleone@Waribo Test

pre 11 dana

@Waribo Test – jeste, samo si ti naučni radnik, po tvom neskrivenom fokusu percepcije! Molim administratora Mocartsporta da nam što više pusti komentara pod kodnim znakom “Waribo Test”, jer su zaista poučni! Vidi se da se radi o čoveku sa metaforičkom retorikom, o majstoru givorničke alhemije! Podrška za Waribo Testa!
A

AleksandarMJ

pre 11 dana

Kukavički je bilo tek protiv Slovenije.
P

Preža

pre 11 dana

Odlična analiza.
а

армата

pre 11 dana

Пикси не могу да те кривим...ниси ти тај који прими онако лошу лопту ко гаћиновић и после тога стоји умјесто да трчи за играчом, затим СМС или Митар који се још није појавио на првенству или жиле који врти лопту али без учинка...али на теби је да то све истимбаш да личи на нешто.
H

Heey

pre 11 dana

Svaki stranac isto kaze o nama. Ibrahimovic, svajcarci, pa sad i ovaj. Uvek jedno te isto. Srbi nemaju disciplinu. Ali dzaba sve, pikseta zna to bolje
P

Prvi put ovako

pre 11 dana

Piksi je pravi majstor, uspeo je da se Srbi ne loze na fudbal pred neko veliko takmicenje I da se nadamo da cemo nesto uraditi. Bukvalno svi su znali da smo kanta, I da nema nikakve nade. Cak I po izjavama raznih svetskih komentatora ispada da svi vide probleme u nasoj ekipi osim Piksija koji ima neku naraciju bez pokrica. Kako smo odigrali kvalifikacije bilo je posteno da se nismo kvalifikovali uopste. Spasli bi se da nam se svet smeje
W

Waribo Test

pre 11 dana

Javljaju se pajaci, cirkuzanti, mediokriteti...
A

Astoria

pre 11 dana

Čuveni citat iz emisije kabinetskog tipa. Svaka čast na komentaru. Ovaj ruski trener i nema neku karijeru, ali je za ovo u pravu. Nama disciplina nedostaje, zato smo uvek i bili fascinirani Nemcima. Bavimo se vanfudbalskim stvarima, unosimo emocije u sve. Moramo popraviti mnoge segmente sporta, počev od struke, preko fizičke pripreme i, ono najbitnije, mentalnog sklopa fudbalera, što je i najteže uraditi. Kako je moguće da smo u skoro svim kolektivnim sportovima (manje-više) uspešni, jedino zaostajemo u fudbalu?
@

@vlado

pre 11 dana

Zato ce Danci da ih(koliko god se trudim da prihvatim ovu reprezentaciju kao svoju tesko mi ide) isprate sa 3 komada .
B

Brundo

pre 11 dana

Svi su bolji na EP od nas.Cak i debitant Gruzija.