Aleksandar Keržakov (©MN Press)
Aleksandar Keržakov (©MN Press)

Ćerka optužila bivšeg trenera Subotičana: Tukao je mamu, završila je na intenzivnoj

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 12:13

Jeziva izjava Darije, naslednice ruskog internacionalca Aleksandra Keržakova

Bio je Aleksandar Keržakov vrhunski fudbaler, kao trener se još uvek traži mada svakako nije neuspešan. Međutim, kao otac i suprug je bio katastrofalan, ako je verovati rečima njegove ćerke Darije.

Keržakov je legenda ruske reprezentacije, u periodu od 2002. do 2016. godine je odigrao 91 utakmicu za Zbornaju komandu i postigao 30 golova. Najveći deo karijere proveo je u Zenitu, u dva mandata, Od 2001. do 2006, pa potom od 2010. do kraja karijere 2017. Osvojio je sa timom iz Sankt Peterburga tri titule, Kup Rusije i Superkup Rusije.

Izabrane vesti

Keržakov je izdržao u inostranstvu samo godinu i po dana, 13 meseci u Sevilji i potom još pet u švajcarskom Cirihu. Sa Andalužanima je osvojio Kup UEFA, Kup kralja i dva Superkupa Španije.

Tih dana, kada je bio na svom vrhuncu, imao je najveće probleme sa porodicom. Tako barem tvrdi Darija.

Mislim da bi bilo sve dobro da nije bilo tatine fudbalske karijere. Kada je bio na igračkom vrhuncu konstantno je varao moju majku. Naravno, kakva je ona žena, to nije tolerisala“, rekla je Darija, koja je potom otkrila i šta je bila tačka pucanja u braku njenih roditelja:

Ne sećam se previše iz svog detinjstva pre njihovog razvoda. Mislim da je tako zato što mi je sve bilo traumatično. Iako sa strane nije delovalo, bilo je. Konstantno su se svađali, ali jasno se sećam samo poslednje situacije. Mama je morala da bude primljena na intenzivnu negu zato što ju je tata tukao. Onda, kada se vratila kući, rekla mi je da će da se razvedu. To je jedina stvar iz detinjstva koje se baš jasno sećam“.

Keržakov je po završetku igračke karijere postao trener. Prvo je radio kao selektor kadetske i omladinske reprezentacije Rusije, a potom je vodio ekipe Toma iz Tomska, Nižnjeg Novgoroda, kiaprske Karmiotise i prošle sezone od juna do novembra Spartak iz Subotice. Na klupi ekipe iz Mozzart Bet Superlige Srbije se zadržao svega 15 mečeva, imao je učinak od pet pobeda, jednog remija i devet poraza.

Najnoviji angažman 41-godišnji Rus je našao pre tri nedelje, preuzeo je kazahstanskog prvoligaša Kajrat iz Almatija.


tagovi

Aleksandar KeržakovSpartak SuboticaKajrat AlmatiZenit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara