Aleksej Mirančuk (©Reuters)
Aleksej Mirančuk (©Reuters)

Čerčesov otkrio Rusima: Mirančuk pregovara sa Atalantom

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.20. | 17:41

Nikolić ostaje bez udarne igle

Ostaće Marko Nikolić bez udarne igle u Lokomotivi. Prelazni rok se tek zahuktava, a najbolji igrač moskovskog kluba, Aleksej Mirančuk, blizu je prelaska u Atalantu.

I to je otkrio niko drugi do selektor reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov! On je danas objavio spisak igrača na koje računa za prvi meč novog izdanja Lige nacija, protiv Srbije u Moskvi (3. septembar) i tom prilikom dotakao se Mirančuka, koji će zbog povrede propustiti duel sa Orlovima.

Izabrane vesti

Talentovani ruski vezista je eksplodirao otkako je Nikolić došao za trenera Lokomotive, postigao je po gol u gotovo svakoj utakmici i nije čudo što je na listi želja brojnih klubova sa Zapada.

Jasno je da Mirančuk neće biti sa nama zbog povrede, a verujem da će to vreme iskoristiti da završi pregovore sa Atalantom. Dosta smo razgovarali na tu temu, a nama u reprezentaciji je u interesu da igrači idu u najjače lige, gde mogu dodatno da se razvijaju, što ne znači da je naše prvenstvo slabo. Ako Aleksej sve dogovori sa Atalantom, mi ćemo pozdraviti njegov izbor. On zna moj stav i podržavam ga u odluci“, rekao je Čerčesov.

Pa, ukoliko Mirančuk ode, moraće Lokomotiva i Nikolić da potraže novog kreatora igre, a zamenu za mladog Rusa neće biti lako pronaći.


tagovi

Aleksej MirančukLokomotiva MoskvaAtalantaStanislav Čerčesov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara