Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): BATE nas je razočarao

Vreme čitanja: 3min | pet. 20.03.20. | 08:01

Pogledajte ko vam je 19. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

JUNOST MINSK - MOLODEKNO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 6:0
Lakše nego u četvrtfinalu kada je bilo 4:2 u seriji protiv Lokomotive iz Orše, Junost iz Minska uspeo je da se izbori sa Molodeknom. Samo jedan trijumf prepustio je pobednik ligaškog dela sezone u Ekstraligi Belorusije u hokeju svom rivalu, a danas je bio naročito ubedljiv. U završnom meču, na svom terenu "nesrećni" gost primio je čak šest golova i na neslavan način se pozdravio od sezone – 6:0. Pročitajte opširnije u IZVEŠTAJU.

MIREBALAIS - RASING HATIJEN (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:0
Jedan gol bio je dovoljan da vam na ovom paru iz lige Haitija donese veliku radost. Utakmica je na poluvremenu bila u egalu, jer pogodaka još nije bilo, ali je Mirebalais u nastavku uspeo da pronađe put do mreže gostiju i "zaokruži" vam lepog keca.

KAVALI - TEMPETE (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 2:1
Kavali i Tempete čekali su do početka drugog poluvremena da "zagreju" igru. Nakon prvog dela igre bez golova, sve pogotke videli smo u drugih 45 minuta, a na vašu veliku sreću, pobedu je odneo upravo domaći tim, te vam tako doneo odličnu kvotu od čak 2,40!

SENT-ROUZ - AMERIKA DES KAHES (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:0
Još jedan minimalac obradovao vas je večeras na Haitiju. Tipovali ste na pobedu Sent Rouza i niste pogrešili, pošto je ovaj tim uspeo da golom u drugom poluvremenu savlada Ameriku Des Kahes. Pogodak je postignut u uvodnom delu drugih 45 minuta, pa ste već tada mogli da "namirišete" keca.

PRECRTANO

ENERGETIK BGU - BATE BORISOV (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 3:1
Maleni Energetik bio je koban po veliki BATE, vlasnika 15 trofeja državnog prvaka, jer ga je na premijeri, savladao 3:1 i odmah napravio iznenađenje. Junak dana postao je Đasur Jahšibaev, 23-godišnji krilni napadač, pre 17 dana pristigao na pozajmicu iz Pahtakora. Pročitajte opširnije u IZVEŠTAJU.

SOLIGORSK - TORPEDO ŽODINO (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:1
Čekalo se na gol u Soligorsku izuzetno dugo, a kada je on konačno pao, viđen je u "pogrešnoj" mreži. Tipovali ste na to da će Šahtjor uspešno otvoriti beloruski šampionat i slaviti protiv Torpeda iz Žodina, ali sve je išlo kontra. Garbijel Ramos postigao je gol u prvom minutu nadoknade vremena, posle čega je bilo jasno da od pobede domaćih nema ništa.

LAGANS - VAGERIDS (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:2
U Švedskoj sezona još uvek nije krenula, ali se timovi nižih rangova pripremaju za takmičenje uz prijateljske utakmice, naravno, pred zatvorenim gledalištem. Lagans je tako mogao "lagano" da pobedi Vagerids, ali se desila suprotna stvar. Gost je slavio uz postignut po jedan gol u oba dela igre.

JUVENTUS C. - DON BOSKO (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:1
Ovaj par iz prvog ranga na Haitiju vam nije doneo radost. Nadali ste se da će gostujući Den Bosko uspeti da savlada Juventus, ali to nije učinio, iako je bio na dobrom putu da to uradi, pošto je vodio na poluvremenu. Ipak, u drugih 45 minuta domaći su izjednačili i tako poništili vaše tikete.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara